Inspirerende blogposts van de afgelopen week #1

Lifestyle
 inspirerende blogposts 1
Ik blog zelf heel graag, maar ik vind het ook heel erg leuk om blogposts van anderen te lezen. Ik volg een heel aantal blogs via Bloglovin’ en Facebook en daar zoek ik dan elke dag de leukste blogposts uit om te lezen, maar er zijn ook wel enkele blogs die ik eigenlijk bijna dagelijks standaard bezoek (zoals Kellycaresse.nl en Belessa.nl). Daarom leek het me wel  ik het wel fijn om af en toe eens mijn favoriete artikelen van andere bloggers met jullie te delen. Wie weet leren jullie zo nog nieuwe blogs kennen of krijgen jullie een interessant artikel te lezen dat jullie anders gemist hadden. Ik heb vandaag dus voor het eerst enkele inspirerende blogposts van de afgelopen week (of eigenlijk weken) op een rijtje gezet voor jullie. Lees je mee?

♦ De blog van Kelly volg ik nog niet zo lang, maar is wel meteen één van mijn favorieten geworden. Ze post elke dag minstens één en vaak zelfs twee artikels (waar ik trouwens erg naar opkijk, want ze werkt ook nog eens 4/5) en daar zitten heel vaak hele leuke artikels tussen. Het meeste hou ik – zoals op alle blogs – van haar persoonlijke artikelen, en de afgelopen week schreef ze er weer zo eentje. In het artikel ‘Ik ben chaotisch’ beschreef ze hoe ze eigenlijk heel gestructureerd en gepland wil leven, maar tegelijkertijd ook erg chaotisch en rommelig is. Dit was zo herkenbaar voor mij!

♦ Ook de blog van Renske volg ik met veel plezier. De afgelopen week plaatste ze een artikel waarin ze enkele vragen uit het boekje ‘1000 vragen aan jezelf’ beantwoordde. Wat een leuke vragen, en heel leuk om haar op die manier wat beter te leren kennen. Ze is van plan wekelijks enkele vragen uit dat boekje op haar blog te beantwoorden. Ik vond de vragen zo leuk, dat ik haar vroeg of ze het goed zou vinden als ik de vragen zou overnemen en ook op mijn blog zou beantwoorden. Wie weet zien jullie hier in de toekomst dus meer van

♦ De Kelly’s doen het goed bij mij, haha! De blog van Kelly (Caresse) volg ik echt al heel lang, en nog steeds neem ik bijna elke dag als eerste een kijkje op haar blog! Kelly is zo’n leuke, spontane meid en ik vind het heel fijn dat ze over vanalles en nog wat schrijft en dat haar blog heel persoonlijk is. Ze maakt ook hele leuke video’s en vlogs en is heel actief op social media, waardoor ik het gevoel heb echt een beetje een ‘band’ met haar te hebben en ik haar een beetje als een online ‘vriendin’ zie. Een paar dagen geleden plaatste ze een heel persoonlijk artikel, namelijk een brief aan haar jongere zelf. Hierdoor leerde ik haar nog beter kennen, en sommige dingen waren best wel herkenbaar. Leuk om te lezen! Misschien ga ik ook wel eens zo’n brief aan mezelf schrijven en op mijn blog posten.

♦ De ‘Let’s Talk’ rubriek van Karen van Dejlig vind ik ook altijd heel leuk om te lezen. Soms is het wel een beetje hard tegenover bepaalde mensen, maar dat moet je met een korreltje zout nemen en is eigenlijk al lachend bedoeld. Wel herken ik me vaak in de dingen die ze schrijft. Onlangs schreef ze een artikel over mensen die zichzelf beter voelen door anderen af te breken. Hoewel ik in eerste instantie had verwacht dat het over iets (een beetje) anders zou gaan, vond ik het toch een interessant artikel. Het sluit een beetje aan bij mijn artikel over minder snel oordelen over anderen.

♦ Sinds Shirley van Styleguide steeds meer persoonlijk blogt, is haar blog weer één van mijn favorieten! Ze schreef een tijdje geleden een artikel over de indeling van haar Mulberry planner, en aangezien ook ik de laatste tijd weer helemaal into mijn Filofax-planner ben, vind ik het altijd leuk om de indeling van anderen te zien! Bovendien is die eenvoudige, bruine, lederen Mulberry planner zo mooi! Helaas ook niet goedkoop Ik ben trouwens van plan ook weer eens een update van mijn Filofax planner te schrijven/filmen, maar ik moet eerst nog alles indelen… Het zit al in mijn hoofd, maar ik moet alleen nog de tijd vinden om het te doen, haha!

♦ Ook op de blog van Sarah aka Elle Milla neem ik regelmatig een kijkje. Zij is jonge mama van twee schatten van jongetjes en is voor mij echt een voorbeeld wat betreft het volgen van je dromen. Zij maakt zelf prachtige schilderijen (waarvan ik er eentje in mijn bezit heb!) én ze richtte enkele maanden geleden ook haar eigen webshop op met leuke kleding voor vrouwen en kindjes én leuke interieurspulletjes. Ze schreef een blogpost over wat 2016 voor haar mag brengen, en dat vond ik heel mooi om te lezen. De liefde voor haar zoontjes en haar werk druipt altijd van haar teksten af en dat vind ik altijd zo mooi om te lezen! Bovendien maakt ze altijd prachtige foto’s!

Kenden jullie deze blogs en artikels al, of heb je iets nieuws ontdekt? Wat is jouw favoriete blog?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “Inspirerende blogposts van de afgelopen week #1

  1. Wat lief dat mijn ‘1000 vragen-reeks’ wordt genoemd. Ik ga snel doorklikken naar de andere blogjes! Ik heb ze nog niet allemaal gelezen namelijk.

  2. Leuke artikels heb je uitgekozen, vooral die van styleguide over haar filofax, ik vind het geweldig om in iemands planner te kijken haha, ben benieuwd naar die van jou
    Lees het vorige artikel van Sija: TastyMy Profile

  3. Zo grappig, ik heb voor morgen ook zo’n artikeltje klaarstaan liefde delen is gewoon leuk he. De blogs die je noemt ken ik allemaal, maar bezoek ik niet zo vaak (op die van Renske na). Ik geef toe dat ik sinds ik zelf mama ben heel wat minder mamabloggers volg….
    Lees het vorige artikel van Bibiane: Baby’s eerste verjaardag: ideetjesMy Profile

    1. Haha dat is vreemd! Ik denk dat het bij mij omgekeerd zal zijn Nu sla ik de mamablogs vaak over en lees ik vooral de andere artikelen, maar eens ik zelf een kindje heb zal ik het leuker vinden om te lezen denk ik.