De nieuwe K3: videoclip en afscheidstour!

Lifestyle, TV, films en series

K3 videoclip 10.000 luchtballonnen

Het is ondertussen alweer een tijdje geleden, maar de nieuwe K3-meisjes zijn bekend! Ik ben een beetje achter met dit artikel omdat ik eerst niet van plan was er nog iets over te schrijven, maar toen bedacht ik me dat ik dit toch niet kon laten na al mijn artikelen over de zoektocht naar de nieuwe meisjes. In dit laatste artikel vertel ik jullie nog even wat ik van de nieuwe meisjes en hun allereerste videoclip vind, en over de afscheidstour!

De avond van de finale zat ik samen met een heleboel vriendinnen klaar voor de tv. We waren allemaal heel benieuwd wie de nieuwe meisjes zouden worden en hadden een pronostiekje gedaan! We noteerden allemaal op een blad wie we wílden dat het zouden worden en wie we dáchten dat het zouden worden. Ik noteerde bij het eerste Hanne, Klaasje en Lauren (hoewel het voor mij ook wel Marthe mocht worden) en bij het tweede Hanne, Klaasje en Marthe. En ik zat er dus op! Eerst vond ik het wel wat jammer dat Lauren er niet bij was omdat zij in mijn ogen eerst beter bij Hanne en Klaasje paste, maar uiteindelijk maakte het me niet zoveel uit en was ik vooral blij dat mijn favorieten Hanne en Klaasje erbij waren. En Marthe kan ook ongelooflijk mooi zingen. In het begin stoorde haar opvallende R me, maar ik merk dat ze die steeds minder laat horen, en daar ben ik blij om

Ondertussen is de allereerste videoclip van de nieuwe K3-meisjes uit en ik vind hem geweldig! Zo mooi gedaan, ik zou bijna willen dat ik één van de nieuwe meisjes was geworden en mocht stralen in de clip, haha! Ik vind de meisjes heel leuk bij elkaar passen, zowel qua uiterlijk als qua stemmen. Hoewel Hanne en Klaasje tijdens de liveshows niet altijd 100% zuiver zongen, vind ik hun stemmen in de videoclip wel heel erg mooi klinken. Ze zien er ook fantastisch uit en spatten van het scherm! En hoe mooi zijn die roze glitterjurkjes die ze dragen?! En Klaasje is ook zo’n mooi meisje met haar prachtige ogen en haar! Ook het liedje vind ik steeds leuker. De eerste keer dat ik het hoorde (tijdens de bootcamp) was ik niet meteen fan, maar hoe vaker ik het hoor hoe leuker ik het vind! Als je de videoclip nog niet gezien hebt, je moet hem zeker even kijken:

Binnenkort start ook de grote afscheidstour waarin we afscheid nemen van Karen, Kristel en Josje en de nieuwe meisjes voor het eerst kunnen zien shinen op het podium! Als kind was ik enorme fan van K3 en ging ik vaak naar optredens en musicals van hen (toen zat Kathleen er nog bij), maar nadien ben ik het even ontgroeid. Toen de zoektocht naar een vervangster voor Kathleen werd uitgezonden heb ik het wel gevolgd, maar nadien heb ik K3 (met Josje erbij) eigenlijk nooit meer live gezien. Daarom lijkt het me wel leuk om naar de afscheidstour te gaan en zo mijn laatste kans om hen nog eens te zien optreden te grijpen! En bovendien ben ik natuurlijk ook ontzettend benieuwd om de nieuwe meisjes eens live te zien optreden! Ik heb al eens gekeken en de tickets zijn bijna uitverkocht, dus ik moet er snel bij zijn!

Wat vind jij van de nieuwe meisjes en hun eerste videoclip? En zou jij ook naar de afscheidstour willen gaan?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “De nieuwe K3: videoclip en afscheidstour!

 1. Leuk dat je naar de afscheidstour gaat! Je moet er inderdaad snel bij zijn, want alles is bijna uitverkocht hoorde ik. Heb je ondertussen al besteld? mijn K3 was net het tegenovergestelde: Jindra & Lauren & Lisa. Maar deze nieuwe K3 doet het ook heel goed en ik ben ook fan van hun videoclip

 2. Leuk artikel. Het liedje blijft echt in je hoofd zitten. Ik had toch liever Lauren gezien in plaats van Marthe maar dat is mijn mening. De kindjes moeten de meisjes goed vinden zij zijn er fan van ik niet.
  In februari ga ik naar de show kijken omdat ik toch afscheid wil nemen van mijn jeugd idolen Karen en Kristel.

 3. ik heb de zoektocht ook gevolgt en Klaasje was gelijk wel mijn favoriet. Marthe vond ik namate de wedstrijd duurde ook leuk worden maar de populariteit rond Hanne heb ik nooit begrepen, ik vind haar helemaal geen k3 meisje maargoed met zn 3en ziet het er leuk uit!

 4. Ik had liever Lisa gezien in de plaats van Hanne omdat Ik Lisa meer een k3 meisje vond en omdat ik vond dat haar zang iets beter was maarja het is nu zo en ik vind dat de nieuwe meisjes ookwel goed bij elkaar passen. & het nieuwe liedje is heel leuk! Ik ga naar hun afscheidsconcert samen met mijn zusje van 7 want zij heeft k3 nog nooit live gezien

 5. Ja, dit was mijn favoriete trio! Zoals je zegt, niet per se de beste zangeressen, maar ze passen wel perfect bij elkaar: zowel qua uiterlijk (wat me ook opviel: nauwelijks grootteverschillen tussen de meisjes, in feite ook wel belangrijk!), als qua stemmen, als qua namen!! (dan misschien geen ‘ktjes’ meer maar wel allemaal a-e, en dat maakt dat hun namen mooi samen klinken en makkelijj als 1 geheel kunnen worden uitesproken door kinderen). Er zit volgens mij gewoon zó veel meer achter dan goed kunnen zingen! Ze liggen ook goed bij het publiek, zijn nog onbekend (dus geen verleden dat vroeg of laat in hun nadeel kan spelen), dus wat mij betreft (hoe meer ik erover nadenk haha) de meest perfecte keuze voor k3!

  1. Haha ja inderdaad, die namen en hun grootte zijn ook belangrijk! Ik dacht er ook aan dat ze Lauren misschien niet gekozen hebben omdat ze echt veel kleiner is dan de anderen, haha! En haar naam eindigt niet op een -e :-p

 6. Ik vind dat nieuwe nummer en de video ook erg leuk! Ik heb eigenlijk enkel de finale gezien en afgaande daarop vond ik het andere blondje en de andere zwartharige beter voor in K3. De rosjes vond ik dan weer wel aan elkaar gewaagd.
  Lees het vorige artikel van Ilse: Paris, je t’aimeMy Profile