K3 zoekt K3: welk trio kreeg de meeste likes en welke meiden zullen het vanavond tegen elkaar opnemen?

Lifestyle, TV, films en series

K3 zoekt K3 finalisten

Vanavond is het eindelijk zover: na wekenlang in spanning af te wachten, komen we te weten wie de nieuwe K3-meisjes worden! Vorige week werden Nora en Demi naar huis gestuurd, en nu blijven er dus nog zes meisjes over: Marthe, Lisa, Hanne, Jindra, Lauren en Klaasje (van links naar rechts op de foto). Tijdens de liveshow van vorige week werd ons plots verteld dat de meisjes allemaal een andere haarkleur zouden krijgen en daarmee dus rechtstreekse concurrenten van elkaar zouden worden, maar we komen pas vanavond te weten wie welke haarkleur heeft gekregen. Ik vind het enorm spannend en zit vanavond alvast voor de televisie gekluisterd samen met een heleboel vriendinnen om naar de finale te kijken!

Op de Facebookpagina van K3 zoekt K3 staan foto’s van alle K3’tjes die nog te vormen zijn met de zes finalisten. Ik was heel benieuwd en ging kijken hoeveel likes elk mogelijk trio had!

K3 zoekt K3 Marthe Hanne Klaasje bijna 32 000 likes

Op nummer één met wel een heel erg hoog aantal likes in vergelijking met de andere trio’s, staan Marthe, Hanne en Klaasje! Zij hebben momenteel bijna 32.000 likes, wauw!

K3 zoekt K3 Marthe Lauren Klaasje bijna 12 000 likes

Op de tweede plaats staan Lauren, Marthe en Klaasje met bijna 12.000 likes. Nog steeds veel meer dan de andere combinaties, maar wel al meer dan de helft minder dan de vorige combinatie, terwijl hier eigenlijk enkel Hanne door Lauren vervangen is.

K3 zoekt K3 Lauren Hanne Klaasje bijna 6500 likes

En op de derde plaats staat mijn favoriete groepje (hoewel ik ook steeds meer fan van Marthe begin te worden) met bijna 6500 likes. Meteen weer een heel pak minder dan de vorige groepjes. Het valt op dat Klaasje de enige is die in elk groepje voorkomt, verder strijden Marthe, Lauren en Hanne voor een plaatsje. Ik denk ook dat het sowieso drie van deze vier meisjes zullen worden, en dat Lisa en Jindra het helaas niet zullen halen. Hoewel de jury wel fan van Jindra blijkt te zijn en ik vind dat Lisa en vooral Jindra beter zingen dan Hanne en Klaasje, vind ik Hanne en Klaasje wel beter in K3 passen. Want K3 is nu eenmaal meer dan alleen een muziekgroepje…

Ook valt het op dat deze groepjes altijd uit gemengde haarkleuren bestaan, zelfs twee keer de gewenste combinatie: rood, bruin en blond! En ik moet zeggen dat ik denk dat dat ook (misschien onbewust) wel een invloed heeft op onze keuze… Maar aangezien de meiden vanavond allemaal (? ) een andere haarkleur zullen hebben, zal dat dus misschien plots helemaal in de war gebracht worden!

K3 haar gekleurd

De meisjes met dezelfde haarkleur zullen vanavond rechtstreekse concurrenten van elkaar worden en het tegen elkaar opnemen in een battle. De haarkleuren zullen dus wel heel tactisch bedacht zijn, zodat de jury mee kan sturen welke meiden er door zullen gaan. Maar wie het tegen wie zal opnemen, vind ik moeilijk om te voorspellen! Ik denk dat Lisa het minst favoriet is, dus dat zij het zal opnemen tegen een meisje dat ze er heel graag bij willen maar die misschien wat minder populair is bij het publiek… Jindra misschien? Of Lauren? Ik weet het écht niet! Maar ik wil voor de lol toch even een pronostiekje doen:

♥ Marthe vs. Hanne

♥ Lauren vs. Lisa

♥ Jindra vs. Klaasje

Uiteindelijk zullen het volgens mijn pronostiekje dus Marthe, Lauren en Jindra worden (en misschien zal dan enkel Marthe’s haar rood geverfd zijn?). Iets heel anders dan de meesten verwachten, aangezien Hanne en Klaasje ook wel echte publieksfavorieten blijken te zijn… Maar ik dacht, ik doe eens gek, haha! Het is eigenlijk een pure gok hoor, ik vind het zo moeilijk en weet echt niet goed wie de topfavorieten van de jury zijn… Maar deze drie meiden zijn wel echt de drie beste zangeressen, dus eigenlijk verdienen ze het wel… Maar toch hoop ik stiekem nog dat Hanne en Klaasje er ook bij zullen zitten hoor, hihi!

