Herfstwandeling in het bos

Lifestyle

IMG_3759

Ik vraag al maaaanden (of misschien zelfs jaren) aan mijn vriend om eens een boswandeling met mij te maken, maar hij stond daar helaas nooit voor te springen. Afgelopen zondag kon ik hem toch eindelijk overtuigen, yes! Ik nam mijn camera mee en we maakten enkele mooie foto’s! Ik laat er vandaag enkele aan jullie zien, gewoon, omdat ik dat leuk vind Ik hoop jullie ook!

IMG_3749

Aaaah, wat is de natuur mooi!

IMG_3757

Ik droeg trouwens mijn nieuwe jas van bij Bershka. Ik ben er echt heel erg blij mee! En mijn roestkleurige sjaal past er supermooi bij!

IMG_3753

Welke professionele fotograaf heeft dit getrokken? Haha!

IMG_3769

Ziet hij er niet sexy uit?

IMG_3751

Ik vond het echt fijn om eens te gaan wandelen in het bos en zou het zelf liefst elk seizoen eens doen. In de herfst zijn de kleuren allemaal zo mooi, in de winter is alles prachtig bedekt met sneeuw, in de lente komen de bloemetjes weer uit en in de zomer is het gewoon lekker warm weer om even buiten te gaan wandelen!

samen in het bos

Een boswandeling is de ideale date: je kan gezellig bijkletsen zonder afleiding door televisie of telefoons én het is nog eens gratis ook, dat kom je tegenwoordig niet vaak meer tegen Deze foto is trouwens met mijn telefoon genomen, je ziet meteen het verschil in kwaliteit he?

Kim bos

Een echte herfst/bos-outfit, vinden jullie ook niet?

IMG_3761

Ik pas perfect in het bos met deze kleuren!

IMG_3779

Even oefenen op scherpte-diepte met mijn 50mm lens.

Robby

Ik hou van deze outfit van mijn vriend!

IMG_3782

Wat is de herfst toch mooi!

Ga jij ook soms eens wandelen in het bos?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 reacties op “Herfstwandeling in het bos

  1. Haha Jim zou dat ook niet meteen zien zitten, hij wandelt niet graag ziet er wel erg gezellig uit en wat hebben jullie mooie foto’s van jullie tweetjes! Lief!

    1. Haha, goed om te horen dat Robby niet de enige is! Misschien kan je hem toch overtuigen, het is echt eens leuk om te doen! En Robby vond het uiteindelijk ook heel leuk