K3 zoekt K3: wie wordt jouw nieuwe K3?

Lifestyle, TV, films en series

k3 zoekt k3 10 finalisten wie wordt nieuwe k3

Vanavond is het zover, heel Vlaanderen en Nederland kruipt voor de buis voor de eerste liveshow van K3 zoekt K3. Hoewel ik het super jammer vind dat mijn vriendinnetje Sarah niet meer meedoet, vind ik het wel nog steeds heel spannend! Als kind was ik namelijk énorme K3-fan, dus vind ik het belangrijk dat het goed overgenomen wordt En bovendien vind ik het ook gewoon leuk om te zien omdat de kandidates allemaal meisjes van mijn leeftijd zijn. Als ik kon zingen had ik ook wel willen meedoen, haha! Maar goed, benieuwd wat ik van de laatste 10 finalisten vind en wie voor mij de nieuwe K3 mag worden? Lees dan snel verder!

♥ Jindra

Toen ik de auditie van Jindra zag, zag ik in haar wel meteen een K3-meisje. Haar auditie was goed en ze zag er een lieve, vrolijke meid uit. Helaas veranderde mijn indruk van haar tijdens de bootcamp helemaal. Ze leek zich beter te voelen dan de anderen en ging bepalen wie er met haar in het groepje mocht alsof zij de grote ster was… Hoewel dat misschien allemaal wel wat overdreven in beeld gebracht is geweest, vind ik dat ze zichzelf zo heel onsympathiek heeft gemaakt. Ik denk dat zij beter geschikt is voor een solo-carrière, want samenwerken lijkt niet haar sterkste punt. Verder doet ze het natuurlijk helemaal niet slecht.

♥ Hanne

Toen ik de auditie van Hanne zag, was ik echt enorm onder de indruk! Ik vond haar vanaf het begin echt geweldig: ze zong goed, bewoog goed, en ze straalde gewoon enorm. Misschien niet meteen een typisch K3-meisje (qua uiterlijk en karakter), maar ze deed het vanaf de eerste keer geweldig en dat zonder ervaring. Tijdens de bootcamp kwam ze over als een heel gewoon, sympathiek meisje. Ondanks dat ze het ontzettend goed doet en al een wildcard kreeg voor de eerste liveshow, lijkt ze met haar beide voeten op de grond te staan. Ze is helemaal niet zo zelfzeker en lijkt ook oprecht niet zo competitief te zijn tegenover de andere meiden, wat haar heel erg siert. Bovendien is zij de enige met rood haar, wat haar een beetje de nieuwe Karen maakt voor mij

♥ Lauren

Tijdens haar auditie sprong Lauren er niet meteen heel erg uit voor mij, maar ik denk ook dat dat met haar liedje (‘Je hebt een vriend’) te maken had. Ik vind dat een heel mooi liedje en het was vroeger één van mijn favorieten, maar ik vind dat je ermee niet genoeg kan laten zien tijdens een auditie. Je hoeft niet echt te dansen en je straalt meteen veel minder vrolijkheid uit en dat vind ik wel jammer… Maar goed, verder doet Lauren het volgens mij heel goed. Ze ziet er leuk uit, heeft veel ervaring, zingt en danst goed, de kinderen zijn al gek op haar… Zij mag voor mij dus wel een K3’tje worden.

♥ Demi

De stoere chick met blauwe plekken… Dat vergeet niemand meer, haha! De jury twijfelt soms over haar door haar stoere uitstraling, maar anderzijds hebben ze haar wel een wildcard gegeven… Hoewel ik eigenlijk niet zo goed begrijp waarom. Ik vind dat ze goed zingt en ik vind haar Nederlands accent heel leuk, maar zij springt er voor mij helemaal niet uit. Bovendien vind ik dat ze helemaal geen K3-uitstraling heeft. Dat mensen zeggen dat hun kinderen bang van haar zullen zijn vind ik echt wel wat overdreven, maar ik vind wel dat een K3-meisje een beetje een voorbeeldfunctie heeft. Hoewel we Demi natuurlijk niet echt kennen op dat vlak, is ze toch zeker niet mijn favoriet.

