Filofax Update #2

Filofax

Even een snelle update over het ‘filofaxen’ zodat jullie op de hoogte blijven! Al meer dan een maand geleden bestelde ik mijn eerste echte Filofax: een rode Metropol A5!

Afbeelding

Afbeelding

Sorry dat de kwaliteit van de foto’s niet zo optimaal is… Ik heb een nieuw fotoapparaat besteld en hoop dat het daarmee beter lukt! Ik moet ook nog wat oefenen zodat de lichtinval niet zo stoort. De kleur is in het echt nog anders dan op de foto… Hopelijk kan ik jullie binnenkort betere foto’s laten zien!

Ik was er heel ongeduldig op aan het wachten en was zo blij toen hij aankwam! Maar toen ik hem dan eenmaal liggen had voelde ik er geen klik mee… Ik vond hem wel mooi, maar ik vond hem heel groot en misschien een beetje saai… Ik voelde nog steeds meer een klik met mijn simpele zwarte Collins die ik versierd had met kleurrijke bloemmetjes (deze kunnen jullie hier zien). Ik vond het formaat fijner en ik vond hem vrolijker en schattiger. Bovendien had ik net een nieuwe agendavulling voor mijn Collins die ik ook mooier vond dan de vulling van mijn nieuwe Filofax.

P1030657    P1030658

Dit is mijn agendavulling van Piaric. Heel eenvoudig maar ik vind het wel heel mooi! Ik heb meteen de verjaardag van mij en m’n vriend al versierd! Als ik binnenkort misschien meer in m’n Metropol ga werken bestel ik deze vulling misschien ook nog in A5 formaat

Ik bedacht me wel dat ik mijn nieuwe Filofax maar eens moest gaan inrichten en versieren en dat ik hem dan wel leuk zou vinden, dat ik er gewoon aan moest wennen… Maar ik had nooit zin om eraan te beginnen. Ik vond het wel heel jammer dat ik er niet meteen echt ‘verliefd’ op was en dat hij een maand lag te slingeren op mijn bureau. Wat een zonde van het geld! Maar afgelopen week kreeg ik plots een heleboel leuke ideeën voor mijn nieuwe Filofax! Eindelijk! Ik kreeg meteen superveel zin om tabbladen te gaan maken en hem in te richten naar mijn zin! Ik had hier en daar foto’s gezien van organizers die in een bepaald thema of kleurenpallet ingericht zijn en dat vond ik zo mooi! Daarom besloot ik zelf mijn Metropol ook meer in een bepaalde stijl te gaan inrichten. Mijn Collins is een echte kakofonie van allerlei stijlen en kleuren, van fluo tot pastel tot meer neutrale kleuren. In mijn Metropol wil ik graag met bepaalde kleuren gaan werken die mooi bij elkaar passen. Ik wil ook graag een beetje een meer ‘volwassen’ look creëren. Vanaf september moet ik stage lopen in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg dus dan vind ik het niet zo gepast als mijn agenda een echte kleurboek is! En ik vind het zelf ook gewoon mooier als het iets meer neutraal is en allemaal bij elkaar past Plots kreeg ik het idee om met mooie quotes te gaan werken om onder andere mijn tabbladen te maken. Ik heb wat zitten googelen en heb er een heleboel mooie gevonden! Ik moet nog uitzoeken welke ik juist ga gebruiken en ze dan afdrukken en uitknippen, maar ik laat jullie hieronder alvast een voorsmaakje zien. De rest krijgen jullie wel te zien wanneer het klaar is.

Afbeelding     Afbeelding

Afbeelding   Afbeelding

Afbeelding    Afbeelding

Die laatste vind ik best wel grappig, haha! Ik ben pas begonnen met bloggen en heb totaal nog niet veel bezoekers, maar een mens mag dromen he

Verder heb ik vandaag ook een bestelling geplaatst bij www.scrobby.nl. Normaal gezien komt de bestelling maandag al aan! Jammer dat ik het gisteren niet besteld heb want dan was het er vandaag al!! Ik ben zo ongeduldig, haha! Van zodra mijn bestelling aankomt laat ik jullie mijn aankoopjes wel even zien Ik houd jullie op de hoogte!

Tot snel!

 

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge