De grappigste zoekwoorden #1: K3 zoekt K3 editie

Bloggen, Lifestyle, TV, films en series

grappigste zoekwoorden K3 zoekt K3

De laatste weken lagen mijn bezoekersaantallen hoger dan normaal, en dat heeft deels te maken met het feit dat ik een aantal artikelen over de zoektocht naar de nieuwe K3-meisjes schreef. Dit bleek een heel populair onderwerp te zijn! Toen ik toevallig eens ging kijken naar de zoekwoorden waarop mijn blog gevonden wordt, merkte ik dat ook een groot deel daarvan met ‘K3 zoekt K3’ te maken heeft. Ik haalde de grappigste er even voor jullie uit, misschien moeten jullie net zo lachen als ik!


♥ ‘klaasje k3 hot’ en ‘klaasje k3 sexy’: Ja ja, ik geef toe, ik vind Klaasje ook best sexy! Vooral haar prachtige blauwe ogen en haar mooie haar, om jaloers op te zijn!

♥ ‘wat verdient k3’: Dat zou ik ook wel eens willen weten!

♥ ‘jindra k3 haat’: Nou ja, ik was ook niet zo’n fan van Jindra, maar is haat nu niet een beetje extreem uitgedrukt?

♥ ‘klaasje k3 echte naam’: Euh… Ik denk dat Klaasje gewoon haar echte naam is hoor.

♥ ‘k3 voor volwassenen’: Dat zouden ze nog moeten uitvinden hé! Hoewel, ik vind dat je als volwassene ook wel naar de gewone K3 mag luisteren/kijken hoor Ik wil graag naar de afscheidstour!

♥ ‘K3 zoekt K3 opgezet spel’: Hmm, ik moet zeggen dat ik ook denk dat we niet altijd alles te zien en te horen gekregen hebben wat er zich achter de schermen afspeelde… Maar of het echt opgezet spel was?

♥ ‘jindra kapster’: Jindra een kapster? Ik dacht het niet hoor… Volgens mij speelt ze in musicals en theaters. Of vind je haar kapsel zo mooi dat je je afvraagt wie haar kapster is? Sorry, dat weet ik ook niet… Ik weet alleen dat ze er zelf niet altijd even tevreden over was (zie de ‘achter de schermen bij K3 zoekt K3’ aflevering van Telefacts).

♥ ‘hoe wordt jij k3’: Ik? Ik word helaas geen K3… Maar als ik kon zingen had ik me ook ingeschreven hoor!

♥ ‘klaasje k3 buik’: Jaaa, gek he?! Het viel me ook op op sommige foto’s: wat een buikspieren heeft zij zeg! Ik zou zeggen een paar keer per week naar de sportschool gaan als je ook zo’n buik wil!

♥ ‘femke k3 zoekt k3’: Euh, wie? Die ken ik precies niet…

♥ ‘k3 zoekt k3 roddels’: Oooeh, ik luister!

♥ ‘k3 zoekt k3 blauwe plekken’: Oei, is Gert dan echt zo’n hardhandige baas?! … Ooooh, of bedoel je de blauwe plekken die Demi tijdens haar auditie had? Wat een stoere meid was het toch he!

♥ ‘klaasje stopt met k3’: Huh, nu al?! Ik weet van niets! Zou het dan toch waar zijn van die blauwe plekken?

♥ ‘hoe wordt ik k3’: Goh, dan had je je moeten inschrijven voor ‘K3 zoekt K3’ denk ik… Maar ik vrees dat je je kans nu wel gemist hebt! Misschien kan je het over een jaar of tien nog eens proberen als ze weer een nieuwe K3 zoeken? (PS: misschien wel eerst even goed de dt-regeltjes leren, anders val je al snel door de mand op social media )

♥ ‘wie heeft k3 zoekt k3 gewonnen’: Eum, heb jij de afgelopen weken op een andere planeet geleefd?! Klaasje, Hanne en Marthe natuurlijk!

Verder waren de leeftijden en de vriendjes van de nieuwe K3-meisjes ook erg populaire zoekwoorden!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “De grappigste zoekwoorden #1: K3 zoekt K3 editie

 1. Leuk artikel! probeer te letten op schrijffouten! Het is niet zo aangenaam als er dt-fouten in het artikel staan! ‘Wordt jij’ is ‘Word jij’! ‘Wordt ik’ moet ‘word ik’ zijn!

  1. Dankje. Als je het artikel helemaal goed had gelezen had je waarschijnlijk wel door gehad dat ik de schrijffouten er met opzet in gezet heb, dat is namelijk hoe de zoekwoorden intypt zijn en ik heb het dan ook letterlijk zo overgenomen omdat ik dat extra grappig vond. Daarom heb ik alles ook tussen aanhalingstekens gezet en heb ik er zelfs een opmerking over gemaakt in het artikel…

 2. hahahaha, geniaal! Waar mensen allemaal op zoeken..
  En hoe dat zo werkt met zoekmachines dat je zo gevonden wordt.
  Ik heb hetzelfde fenomeen, nog steeds dagelijks vinden mensen mijn website met zoektermen die lijken op ‘gele courgette soep’. Het is gewoon een simpel recept maar toevallig gebruikte ik gele courgettes. Vanwege de kleur hebben mensen vast geen idee wat ze ermee moeten en Googelen het. Hilarisch!
  Lees het vorige artikel van Iris: The five best places to eat in UbudMy Profile

  1. Haha ja dat is gek he! Ik vind het ook zo leuk dat we kunnen zien waarop onze blog gevonden wordt, handig om te weten maar ook gewoon ontzettend grappig, haha! En inderdaad, artikelen waarvan je het het minst verwacht kunnen soms het vaakst gevonden worden op een of andere vreemde manier

 3. Haha ik denk dat ik op een andere planeet geleefd heb, want ik heb geen idee wie er gewonnen hebben. en eigenlijk interesseert het me weinig. Maar wel leuk voor de mensen/kinderen die er wel van houden.
  Lees het vorige artikel van Marushi: Onze House WarmingMy Profile