♥ Suzan

Suzan is volgens Gert het meisje met de ‘bouwvakkerige’ uitstraling. En eerlijk gezegd vind ik dat ook wel een beetje. Tijdens de bootcamp viel het me niet zo op (ze viel me eigenlijk helemaal niet zo op), maar ik heb haar auditie nog eens teruggekeken en het klopt echt wel een beetje. Niet haar alleen haar manier van bewegen, maar ook haar stem vind ik nogal… mannelijk? Ik weet niet of dat het juiste woord is, maar ik vind Suzan alleszins geen echt K3-meisje, sorry! Haar auditie kon ik me eerst zelfs niet herinneren, dus dat zegt al meteen genoeg vind ik. Volgens mij is zij ook diegene die vanavond gaat afvallen.

♥ Klaasje

Ik vind Klaasje een heel mooi meisje met een natuurlijke uitstraling. Zij heeft voor mij – wat uiterlijk betreft – echt de K3-factor! Maar ik moet zeggen dat Klaasje me verder eigenlijk nog nooit echt zo is opgevallen, niet in de positieve zin maar ook niet in de negatieve zin. Haar auditie sprong er voor mij ook niet echt uit (behalve haar uitstraling dan), maar dat kan ook weer aan het rustige liedje liggen… Ze lijkt me wel een leuk, lief en vrolijk meisje, dus voor mij mag zij wel bij de nieuwe K3 zijn. Hoewel ik over haar zang- en danstalenten nog niet helemaal overtuigd ben, maar dat zullen we in de liveshows beter kunnen zien. Zij is trouwens samen met Jindra het enige blonde meisje dat er nog bij zit, en als ik dan mag kiezen wordt het toch Klaasje, haha!

♥ Laura

Toen ik Laura voor het eerst zag vond ik haar meteen een echte lookalike van Kristel! En dat trekt me ergens wel aan, het voelt op één of andere manier vertrouwd. Ik vind haar eigenlijk wel een K3-factor hebben! Ook haar auditie (in roze tutu) vond ik heel goed, en dat vind ik heel belangrijk omdat je daar toch wel een goed beeld kreeg. Toch lijkt Laura voor vele anderen en ook voor de jury niet echt een favoriet te zijn… Maar ik zie in haar wel een eventueel K3-meisje!

♥ Nora

Nora haar auditie vond ik ook meteen top! Haar zang en ook uitspraak zijn iets anders dan bij de andere meisjes – ze zingt wat hees en heeft nogal een Antwerps-Marokkaans accent vind ik -, maar ergens vind ik dat net wel leuk! Ze heeft een leuke uitstraling en tijdens haar auditie vond ik ook dat het plaatje klopte. Voor mij mag zij ook wel bij de nieuwe K3 zijn.

♥ Marthe

Marthe is het meisje dat al jaren in het Studio 100 koor zingt. Zij kent de liedjes dus heel goed en kan ook echt goed zingen, maar toch is zij niet bij mijn favorieten. Haar rollende R, waar sommigen zo gek op zijn, stoort mij net. Bovendien vind ik haar nog te jong voor K3. Ze is niet alleen erg jong om in zo’n harde wereld terecht te komen, ze ziet er nog heel jong uit vind ik. Tijdens haar auditie had ze echt nog een kinderlijke uitstraling vind ik. Natuurlijk is leeftijd maar een getal en is K3 vooral voor kinderen, maar toch…

♥ Lisa

Lisa was ik eigenlijk al bijna vergeten, ik moest echt even gaan spieken wie er nog meer bij de finalisten zat… Dat is dus geen goed teken. Hoewel ze mij een leuke en lieve meid lijkt, zie ik in haar niet echt een K3-meisje. Ze lieten haar natuurlijk niet zo vaak aan bod komen tijdens de bootcamp-afleveringen, wat soms ook wel een vertekend beeld kan geven… Maar ook haar auditie was me niet echt bijgebleven, en die eerste indruk vind ik wel belangrijk. Als het van mij zou afhangen wordt zij het dus niet, sorry!

