Last minute Valentijnscadeau

Lifestyle

DSC_1265

Moet jij net als ik altijd op het laatste moment nog alles regelen? Dan is de kans groot dat je (net als ik, tot gisteren alleszins)nog op zoek bent naar een Valentijnscadeau voor je vriend! Gelukkig kan ik je helpen! Benieuwd hoe je snel nog last minute een origineel, persoonlijk en niet te duur Valentijnscadeau kan vinden? Lees snel verder!

Zelf vieren mijn vriend en ik Valentijn meestal niet echt. Meestal proberen we elkaar die dag wel te zien en soms geven we elkaar wel iets kleins, maar meer eigenlijk niet. Aangezien Valentijn dit jaar op een zaterdag valt, is het natuurlijk wel al wat makkelijker om het wat meer te ‘vieren’. Mijn vriend en ik gaan dit jaar gewoon lekker samen uit eten en een gezellige avond samen hebben. Ook al is het niet zo heel bijzonder en doen we dat regelmatig wel eens, toch kijk ik er wel naar uit en is het op Valentijn toch net ietsje specialer. Over cadeautjes hebben we eigenlijk niets afgesproken, maar meestal doen we daar niet echt aan mee op Valentijn. Toch vind ik het stiekem altijd wel leuk om iets kleins te geven (en te krijgen ook natuurlijk, hihi). Maar wat weer, pfff… Ik vind het altijd zo moeilijk om een leuk (en betaalbaar) cadeau voor mijn vriend te bedenken! … Tot hij eergisteren bij mij thuis was en een cadeautje voor iemand anders zag staan. Het was een zelf versierde doos met allerlei leuke spullen erin. Mijn vriend was meteen jaloers en klaagde dat ik voor hem nog nooit zoiets gedaan had. Haha, arme schattie! Toen ik gisteren naar de Colruyt ging en allerlei lekkers zag liggen, kwam ik plots op een idee! Ik kon voor mijn vriend ook zo’n doos maken met allerlei leuke en vooral lekkere spullen! Want dat is iets waar ik mijn vriend altijd een plezier mee kan doen: snoep en chips! Schattig he? Zo gedacht, zo gedaan. Ik deed mijn ronde door de Colruyt en zocht mijn vriend zijn favoriete snoep uit en nog wat andere spullen. Toen ik thuiskwam zocht ik een grote schoendoos uit en probeerde ik alles wat ik gekocht had erin te krijgen. Ik nam de grootste doos die ik kon vinden, maar dan nog raakte het maar nipt in! Ik vind het eigenlijk wel leuk dat de doos zo vol zit, zo lijkt het nog meer dan het eigenlijk is, haha! Maar goed, een schoendoos is natuurlijk niet zo heel aantrekkelijk… Dus haalde ik mijn creatieve zelf boven (ahum, ahum) en versierde ik de doos een beetje, zodat ze er toch wat leuker uitzag.

En tadaaaaa… Dit is het eindresultaat!

DSC_1264

Ik gebruikte heel eenvoudig bruin inpakpapier (van de Ikea) om het toch wat mannelijk te houden, haha. Helaas zat het papier opgevouwd in mijn kast en zitten er dus wat plooien in… En natuurlijk heb ik met mijn fameuze inzicht het geplooide stuk net op het deksel geplakt, waar het lekker zichtbaar is, haha! Maar goed, het is het gebaar dat telt Ik heb het papier gewoon op maat geknipt en en naar de binnenkant geplooid en daar met plakband vastgeplakt. Verder heb ik het deksel nog wat versierd met houten letters van de Action en wat rubberen hartjes van bij Hema.

DSC_1268

Zoals jullie kunnen zien kocht ik vooral veel chips, snoep en chocolade, haha! Handig, dan kan ik ook meegenieten van mijn eigen cadeau Verder kocht ik ook nog een Labello voor mannen omdat mijn vriend de laatste tijd altijd klaagt over verschrikkelijk droge lippen. Ook vond ik nog een parfum van Apollo van Axe. Mijn vriend gebruikt altijd de deodorant Apollo en die vind ik zoooo lekker ruiken! Het parfum kostte maar iets rond de €7, dus dat valt heel goed mee voor een parfum! Jij kan de doos natuurlijk vullen met dingen die jouw vriend leuk of lekker vindt, en vergeet ook niet er iets bij te stoppen dat je zelf lekker vindt En qua budget kan je hier natuurlijk ook alle kanten mee uit!

Trouwens, als je mijn vriendje kent, nog niets verklappen he!

Heb jij al een Valentijnscadeau voor je geliefde, of doen jullie niet aan Valentijn/cadeautjes?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

13 reacties op “Last minute Valentijnscadeau

    1. Hahaha grappig he Ik heb nog een broertje van 7 jaar in huis en elke keer als mijn vriend komt zit hij aan zijn Capri Sunnekes en snoepjes, dus heb ik hem maar een voorraad ingeslagen Heb het hem gisteren al gegeven want hij had zin in chips, haha! Hij was er super blij mee! Inderdaad ook leuk voor je broers ofzo :-

    1. Haha ja mij ook, en daardoor had ik dus de Abercrombie parfum voor hem gekocht maar die vind hij dus niet goed… Als je hem wil overkopen, hij staat bij de blog sale