Mijn juwelenhoekje

Lifestyle

juwelenhoekje

Dit artikel wilde ik al heel lang maken, maar nu is het eindelijk zo ver! Ik ga jullie namelijk laten zien hoe ik mijn juwelen opberg, of eerder uitstal. Ik ben trouwens wel blij dat ik het telkens uitgesteld heb, want nu ik mijn nieuwe kasten heb komt mijn juwelenhoekje nog veel mooier tot zijn recht!

juwelen etaleren

Zoals je kan zien bestaat mijn juwelenhoekje uit een en al goud! Helemaal links staat een goudkleurige doos. Die was ooit de verpakking van mijn Lady Million parfum dat ik voor kerst van mijn vriend kreeg. In deze doos zitten nog wat juwelen die ik niet zo vaak draag opgeborgen. Op de doos staan mijn goudkleurige parfums en een paar goudkleurige flesjes douchegel. Die laatste horen daar niet echt thuis, maar ik vind het gewoon zo mooi staan! Ook staan er sinds kort goudkleurige vaasjes achter. Deze komen van Ikea. Ik heb ze al heel lang, maar deze waren eerst paars en roze en ik heb ze onlangs goud gespoten. Nu passen ze dus perfect in mijn hoekje! Ik heb er afgelopen weekend ook neprozen van de Action in gezet. Voor de doos staat ook nog een ringenhand. Dat komt geloof ik van de Blokker en ook dat heb ik zelf goud gespoten met een spuitbus van de Action.

juwelen opbergen

In het midden staat mijn zelfgemaakte etagère waar ik zo ontzettend blij mee ben. Ik heb dit heel eenvoudig gemaakt met materiaal van de Action. Ik heb gewoon een groot bord genomen, daarop een smal vaasje gelijmd en daar boven op weer een klein bordje. Nadien heb ik alles ook weer goud gespoten. Hier leg ik de juwelen die ik het vaakst draag op, en vooral goudkleurige omdat deze er het beste bij passen. Lange oorbellen kan ik makkelijk met het haakje aan het bovenste bordje hangen, dat staat superleuk vind ik!

juwelen opbergen 3

En daarnaast heb ik dan nog een zwarte juwelenboom van de Primark. Hier bewaar ik enkele oorknopjes aan, maar je kan er natuurlijk ook lange oorbellen in hangen. Ik denk erover om deze boom ook goud te spuiten, maar anderzijds vind ik het wel een mooie overgang naar mijn zwarte kader die ernaast staat… Wat denken jullie?

kettingen ophangen

En tenslotte heb ik tegen de muur nog een eenvoudig kapstokje (ik denk van de Ikea) waaraan ik mijn kettingen ophang. Ook super handig! Er hangen er momenteel alleen wat veel aan waardoor het misschien wat rommelig lijkt, maar ik vind het ergens ook wel wat hebben. Het kapstokje paste goed bij mijn oude kasten, maar misschien kan ik het nu beter wit verven… Hoewel dat contrast met de muur ook wel iets heeft vind ik.

Hoe bewaar jij je juwelen?

PS: Ik denk erover nog een video te maken met mijn juwelenstash, laat gerust weten of jullie dat leuk zouden vinden!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

11 reacties op “Mijn juwelenhoekje