Mijn favorieten zijn dus: Hanne, Lauren, Nora, Klaasje en Laura! Maar dat zijn er dus twee te veel… In het filmpje van hun zangoptreden bij Q-music zag ik Lauren, Hanne en Klaasje naast elkaar staan zingen en dat vond ik eigenlijk wel een heel mooi plaatje. Ook meteen een zwart-, rood- en blondharige én twee Vlaamse meisjes en één Nederlandse. Perfect eigenlijk!

Verder was het zeker niet mijn bedoeling om sommige meisjes af te kraken met dit artikel. Ze zijn bij de laatste 10 van de meer dan 6000 kandidates geraakt en dus zeker en vast allemaal heel erg getalenteerd! Ik zou het zelf niet kunnen! Maar natuurlijk heeft iedereen wel zo zijn favorieten, en ik wilde gewoon graag mijn eerlijke mening met jullie delen. Bovendien kan alles nog veranderen, want ik denk dat we de meisjes tijdens de liveshows pas echt goed gaan kunnen beoordelen omdat we dan het totaalplaatje te zien krijgen: zingen, dansen en presenteren op het podium, opgemaakt en ‘ingepakt’ als echte K3-meisjes… Ik ben ontzettend benieuwd!

Welke meisjes zijn jouw favorieten en wie mag er volgens jou naar huis?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

50 reacties op “K3 zoekt K3: wie wordt jouw nieuwe K3?

 1. Iedereen weet wie de nieuwe K3 moet worden Lauren , Hanne en Klaasje.
  En als dat de nieuwe K3 niet word ben ik kwaad.
  Ik vind dat zij het mooiste kunnen zingen.
  En het beste kunnen dansen.
  Maar de anderen doen ook hun best.
  En als Lauren er niet in zit dan moet Marthe.

 2. Ik deel je mening helemaal! En ik denk dat er best een grote kans is, dat dit ook werkelijk K3 wordt. Ik denk dat Marthe rood is gegaan, ik denk dat het haar het mooiste staat. Maar voor de rest zou het plaatje Hanne, Lauren en Klaasje perfect zijn Leuke blog heb je trouwens! X

 3. Als Jindra en Klaasje de blonde meisjes worden kan er maar 1 van de 2 doorgaan. Stiekem hoop ik dat ze 1 van de 2 ros verven.

  1. Het evenwicht tussen Nederlandse en Belgische meisjes vind ik echt irrelevant. De beste meisjes moeten winnen volgens mij.

   1. Lauren is me niet echt opgevallen tot nu toe. Kijk maar sinds de eerste liveshow. Moet eens terugkijken naar het liedje van Lauren met de internationale ster.

  1. Jindra mag ook. Maar misschien worden Jindra en Klaasje de blonde meisjes waardoor ze tegen elkaar moeten strijden en er maar eentje kantoorpand – spijtig voor 1 van de 2.

 4. Ik vindt Lauren Klaasje en Hanne het aller beste van ze allemaal
  Het zijn dan ook meteen een bruine
  (zwart)Lauren, blonde Klaasje, rosse
  Hanne

 5. Tof artikel! K3 zoekt K3 is verslavend, hé? Haha! Voor mij mag dit de nieuwe K3 worden: Hanne, Marthe en Lauren! Klaasje vond ik in het begin ook echt tof, maar nu begin ik meer fan te worden van Marthe!

  1. Haha inderdaad, wij kijken elke week met plezier! Marthe zie ik ook steeds beter in het plaatje passen, maar toch is ze nog niet bij mijn favorieten. Ik zou dan misschien nog eerder voor Jindra gaan, maar dat heeft misschien met haar haarkleur te maken! En anders echt Klaasje, hoewel ik vind dat ze qua zang wel wat minder is…

  2. K3 zoekt K3 is echt verslavend. Ik kijk maar sinds de eerste liveshow. Gert Verhulst en Miguel Wiels drukken hun wil denk ik door voor de definitieve keuze. Josje, Karen en Kristel en het publiek tellen maar voor 50% denk ik. Het zou interessant zijn om ieders keuze te kennen. Ik hoop dat ze dat niet geheim houden.

