K3 zoekt K3: terugblik op liveshow 2 (+ brooddozenroddel en wie gaat vanavond naar huis?!)

Lifestyle, TV, films en series

K3 zoekt K3 liveshow 2 terugblik

Ik heb speciaal de namen van de meisjes bij de foto gezet voor diegenen die niet helemaal volgen maar via mijn artikel toch wat op de hoogte willen blijven

De afgelopen twee vrijdagen schreef ik al twee artikelen over K3 zoekt K3: eentje na de bootcamp en eentje na de eerste liveshow. Ondertussen is de tweede liveshow alweer voorbij, dus laten we daar nog even op terugblikken vooraleer we vanavond alweer naar liveshow 3 gaan! Deze keer ga ik niet weer alle meisjes afzonderlijk overlopen, want dat wordt misschien een beetje saai. Ik ga kort even de groepjes van de afgelopen liveshow bespreken, even met jullie kletsen over de ‘brooddozenroddel’ én jullie vertellen wie er volgens mij naar huis gaat vanavond. Lees je gezellig mee?

lisa klaasje nora drums gaan boem

Als eerste kwamen Lisa, Klaasje en Nora aan bod. Eerst vond ik Klaasje en Nora vooral heel leuk en zag ik hen echt de nieuwe K3 worden, maar eigenlijk moet ik zeggen dat Lisa mij steeds meer verbaast! In dit groepje sprong ze er voor mij wel echt uit als beste zangeres, en eigenlijk is zij ook een hele leuke en mooie meid. Ik zag haar eerst niet echt als K3’tje, maar nu begint dat toch steeds meer te komen. Nora en Klaasje vind ik nog steeds heel erg leuk én heel veel uitstraling hebben, maar ik vind dat zij twee misschien wel de minst goede stem hebben…

marthe suzan en demi een klein kusje

Dan was het de beurt aan Marthe, Suzan en Demi. Zij deden het ook heel erg goed, maar zoals Josje ook al zei vind ik Suzan en Demi nog steeds niet helemaal in het plaatje passen. Suzan is aan het einde van de aflevering dan ook afgevallen, wat ik wel al langer had verwacht. Het zijn allemaal meisjes met veel talent, maar er kunnen er helaas maar drie overblijven. Marthe stijgt bij mij ook steeds in mijn achting! Ik vond het liedje en hun pakjes trouwens wel superleuk!

lauren jindra hanne verliefd

En als laatste kwamen Hanne, Jindra en Lauren op. Ik heb het gevoel dat ze telkens een groepje samenstellen dat de nieuwe K3 wel zou kunnen vormen. Vorige week waren dat Lauren, Klaasje en Marthe, en deze week was dat dit groepje volgens mij. Ik vind dat het altijd een beetje van tevoren te voorspellen is welke groep er meteen zal doorgaan… maar goed. Deze drie meiden deden het ontzettend goed – ik had niets anders verwacht – en het plaatje klopte natuurlijk helemaal dankzij hun drie verschillende haarkleuren. Het oog wil natuurlijk ook wat Ik zou het zelf heel leuk vinden als de drie haarkleuren verdergezet worden. Natuurlijk kan het haar van de meiden geverfd worden, maar dat zien we nu natuurlijk niet… En verder doen deze meiden het natuurlijk één voor één top wat betreft zang en présence! Hoewel ik Lauren soms wat gemaakt of gespeeld vind overkomen en Jindra wat hautaine, maar goed, ik weet niet of die indruk klopt… Misschien zijn het ook wel hele leuke, lieve meiden! En Hanne vind ik nog steeds heel erg ‘echt’ en sympathiek overkomen. Zij is denk ik wel mijn favoriet! Ze zingt ook niet het allerbeste (en ze zong deze keer wat te stil vond ik, misschien uit onzekerheid), maar ze heeft voor mij een echte K3-stem en doet het fantastisch!

Het ging deze week ook al de ronde dat de nieuwe K3 al gekozen is én al op brooddozen gedrukt staat. Het zouden Hanne, Jindra en Lauren zijn, het groepje dat dus (toevallig?) ook samen optrad tijdens de tweede liveshow… Ik weet niet goed wat ik hier van moet denken. Ik zou wel kunnen geloven dat de jury eigenlijk al beslist heeft wie de nieuwe K3’tjes worden, en ik denk ook dat het publiek daar eigenlijk heel weinig in te zeggen heeft. Dat merk je ook aan de manier waarop de stemmen meetellen. Als ze al echt meetellen… Bovendien is heel de televisiewereld en vooral dit programma allemaal heel erg opgezet spel, dus het zou me niet verbazen… Bovendien komen roddels meestal wel van ergens, en er zijn blijkbaar al meerdere mensen die het bevestigen… Anderzijds lijkt het me ergens wat onwaarschijnlijk dat ze al producten aan het bedrukken zijn met de nieuwe K3, omdat de kans dat zoiets lekt natuurlijk wel groot is en ik zou denken dat Studio 100 dat niet zou riskeren… Alleszins, ik zou niet kwaad zijn als het Hanne, Jindra en Lauren zouden worden. Ze passen goed bij elkaar én in het K3-plaatje. Ik hoop alleen dat Lauren en Jindra dan nog wat sympathieker gaan worden eens de wedstrijd voorbij is en ik zal Klaasje en Nora wel missen!