Welke kandidates denk jij dat het vanavond tegen elkaar zullen opnemen? En welke meiden zullen volgens jou de uiteindelijke K3 worden?

PS: Ben je benieuwd hoe de rest van de finale zal verlopen? Dat kan je hier lezen

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

22 reacties op “K3 zoekt K3: welk trio kreeg de meeste likes en welke meiden zullen het vanavond tegen elkaar opnemen?

 1. Inderdaad grappig hoe meningen kunnen verschillen ik vond het op het einde een beetje voorspelbaar dat het Marthe, Hanne en Klaasje gingen worden. Vooral op facebook zag je vond ik dat dat de ‘3 grote favorieten’ waren. Ik vind het jammer dat het Lauren en Lisa niet is geworden. Persoonlijk vind ik Lisa haar stem een stuk beter en standvastiger dan die van Hanne. Maar Hanne was van in het begin, als persoon, veel populairder! Hopelijk gaan ze met 3 een fijne tijd tegemoet en maken ze er iets moois van, zodat hopelijk onze kindjes later met evenveel plezier naar hen kunnen kijken dan dat wij vroeger deden

 2. Ik las het gelekte bericht en ik was op slag goedgezind. Want wat heeft Studio 100 mij in de war gestuurd met hun geheimdoenerij. Het kon me even niets meer schelen, zolang ik niet wist hoe de haarkleuren waren, haha.

  Ik hoop op Hanne, Klaasje en Marthe, maar het mag ook Hanne, Klaasje en Lauren zijn.
  Het wordt in ieder geval heel spannend vanavond. Het zal afkicken zijn volgende week.
  Lees het vorige artikel van Kim: TV: K3 zoekt K3My Profile

 3. Mijn favorieten zijn Marthe en Lisa, dus ik hoooop echt dat zij er allebei in zitten. Alhoewel ik denk dat Lisa minder kans maakt, wanneer ik naar de statistieken e.d. kijk. Voor de rest vind ik Hanne en Klaasje ook heel leuk. Lauren en Jindra heb ik er dan liever niet bij haha. Grappig hoe meningen zo kunnen verschillen hé
  Lees het vorige artikel van Hanne: De Thee TagMy Profile

 4. Ah ik keek vanmorgen al even of het artikel er op zou staan en nu zag ik het op facebook voorbij komen Grappig dat het in Belgie zo leeft. Bij ons in Nederland is dat totaal niet het geval onder mijn doelgroep. Wellicht komt het ook omdat de voice of holland op hetzelfde tijdstip op tv komt en daar de zangkwaliteit zegmaar veeeeel hoger ligt. Zelf ben ik wel heel benieuwd wie het gaan worden! Ik hoop óf Hanne, Klaasje en Marthe, of Hanne, Lisa en Klaasje.
  Lees het vorige artikel van Sophie: 9 tips voor als je inspiratieloos bent!My Profile

  1. Oh zo vreemd dat het in Nederland minder leeft… Waren jullie als kind ook zo fan van K3? Want in België waren ze echt hot toen ik nog klein was (met Kathleen er nog bij) en ik was enorme fan. Misschien heeft het daarmee te maken… En wat leuk dat jij ook fan bent van Lisa, zo hoor ik er niet veel! Hoewel ik haar eigenlijk ook een leuke meid vind en ze best goed zingt enzo hoor… Het zijn gewoon allemaal goede meiden!

 5. Persoonlijk vind ik het wel een goede zet, die veranderde haarkleuren. Zo heeft de jury (of ja, het hele team achter K3) echt wel de touwtjes in handen. Zoals je zei, zo kunnen ze sturen welke meisjes ze ten opzichte van mekaar zetten en de uitkomst sturen. Persoonlijk dénk ik ook dat wie uiteindelijk K3 wordt, nu al vastligt. Het is te zeggen: ik denk dat ze echt wel rekening houden met wat het publiek denkt, maar dan eerder in: hoe populair zijn ze op social media? Meer dan dat de eigenlijke publieksstemmen, denk dat die niet echt veel meer uitmaken.. Denk dat de samenstelling van K3 te belangrijk is om dat (volledig) aan het publiek over te laten, denk dat ze er ook wel veel belang aan hechten hoe goed de meisjes het samen doen, dat dat nog belangrijker is dan hoe ze het alleen doen. Maar ook, hoe hun karakter ‘achter de schermen’ is, wat we dus als kijker niet zien. Om het cru te zeggen, hoe goed ze in het stramien van K3 passen. Ook uit iets wat Gert vorige week zei, dacht ik: dat is een beslissing die achter de schermen gemaakt wordt, en waar het publiek weinig mee te maken heeft. Maar dat is mijn theorie maar hoor
  Maar goed, wie ik denk dat het wordt: Klaasje, Marthe en Hanne. Lauren is ook een grote kanshebber, maar ik denk persoonlijk dat de 3 die ik eerst genoemd heb beter in de jury liggen en beter in het K3 stramien passen. Al vind ik Lauren zelf ook wel echt goed hoor! En wat mij betreft past ze ook bij K3. Ik denk dat Klaasje t.o.v Jindra komt te staan, verder weet ik het niet goed

  1. Leuk dat je zo uitgebreid reageert Charlotte, ik ben het helemaal met je eens over die beslissing van de jury en het team… Maar dat is ook wel normaal denk ik, want zij moeten er inderdaad mee samenwerken, weten beter dan wie dan ook wat K3 inhoudt én zien de meisjes veel vaker en kennen hen veel beter dan wij! Ik ving trouwens op dat Lauren een vriendin is van Miguel Wiels, en dat de kans dus heel groot is dat zij het al sowieso wordt… Spannend!

   1. Graag gedaan ik vind dit echt een leuke show (ik was zo’n K3 fan vroeger!) maar aangezien ik op erasmus ben, kan ik er hier niet echt met iemand over praten
    En oh, dat wist ik niet over Lauren, maar verbaast me nu ook weer niet (ze was immers al wel bekend voordat ze meedeed). Ik ben echt zo benieuwd wie het uiteindelijk wordt!

     1. Ja ik heb het ook gezien! Dan wordt het dus sowieso Hanne, en dan Klaasje denk ik… En die laatste wordt moeilijk! Ik denk dan toch Marthe!

  1. Hahaha! Jaaa die drie zou ik ook wel willen! Of Lauren er nog bij… Ik denk dat zij het sowieso wordt :-p Maar over een paar uurtjes gaan we het weten

 6. Ik heb geen idee wie ze tegenover elkaar gaan zetten. Door die haarkleuren ben ik helemaal in de war, haha! Mijn favorieten zijn Marthe, Hanne en Klaasje. In het begin was ik niet zo te vinden voor Marthe, maar ik vind dat ze helemaal is opengebloeid tijdens de liveshows en nu vind ik haar geweldig. Nog een paar uurtjes en we zullen het weten
  Lees het vorige artikel van Vanessa: Dingen die je herkent als je geen ochtendmens bentMy Profile

  1. Ja inderdaad, ik vind Marthe nu plots ook heel erg goed en leuk! Zo moeilijk! En de haarkleuren gaan het al helemaal in de war brengen inderdaad, haha! Ach ja, nog een paar uurtjes geduld

  2. Ik geef ook de voorkeur aan Klaasje, Marthe en Hanne. Het evenwicht Belgïe – Nederland is er en de haarkleuren zullen kloppen. Spijtig voor Jindra die ik persoonlijk heel goed vond.

 7. Ik denk dat ze Lisa tegenover Hanne gaan zetten. (Omdat Hanne bij velen wordt gezien als dé topfavoriet) Voor de rest denk ik ook Jindra tegenover Klaasje, en dan Marthe tegenover Lauren. Mijn ideale K3 is: Marthe, Hanne en Klaasje
  Lees het vorige artikel van Amber: Lifestyle | Travel: Turkey ’15My Profile

  1. Oeh, Marthe tegenover Lauren wordt ook heel spannend! Het wordt allemaal spannend haha! Voor mij zouden het ook Marthe, Hanne en Klaasje mogen worden, hoewel ik Lauren ook wel goed vind…

  2. Ik geef ook de voorkeur aan Klaasje, Marthe en Hanne. Het evenwicht Belgïe – Nederland is er en de haarkleuren zullen kloppen. Spijtig voor Jindra die ik persoonlijk heel goed vond.