Mijn kerstcadeautjes!

Lifestyle

wat ik kreeg voor kerst

Zoals ik jullie eerder al vertelde ging ik op Kerstavond gezellig eten bij mijn papa. De laatste jaren is het traditie dat we elkaar dan veel pakjes geven. Dat vind ik altijd zo leuk, gezellig en spannend! Ben je benieuwd naar wat ik allemaal gekregen heb? Lees dan snel verder!

Image00003

Als eerste kreeg ik deze mooie oorbellen van mijn stiefmama. (Of plusmama, zo noemen ze dat blijkbaar tegenwoordig. Ik zeg mama 12, haha!) Ze had mijn wishlist gezien en is deze voor mij gaan halen, wat lief! Ik ben er heel erg blij mee en heb de blaadjes al meteen ingedaan!

Image00002

En dan kreeg ik dit van mijn papa. Toen ik aan het pakje voelde dacht ik dat het een kader met een foto zou zijn, maar niets was minder waar! Het was een superoriginele, zelfgemaakte tegoedbon voor een paar Uggs! Superleuk! Vanaf vandaag gaat het normaal sneeuwen dus deze zullen zeker goed van pas komen!

Image00004

Van mijn stiefmama kreeg ik ook nog de uitbreiding van Saboteur! Helaas hadden we te laat door dat we ook de originele versie hiervoor nodig hadden. Die heb ik ondertussen ook besteld en die ligt klaar bij het Kialapunt, die ga ik vandaag afhalen. Jammer genoeg konden we op Kerstavond dan nog niet spelen!

Image00005

Van mijn tante kreeg ik ook nog een mooie ring, jeej!

Image00006

En van mijn vriend kreeg ik tenslotte nog twee supermooie clips voor aan mijn Pandora-bandje! Hier ben ik ook heel erg blij mee!

Verder kreeg ik ook al wat geld van mijn mama en stiefpapa, oma en opa en stiefoma en -opa. En met Nieuwjaar zal er nog wel een beetje bij komen denk ik, hihi. Daarmee ga ik misschien binnenkort (in de solden) een Instax Mini kopen! En de rest misschien wel sparen voor een eigen spiegelreflexcamera!

Wat hebben jullie gekregen voor kerst?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

18 reacties op “Mijn kerstcadeautjes!

    1. Hihi dankjewel! Ik vind de clips ook echt supermooi, ben er heel blij mee! Voor de Ugss twijfel ik tussen de bailey buttons (die met knoopje) of die met de strikjes achteraan… Qua kleur zou ik denk ik voor lichtbruin (chestnut) gaan. Of misschien grijs? Ik weet het niet zo goed! En sowieso de tussenlengte, dus niet de hele korte maar ook niet de lange