 6. Ik ben wel voorstander van Lisa! Ik vind haar een heel sympathieke, ze kan heel mooi zingen en heeft het super goed gedaan op de liveshow. Gek dat ze bij vele niet opvalt, zoals Gert ook liet vallen vrijdag!
  Maar ik ben in ieder geval benieuwd. Demi en Suzan zijn ook niet zo mijn dada! Dan had ik zeker Laura gekozen. Echt jammer!

  1. Ik kende Lisa eigenlijk ook niet goed en ze was me nooit echt opgevallen, maar ze deed het inderdaad heel goed tijdens de liveshow! Toch zie ik nog niet echt een K3-meisje in haar, ik vind haar er misschien wat te volwassen en sexy uitzien, haha! Ik vind het ook super jammer van Laura!

 7. Ik snap niet goed wat Jindra in vele mensen hun ogen verkeerd heeft gedaan en wil dit toch even kwijt. Ik denk dat Jindra zeker ambitieus is en ze komt er gewoon eerlijk voor uit dat ze heel graag een K3-meisje wilt zijn, maar wat is daar mis mee? Volgens mij wilt iédereen die met dat programma mee doet graag een K3-meisje worden maar vertellen ze het allemaal niet zo open en spontaan als Jindra. Ik zie in Jindra wel een K3 meisje! Hanne en Nora zouden voor mij het plaatje afmaken

  1. Lief dat je het zo voor haar op neemt! En ik vind ook wel dat het allemaal wat overdreven wordt en al die haatreacties verdient ze zeker niet. Ik vind het ergens ook goed dat ze ervoor gaat en dat durft te tonen, maar ik vind de manier waarop alleen niet zo fijn… Ik heb het gevoel dat zij altijd wat een haantje de voorste zal zijn en als je in groep werkt moeten de anderen daar natuurlijk mee om kunnen… Zelf zou ik niet met haar kunnen samenwerken denk ik, op basis van wat ik van haar gezien heb tijdens de bootcamp. Natuurlijk ken ik haar verder helemaal niet, dus misschien valt ze veel beter mee dan ik denk. Ik vind trouwens dat ze tijdens de liveshow echt prachtig gezongen heeft, alleen weet ik niet zo goed meer of ik in haar nog een K3-meisje zie.

  2. Jindra is een heel sterke kandidate vind ik. Ik vind het onterecht wat de beeldvorming over haar geworden is. Ik vrees een beetje voor de haarkleur en het evenwicht België Nederland in haar nadeel is.

 8. Mijn favorietje is zeker ook Hanne! En verder deel ik wel ongeveer dezelfde mening over de kandidaten. Heb de eerste liveshow nog niet gezien, dus weet niet hoe de kandidaten het er vanaf gebracht hebben.. Ben heel benieuwd!
  En ik begrijp je k3 liefde helemaal! Ik ben even oud en ik ben ook zo’n fan (van het programma, en vroeger van k3) Ik ben momenteel op erasmus en dat ja werkelijk het enige Belgische tv-programma (okee, naast Thuis dan ) dat ik volg!

 9. Ik volg jou echt zo goed als overal. Mijn persoonlijke top drie is Hanne, Lauren (zij twee sowiso) en dan ofwel Klaasje of Laura maar volgens mij moet er sowiso toch 1 Nederlands meisje bijzitten, dus dan Klaasje maar! Ik ben erg benieuwd naar de liveshows! xx

  1. Ik vind dat er gerust 2 Nederlands meisjes mogen gekozen worden. Vlaanderen heeft zowat 6 miljoen inwoners en Nederland zowat 17 miljoen.

