Gezocht: testpersoon voor nieuwe iPhone 5 batterij

Lifestyle

nieuwe iphone 5 batterij

Of het nu een iPhone, iPad, iPod, iWatch, iMac of MacBook is, tegenwoordig heeft bijna iedereen wel een product van Apple. De producten zijn dan ook heel erg gebruiksvriendelijk, kwalitatief én prachtig afgewerkt. Ik zou zelf ook niet meer zonder mijn iPhone kunnen! Het enige nadeel van de producten van Apple is dat de batterijen niet zo eenvoudig te vervangen zijn, want na enkele jaren gaat de levensduur van je batterij er helaas op achteruit… Zonde als je apparaat verder nog prima werkt! Je kan je batterij dan laten vervangen door Apple zelf, maar daar betaal je al snel een flinke duit voor en bovendien ben je je geliefde apparaat dan vaak enkele weken kwijt. Gelukkig is er een alternatief!

In de webshop Gsmbatterij.be verkopen ze namelijk nieuwe, originele batterijen voor je apparaten. Ze verkopen batterijen voor iPhone en iPad, maar ook voor Samsung, LG, Nokia en zo verder! Toen ik een mailtje kreeg van deze webshop met de vraag of ik zo’n batterij wilde uittesten, was ik meteen heel benieuwd! Zelf heb ik pas een nieuwe iPhone, dus kan ik (gelukkig) nog geen nieuwe batterij gebruiken… Maar aan mijn vorige iPhone merkte ik dat de batterij er na enkele jaren op achteruit ging, dus kan ik me voorstellen dat er onder jullie ook wel zijn met dat probleem. Daarom leek het me leuk zo’n batterij weg te geven! Ik heb er eentje liggen voor de iPhone 5 (inclusief gereedschapsset), waar ik één van jullie graag een plezier mee wil doen. Het enige wat je hiervoor hoeft te doen, is hieronder een reactie achterlaten of een mailtje sturen naar info@kimsbloglife.be. Het zou ook leuk zijn als je nadien even je ervaringen met mij deelt, want ik ben wel heel benieuwd hiernaar!

Werkt jouw iPhone 5 batterij niet meer zo goed en wil je graag een nieuwe? Laat het me hieronder weten!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Gezocht: testpersoon voor nieuwe iPhone 5 batterij

  1. Oh, ik wist niet dat je dat zelf kon doen! Had alleen maar weet van een nieuwe batterij via Apple zelf
    Past deze ook voor een 5S? Dat heb ik namelijk, haha nee maar moet wel zeggen dat mijn batterij na anderhalf jaar nog heel goed meegaat. Ook mijn oude iphone 4s gaat na bijna 4 jaar nog heel goed mee (naar iphone normen ;)), mijn mama gebruikt deze nog steeds! Dus ik denk dat je iemand anders er meer plezier mee doet. Maar wel leuk dat je het weggeeft