Huishoudelijke mededeling: mijn blog komt even op een lager pitje

Lifestyle

foto (4)

Met veel pijn in het hart moet ik jullie melden dat mijn blog de komende maanden waarschijnlijk even op een lager pitje zal staan. Het is de bedoeling dat ik binnenkort ga afstuderen en daar komt helaas heel wat werk bij kijken. Ik heb normaal nog een dikke twee maanden stage (4 dagen per week) en daarbij ook nog één volledige dag les. Verder was ik in het weekend en ’s avonds heel vaak met mijn blog bezig, maar helaas liet ik daardoor mijn schoolwerk wat liggen. Nu moet ik nog mijn thesis (masterproef) en stageverslag maken en verder ook nog drie groepstaken en een individuele taak. Veel werk aan de winkel dus! Daarom zal ik mijn blog helaas op een lager pitje moeten zetten voor een paar maanden Ik vind het zelf echt heel erg jammer, maar ik moet het gewoon doen als ik alles klaar wil krijgen. En door dit ‘officieel’ met jullie te delen voel ik me ook wat geruster want dan is er op de ene of andere manier ook niet zoveel druk om voortdurend te bloggen en ervoor te zorgen dat jullie om de dag een artikel te lezen hebben. Dat zal nu dus was minder vaak zijn, afhankelijk van hoeveel tijd ik heb en hoeveel zin ik heb om aan m’n schoolwerk te werken Maar zo weten jullie dat het de komende maanden dus zou kunnen dat er wat minder artikelen online komen. Ik hoop dat jullie het begrijpen.

 

liefs Kim 3

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 


 

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 reacties op “Huishoudelijke mededeling: mijn blog komt even op een lager pitje

 1. Wat jammer! Ook voor jezelf! MAar wel verstandig dat je deze keuze maakt, anders doe je beide maar half. Heel veel succes, met dit soort toewijding moet het goedkomen!

 2. Ontzettend jammer meis, maar wel een hele goed keuze die je hebt gemaakt en heel begrijpelijk. Je hebt niets voor niets al die jaren zo hard gestudeerd, dan is het nu ook wel mooi om het tipje van de ijsberg te gaan beklimmen en dat felbegeerde diploma in de pocket te krijgen. Heel veel succes in ieder geval meis
  Lees het vorige artikel van Deisy: Groene smoothie ontbijt: hoe het mij heeft geholpenMy Profile

 3. Je studies gaan altijd voor natuurlijk. Zelf zou ik normaal gezien ook een heel druk laatste semester hebben, maar doordat ik mijn laatste semester heb opgesplitst over een jaar, heb ik nu enorm veel tijd over en kan ik dus wel veel bloggen, maar langs de andere kant had het beter geweest zoals jou even alles op alles te zetten zodat ik sneller mn diploma had. Achja, veel succes alleszins! Liefs
  Lees het vorige artikel van Annelies: My go to make-up lookMy Profile

  1. Dankjewel Annelies! Ja, ik ben ergens ook aan het twijfelen om m’n thesis uit te stellen naar tweede zit zodat ik het wat rustiger aan kan doen en ook nog wat meer tijd heb om te bloggen… Maar inderdaad, velen raden me ook aan om even door te zetten zodat ik er vanaf ben. Dus ik denk dat ik er voor ga proberen te gaan, en als het niet lukt kan ik het nog altijd in tweede zit doen.
   Lees het vorige artikel van Kim: Op de biechtstoel: mijn kleine kantjesMy Profile

 4. Heel veel succes Kim! Ik ga je blog zeker missen, maar ik hoop over een tijdje weer een bericht te lezen waarin staat dat je geslaagd bent!!!!

  1. Hihi dankjewel Eline! Ondertussen blijven er wel regelmatig artikelen online komen hoor, dus je zal m’n blog niet helemaal moeten missen Maar het kan wel zijn dat er wat minder artikels online komen, en als ik het echt eens druk heb zou het kunnen dat er eens een week of zo niets online komt. We zien wel hoe ik het red, maar ik voel me al beter als jullie weten dat het eens wat minder kan zijn en als ik weet dat jullie het begrijpen, zo ligt de druk toch wat minder hoog
   Lees het vorige artikel van Kim: Op de biechtstoel: mijn kleine kantjesMy Profile

 5. Natuurlijk begrijpen ww dat! Ik in ieder geval wel. Je blog komt vast wel weer als je klaar bent. Heel veel succes!

 6. Jammer, maar heel begrijpelijk! Ben momenteel zelf aan mijn thesis bezig dus ik begrijp hoeveel werk het is, en dan zeker nog gecombineerd met stage! Veel succes ermee!