Vanavond is het alweer tijd voor de derde liveshow. Deze keer zullen er twee meiden naar huis gaan, en volgens mij zullen dat Demi en Nora zijn… Demi omdat het merendeel van het publiek geen K3-meisje in haar ziet, en Nora omdat ze qua zang echt wel de minst goede is. Ik denk trouwens ook dat Demi er zo lang in gebleven is omdat dat wel wat voor commotie zorgde, zo’n ‘stoere’ meid in K3… En commotie = reclame natuurlijk. Maar ik denk niet dat zij het ook echt zou kunnen worden. En Nora hebben ze misschien ook wel zo lang gehouden omdat ze een kleurtje heeft… Hoewel zij natuurlijk ook wel een superleuke spontane meid is! Eerst dacht ik dat zij het nog kon worden, maar nu de jury zo’n negatieve commentaar over haar zang heeft gegeven en haar samen met Suzan als laatste liet staan, denk ik dat ze toch gaat afvallen vanavond. Jammer, want ik was eigenlijk al vanaf het begin fan van haar! Maar misschien wel terecht… En als Nora of Demi er niet uit gaan, wordt het Lisa denk ik. De uiteindelijke K3-meisjes gaan volgens mij alleszins één van de andere meisjes worden: Lauren, Hanne, Jindra, Klaasje en/of Marthe. En als het echt Lauren, Jindra en Hanne worden, dan ga ik de brooddozenroddel echt nog geloven, haha!

Ach, we zien het vanavond wel weer!

Ga jij vanavond ook weer kijken? Wie denk jij dat naar huis zal gestuurd worden?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

11 reacties op “K3 zoekt K3: terugblik op liveshow 2 (+ brooddozenroddel en wie gaat vanavond naar huis?!)

 1. Je had het helemaal juist, Kim! Ik vind het best beetje jammer dat Nora en Demi er uit liggen, Nora vond ik heel sympathiek over komen en Demi vond ik eigenlijk helemaal geen standaard K3-meisje, maar misschien was dat net wel het leuke aan haar…

 2. Als de brooddozenroddel echt zou zijn dan ben ik best tevreden met de keuzen. Als blijft mijn top 3 Lauren, Klaasje en Hanne.
  Ik denk ook dat Demi, Nora of Lisa gaan afvallen.

 3. Hej Kim! Ik ben echt een gigafan van het programma! Ik zit straks gegarandeerd voor de buis! Mijn favorieten zijn Klaasje, Hanne en Marthe! En ik denk ook idd dat straks Nora en Demi eruit vliegen. X

 4. Dat van die brooddozen geloof ik niet. Natuurlijk heeft iedereen van de jury nu al wel een beeld wie volgens hen de nieuwe K3 moet worden, maar door echt al merchandise te printen zouden ze héél veel geloofwaardigheid kunnen verliezen. Denk niet dat een bedrijf als studio 100 dat risico zou nemen, gewoon om hun brooddozen sneller af te hebben Voor vanavond denk ik inderdaad ook dat Nora zal afvallen aangezien zij het minst goed zingt, en dan Demi of Lisa. Ik zit in ieder geval vol spanning voor de tv vanavond!

  1. Dat van de brooddozen geloof ik ook niet. De jury heeft het volgens mij ook moeilijk om een consensus te vinden. Het evenwicht Belgisch-Nederlands en de haarkleur maken het bepaald moeilijk. Er gaan zeer sterke kandidates moeten afvallen om die redenen.

  1. Bedankt om de namen bij de foto te plaatsen. Ik kijk pas sinds de eerste liveshow maar heb intussen niets gemist. Naar de liedjes met de sterren heb ik verschillende keren terug gekeken. Jindra en Klaasje sprongen daar uit. Het zou ook handig zijn als je BE en NL bij de namen plaatst.

 5. ah jeetje wat stom van de drukken! Ik vind klaasje echt zo ontzettend knap, net als de andere meiden trouwens maar goed. Jeetje echt niet normaal wat voor meiden er mee doen. Soms lijkt het wel op een modellen programma haha!
  Lees het vorige artikel van Sophie: Verrassing!My Profile

  1. Haha ja het zijn inderdaad allemaal hele mooie meiden Maar het doet natuurlijk ook veel als ze helemaal opgemaakt zijn door een visagiste en hun haar gedaan is door zen kapster