Het communiekaartje van m’n broertje

Lifestyle

DSC_0172

Onlangs konden jullie op Instagram en in mijn fotodagboek al zien dat ik op stap ging met m’n broertje om foto’s te maken voor zijn communiekaartje. Ik ben de laatste tijd wat aan het oefenen met de instellingen van m’n camera om mooiere foto’s te kunnen maken en het begint steeds beter te lukken, yes! Het kost veel tijd en moeite, maar als ik dan mooie foto’s als resultaat heb word ik zo blij! Daarom vond ik het ook ontzettend leuk dat ik de foto’s voor m’n broertje zijn eerste communie mocht maken. Ik heb in totaal 303 (!) foto’s gemaakt en veel geëxperimenteerd, en ben uiteindelijk heel erg blij het het resultaat! Daarom wil ik de mooiste foto’s vandaag heel erg graag met jullie delen.

DSC_0030

DSC_0040

DSC_0065

DSC_0089

DSC_0128

DSC_0143

DSC_0151

DSC_0152

DSC_0167

DSC_0172

DSC_0200

DSC_0232
DSC_0239

DSC_0260

DSC_0274

DSC_0294

En tadaaaa… Dit is het uiteindelijke resultaat! Ik heb het kaartje heel eenvoudig gemaakt via Smartphoto, waar ze prachtige voorgemaakte lay-outs hebben voor onder andere communiekaartjes.

communiekaartje voorkant

En hieronder de achterkant, met een lief tekstje erbij!

communiekaartje achterkant

Ik vond het onzettend leuk om te doen en ben eigenlijk heel erg fier op mijn foto’s! Toen ik dit gedaan had en de foto’s op de computer zette dacht ik er zelfs aan dat ik dit nog wel leuk zou vinden als bijberoep, haha! Het kaartje vind ik ook heel erg mooi geworden en m’n broertje is er ook heel fier op. Smartphoto heeft trouwens ook een hele leuke blog, waar je onder andere leuke inspiratie voor je huwelijk kan op doen!

Wat vind jij van mijn foto’s en het communiekaartje? En fotografeer jij ook zo graag?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 reacties op “Het communiekaartje van m’n broertje