Filofax Update #1

Filofax

Hier ben ik weer! Ik had jullie in mijn laatste post beloofd dat ik jullie op de hoogte zou houden over mijn nieuwe Collins organizer. Ik weet dat het geen echte Filofax is, maar ‘filofax’ is ondertussen meer een soort verzamelnaam voor opgeleukte organizers geworden dan een merknaam, dus noem ik mijn post maar Filofax Update. En zeg nu zelf, dat klinkt toch ook gewoon veel leuker dan ‘Collins Update’ Het heeft een tijdje geduurd, maar nu begin ik eindelijk een beetje tevreden te worden over de indeling en decoratie van mijn ‘filofax’. Daarom laat ik jullie met plezier wat foto’s zien!

Afbeelding

Ik heb mijn ‘filofax’ een leuk lentejasje aangedaan! Zo ziet hij er meteen wat vrolijker uit!

Afbeelding

Zo ziet hij eruit als je hem opent. Links wat visitekaartjes, leuke page markers van de Hema en wat leuke sticky notes van eBay. Mijn front leaf met rozenprint vind ik super mooi! de kleur is wel mooier rood in het echt hoor! Ik houd ook altijd een rode Pilot Frixion pen in mijn filofax. Deze pennen schrijven super fijn en zijn uitwisbaar, heel handig!! Als je een foutje maakt of als er een afspraak verandert moet je niet zitten doorkrabben of typp-ex’en. Ik heb de Frixion pennen trouwens in verschillende kleurtjes!

   IMG_1913         Afbeelding

Vandaag heb ik ook eindelijk mijn pocketje gevuld met leuke foto’s!

Afbeelding

Zo zag deze week er uit! Het decoreren lukt me nog niet zo goed, ik vind het nooit echt mooi Daar moet ik nog wat op oefenen en nog wat inspiratie opdoen bij anderen hier had ik ook m’n Frixion pennen nog niet dus heb ik helaas moeten typp-ex’en In het midden zit ook een latje dat je er heel gemakkelijk in en uit kan doen. Dit verplaats ik elke week zodat ik makkelijk de huidige week kan terugvinden. Ik heb er bovenaan ook twee leuke sticky notes opgeplakt zodat het leuker oogt en beter zichtbaar is

      IMG_1896         IMG_1897

En dit zijn mijn zelfgemaakte tabbladen. Het begint natuurlijk met STUDY waar ik mijn deadlines, to do’s voor taken enzo bijhoud

    Afbeelding       IMG_1900

Onder het tabje FOOD houd ik recepten, mijn eetdagboek, wekelijkse mealplanner enzo bij.

 

Afbeelding      IMG_1904

Bij LISTS houd ik allerlei lijstjes bij: leuke adresjes, liedjes, series/films die ik nog wil zien, vakantieplannen,… (Ik weet het, er ontbreken 2 E’s, maar mijn stickertjes waren op moet snel nog even gaan kijken bij Zeeman of ze nog zulke velletjes hebben!)

 

IMG_1906            Afbeelding

SHOP staat voor shopping, dat mag natuurlijk niet ontbreken in mijn filofax! met een toepasselijke quote!

  Afbeelding

Onder dit tabje houd ik mijn wishlist, rekeningetjes van dingen die ik gekocht heb, outfitideeën en uitgaven bij… Ik probeer nu elke maand al mijn uitgaven op te schrijven zodat ik op het einde van de maand kan zien waar al mijn geld naartoe gaat… Ik had gehoopt dat het mij een beetje zou tegenhouden om zoveel te kopen maar het werkt niet echt Maar het is toch handig om te weten waaraan je allemaal geld uitgegeven hebt

En als laatste heb ik nog een tabje PERSONAL, maar daar heb ik voorlopig nog niets achter zitten.

IMG_1910        IMG_1912

Helemaal achteraan heb ik  nog een zip pocketje waar ik dingen in kan steken. Dit was oorspronkelijk een zakje met make-up borstels dat ik eens gekregen had en ik heb het zakje gewoon geperforeerd en nu kan ik het gebruiken om nog wat kleine spulletjes in te steken En dan heb ik er ook nog een grappige cartoon inzitten helemaal achteraan. Deze zorgt er ook voor dat mijn achterste blaadjes niet zo gaan kreuken door de ringbinder. En dan heb ik nog wat extra notitie- en to do-blaadjes achterin zitten voor als ik onderweg wat moet opschrijven!

 

Ziezo, dit is mijn filofax hoe hij er tot nu toe ongeveer uitziet Als er nog wat verandert hou ik jullie zeker op de hoogte!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Filofax Update #1