 10. Ik vind het zo ontzettend moeilijk omdat ze allemaal zo verschillend zijn. Hoewel Demi mss atypisch k3 is zou ik Karen denk ik ook nooit als een K3tje hebben gezien moest ik ze nu pas leren kennen
  Lees het vorige artikel van Nena: MONSTERALARM!My Profile

 11. Lauren en Hanne sowieso! En ergens gun ik t Demi enorm.. omdat ze ook uit Middelburg komt.. net als ik ghehe. Maar ik vind Klaasje eigenlijk veel beter!

  1. Hihi, wat de kindjes ervan vinden is natuurlijk het belangrijkste! Lisa lijkt me ook een hele leuke en lieve meid, maar toch zie ik in haar niet echt een K3-meisje. Ze heeft een heel erg volwassen en sexy uitstraling vind ik, terwijl ik het wel leuk vind als een K3-meisje er schattig uitziet
   Lees het vorige artikel van Kim: Is mijn blog wel leuk genoeg?My Profile

 12. Ik dacht al dat je vriendin Sarah deelnam aan het programma. Toen ze iets vertelde over ‘Dansstudio Sarah’, dan dacht ik meteen aan jou (en de videoclip) Super dat ze zo ver is geraakt zeg. 6000 kandidaten zijn echt veel! Ik vind het een leuk programma om naar te kijken, maar persoonlijk vind ik het moeilijk om 3 geschikte kandidaten te vinden. De échte K3 is gewoon niet te vervangen vind ik. Hanne springt er voor mij uit omdat het een simpel en spontaan meisje is, zonder uit de hoogte te doen. Jindra en Lauren vind ik nogal een dikke nek hebben, alsof ze er al van overtuigd zijn dat ze gaan winnen. En voor de rest heb ik eigenlijk geen voorkeur omdat ik ze allemaal een beetje hetzelfde vind. Eigenlijk best grappig dat ik dat nu zit te typen. Daarvoor moet je binnenkort dan 26 jaar worden, haha!
  Lees het vorige artikel van Vanessa: Catrice Alluring RedsMy Profile

  1. Ja, Sarah heeft het echt ontzettend goed gedaan! Ik vind het ook leuk om naar te kijken, hoewel ik soms wel vind dat ze de meisjes echt psychologisch kraken door hoe ze het programma in elkaar steken, met die plotse wildcards bijvoorbeeld… Ook krijgen ze bijna nooit opbouwende feedback, alleen aanvallende commentaar… Maar goed, dat terzijde. Haha, inderdaad een beetje grappig dat wij het zo leuk vinden, maar ik denk dat dat ook komt omdat K3 echt hot was toen wij kind waren én omdat de meisjes die nu meedoen ook ongeveer onze leeftijd hebben

 13. Oh dear lord…. Ik denk dat ik de enige was die een vreugdedansje deed toen ze aankondigden te stoppen, en dan ineens domper want er komt een nieuwe K3…. Nooooooooooo!!!! Ik heb nog geen enkele aflevering gekeken, maar als er iemand bij zit die qua karakter en uitstraling is zoals Karen Damen, mag die van mijn part K1 worden. Want wat een bangelijk wijf is me dat….
  Lees het vorige artikel van Bibiane: 8 musthaves voor een ‘off-day’My Profile

  1. Haha geweldig! Was jij als kind ook geen fan? Ik vind K3 wel nog altijd leuk, wat een meezingers haha! Karen is inderdaad een zalige, haha!

 14. Hahaha, dit is allemaal zo herkenbaar en ik deel je mening helemaal! Voor mij zou de ideale K3 Hanne, Lauren en Klaasje zijn. Dan zit je goed met de haarkleuren én met de nationaliteiten. Dit komt het dichtst bij de ‘oude’ K3 maar ik vind alle kandidaten afzonderlijk ook zeer sterk.
  Lees het vorige artikel van Amy – The Pink Perfectionist: Cien Colour Lip ButterMy Profile