Cadeau-ideetjes voor Moederdag (+ winactie!)

Lifestyle

moederdag cadeau

Volgende week zondag is het alweer Moederdag, tijd om onze lieve mama’s eens in de bloemetjes te zetten voor alles wat ze voor ons doen! Maar begint de stress alweer te komen omdat je na al die jaren niet meer wat je haar cadeau kan doen? Geen paniek, ik geef je hieronder enkele tips!

♥ Met een cadeaubon van haar favoriete winkel doe je haar sowieso een plezier! Op die manier kan jij het budget kiezen en kan zij kiezen wat ze ermee koopt, win-win! Als je niet meteen een winkel weet, is een cadeaubon van Zalando altijd een goed idee, daar is voor ieder wel wat wils!

♥ Een leuk juweeltje. Je kan kiezen voor een armbandje, ring, kettinkje, horloge… Wat je mama graag draagt. Ik dacht eventueel aan een armbandje van Pandora, dat heb ik zelf ook en daar ben ik heel blij mee! Bovendien kan je dan telkens een bedeltje bij kopen voor haar verjaardag, kerst,… Dat is natuurlijk wel niet zo goedkoop.

♥ Bij emotionele mama’s doen foto’s het altijd goed! Je kan bijvoorbeeld een leuke fotokalender, een fotocanvas of een telefoonhoesje met de foto van haar kinderen laten maken. Op de website van Flipit vind je momenteel een winactie waarmee je een waardebon van Albelli t.w.v. €150 kan winnen! Om kans te maken moet je een grappige foto samen met je mama opsturen en vertellen waarom jij zou moeten winnen. Meer info vind je op de website. Je kan nog meedoen tot en met zondag 3 mei!

♥ Kookt jouw mama graag? Dan kan je haar misschien plezier doen met iets voor in de keuken: een nieuwe kookpot, keukenrobot of een leuke schort misschien?

♥ Met een lekker parfum zit je altijd goed! Je kan gaan voor een duurdere variant van bijvoorbeeld Dior of Marc Jacobs, maar als je budget wat beperkter is vind je bij Kruidvat ook altijd lekkere parfums voor veel minder geld!

♥ Leest je mama graag? Dan kan je haar misschien een leuk boek of een abonnement op een tijdschrift cadeau doen!

♥ Ik denk dat je elke mama ook wel plezier kan doen met een bos bloemen of een mooie orchidee.

♥ Als je mama net als de mijne van interieur en decoratie houdt, kan je haar misschien iets leuks kopen voor in huis.

♥ Tenslotte is het ook altijd fijn om iets zelf te maken. Op Pinterest vind je sowieso wel leuke ideetjes!

Wat ga jij doen voor Moederdag?

PS: Ik weet dat helaas niet iedereen het geluk heeft een lieve mama te hebben of zijn/haar mama nog bij zich te hebben. Dat vind ik echt ontzettend erg! Ik hoop dan ook dat ik niemand een slecht gevoel geef met dit artikel en hoop dat jullie ondanks alles toch nog een fijne Moederdag zullen hebben.

PS2: Het artikel van morgen komt pas ’s avonds online, ik ga een beetje experimenteren met de uren

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

19 reacties op “Cadeau-ideetjes voor Moederdag (+ winactie!)

 1. Wat een prachtige foto van jou met je moeder. Je lijkt erg veel op je moeder zeg! Leuke tips, hier kan ik wel iets mee. Ik vind het ook altijd wel leuk om mijn moeder mee te nemen om ergens te gaan lunchen. Maar jouw idee voor spulletjes voor in de keuken vind ik ook leuk!
  Lees het vorige artikel van Sandra: 5x Leuke blogs om te volgenMy Profile

  1. Wat lief Renske, dankjewel! Ik ben ook niet zo’n fan van moederdag, gewoon omdat ik het zo moeilijk vind om een geschikt cadeau te vinden… Ik ben altijd bang dat anderen mijn cadeau niet leuk gaan vinden! Maar anderzijds vind ik wel dat ze het verdient wat extra aandacht te krijgen die dag

 2. Wauw, wat heb je een knappe moeder zeg hihi! En leuke ideeën hoor om je moeder te geven Ik heb eigenlijk nooit aan Moederdag gedaan omdat mijn moeder altijd paar dagen later jarig is haha. X
  Lees het vorige artikel van Deisy: Life Lately #aprilMy Profile

  1. Haha, dat zal ze graag horen Ik heb altijd wel veel ideeën maar toch vind ik het altijd moeilijk om een cadeau te vinden, ik ben altijd bang dat ze mijn cadeau niet leuk zullen vinden :-p

  1. Haha dat hoor ik wel vaker, mij zelf valt het eigenlijk niet zo op Als ik foto’s van haar van vroeger zie merk ik het wel heel erg!