Accessoires voor mijn nieuwe iPhone 6 plus

Lifestyle

statief iPhone 6 plus gsmpunt.nl

Onlangs konden jullie al lezen dat ik een iPhone 6 plus gekocht heb. Ik liet jullie al zien dat ik een hoesje van Valenta bestelde bij GSMpunt.nl. Ondertussen heb ik nog enkele accessoires besteld. Benieuwd welke accessoires ik bestelde, hoe ze me bevallen en waarvoor ik ze gebruik? Lees dan snel verder!

autohouder iphone 6 plus gsmpunt.nl

Om te beginnen bestelde ik een houdertje en extra oplaadkabeltje voor in de auto. Dit vind ik handig omdat ik mijn iPhone ook vaak als GPS gebruik en zo kan ik ook meteen handsfree bellen in de auto. Dankzij het extra kabeltje kan ik hem dan ook opladen in de auto, want als je hem als GPS gebruikt gaat de batterij helaas al redelijk snel leeg. Handig aan het houdertje is dat het heel erg klein is en dus niet zo opvalt als mijn telefoon er niet in zit. Ook is het heel eenvoudig te plaatsen en weer te verwijderen. Wat extra handig is, is dat het houdertje 360 graden kan draaien. Meestal zet ik hem rechtop, maar als ik bijvoorbeeld in de auto wil vloggen is het wel handig als hij ook kan horizontaal kan liggen!

statief iPhone 6 plus gsmpunt.nl

Verder bestelde ik ook nog een statief. Dat wil ik gebruiken om video’s voor mijn YouTubekanaal te maken met mijn iPhone. Die filmt namelijk in hele mooie kwaliteit, zelfs met de frontcamera! Aangezien ik op mijn spiegelreflexcamera geen draaibaar schermpje heb, vind ik het handiger met de frontcamera van mijn telefoon te filmen, zodat ik mezelf kan zien. Ik moet zeggen dat het statiefje niet super stevig is en mijn iPhone niet in de lucht kan houden, hij zakt namelijk altijd naar beneden. Maar gelukkig heb ik een manier gevonden waarop ik heb toch stabiel kan neerzetten (zie foto). Super handig en dan hoef ik niet altijd mijn spiegelreflexcamera boven te halen!

Ik ben dus heel erg tevreden met mijn accessoires en kan nu nóg meer geniet hebben van mijn nieuwe telefoon! Ook ben ik heel tevreden over de service van GSMpunt. Ze hebben een heel erg uitgebreid assortiment met allerlei telefoonhoesjes (bijvoorbeeld voor de Sony Xperia Z4 en de HTC One M9), maar ze hebben bijvoorbeeld ook leuke hoesjes voor tablets!

Gebruik jij je telefoon ook soms als GPS of om video’s te  maken? En heb jij dan ook een houder voor in de auto of een statief?

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “Accessoires voor mijn nieuwe iPhone 6 plus

  1. Zo’n houdertje voor in de auto lijkt me heel erg handig! Ik gebruik mijn telefoon wel vaak als gps maar om hem dan de hele tijd tijdens het auto rijden vast te houden… Dat is totaal niet ideaal. Dat lijkt me dan wel erg fijn om te hebben.

    1. Ja zo’n houdertje is inderdaad ideaal daarvoor, dan zie je ook meteen als je gebeld wordt of zo! Ik neem dan meestal op en zet de luidspreker aan zodat ik handsfree kan bellen.

  2. Normaal ben ik niet zo van de iPhones, maar mijn moeder heeft de iPhone 6 en ik vind hem prachtig! Wat handig zo een statief! Mijn Samsung S4 mini heeft een slechte camera, maar voor mij spiegelreflexcamera wil ik nog graag een statief!
    Lees het vorige artikel van Kim: Opgesloten in je eigen huisMy Profile

  3. Ik heb eigenlijk helemaal geen accessoires voor mijn telefoon haha! Dat houdertje ziet er overigens wel fijn uit, vooral als je vaak gebruik maakt van je GPS Alleen heb ik er zelf niet zoveel aan aangezien mijn auto een ingebouwd navigatiesysteem heeft (die overigens wel kuren vertoont, grrr)… Maar wel supertof en leuk om te horen dat je er zo blij mee bent X
    Lees het vorige artikel van Deisy: De 5 ultieme tips om slimmer te lijkenMy Profile