Mijn kerstwishlist voor 2015

Lifestyle

wishlist kerst 2015

Als men mij vroeger vroeg wat ik graag als cadeautje voor kerst wilde, had ik eigenlijk nooit zoveel inspiratie. Maar sinds ik blog, is daar verandering in gekomen! Ik zie altijd wel iets wat ik graag nog wil en heb inspiratie in overvloed! Ik vind het ontzettend leuk om cadeautjes te krijgen, en het liefst word ik verrast met dingen die ik graag wil maar zonder dat ik weet dat ik ze ga krijgen. Ik ben niet moeilijk hoor, haha! Ook vind ik het altijd leuk om dingen te krijgen die ik wel leuk vind, maar niet snel zelf zou kopen.

Zelf ben ik eigenlijk niet zo goed in cadeautjes voor anderen bedenken. Ik ben altijd bang dat anderen mijn cadeautjes niet leuk zullen vinden. Eerlijk gezegd krijg ik dus liever cadeautjes dan dat ik er geef… Is dat egoïstisch? Nee hoor, ik wijt het eerder aan onzekerheid

Maar goed, ben je benieuwd wat er dit jaar op mijn wishlist voor Kerstmis staat? Lees dan snel verder! Misschien kan je er voor jezelf of je zus/vriendin/mama/… nog wat ideetjes uit halen

♥ Op nummer één staat een parfum, het liefst J’adore van Dior. Deze heb ik al eens gehad en vind ik echt ontzettend lekker! Hij is helaas ook redelijk duur, en ik vind het zelf een beetje ‘zonde’ om er mijn geld aan te geven. Ik vind een parfum echt iets om te krijgen! Mijn vriend is al op de hoogte

♥ Verder zie ik de laatste tijd overal de ‘cotton balls’ lichtjes voorbij komen, en die vind ik ook helemaal geweldig! Ik heb in mijn kamer wel al witte lampionnetjes hangen en dat vind ik heel gezellig en mooi staan, maar ik zou stiekem toch ook graag de cotton balls nog hebben! Deze zijn onder andere te koop in de prachtige (maar helaas redelijk dure) webshop van Elle Milla! (Ondertussen heb ik ze al gekregen van mijn vriend op de kerstmarkt, zo leuk! )

♥ Ook met de mango body butter van The Body Shop kan je me altijd blij maken! Deze ruikt zoooo lekker en is zo lekker zacht! Heerlijk! Maar zelf zal ik deze niet snel kopen omdat ik het echt wel heel duur vind (€17 voor een pot!)… Een perfect cadeautje dus

♥ Herinneren jullie zich nog die mooie koperkleurige theelichthoudertjes van bij Colruyt die ik jullie in mijn vorige vlog liet zien? Die zouden ook wel onder de kerstboom mogen liggen!

♥ Ook de marquee letters van de Hema vind ik super leuk! Zo’n K zou ik wel willen, of een &-teken vind ik ook altijd leuk! Of de Eifeltoren!

♥ Eigenlijk hou ik gewoon van heel veel leuke interieur- en bureauspulletje van winkels zoals de Hema, Action, Primark of H&M Home! Met wat spulletjes of een bon van één van die winkels kan je me dus ook altijd blij maken

♥ Een spelletje vind ik ook altijd leuk om te krijgen en is iets wat ik zelf ook niet zo snel zou kopen. Jungle Speed vind ik bijvoorbeeld wel leuk!

♥ Is het je al opgevallen dat ik van lichtjes houd als interieurdecoratie? Deze leuke lightbox vind ik ook wel een leuk cadeau! Leuk ter decoratie met een leuke quote erin én om leuke foto’s mee te maken!

♥ Verder zijn er ook twee boeken die ik wel nog zou willen: ‘Factor 25‘ van Eva Daeleman en ‘Grey‘, het vervolg op de 50 tinten trilogie door de ogen van Christian.

♥ En ten slotte nog een ‘lichtgevende fotostudio‘ om foto’s in te maken voor m’n blog. In de winter is het namelijk vaak donker en vind ik het echt moeilijk om mooie foto’s te maken. Zo’n box is dan super handig! Je hebt van alle kanten mooi wit licht dat op daglicht lijkt zonder dat je last van schaduwen hebt, én je achtergrond is meteen mooi wit. Deze is helaas niet zo goedkoop…

Ziezo, dit was mijn wishlist! Het zou natuurlijk ontzettend leuk zijn als ik een heleboel van deze dingen zou krijgen, maar ik vrees er een beetje voor Ik weet eigenlijk nog niet eens goed wat ik met Kerst(avond) ga doen… Ach ja, we zien het wel, en anders zal ik zelf voor Kerstman moeten spelen

Wat staat er op jouw wishlist voor kerst? Geven jullie cadeautjes met kerst?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

23 reacties op “Mijn kerstwishlist voor 2015

 1. Wat een leuke wishlist! Ik word altijd blij van spulletjes van de action en Hema. Daarom vraag ik meestal van Sinterklaas en op mijn verjaardag een bon van de Hema. Wij hebben die Marquee Letterlights van de Hema ook; maar dan in een ster-vorm.

 2. Ik vind de lightboxen allemaal zo leuk! Je ziet ze steeds meer.
  Wij vieren dit jaar Kerst, maar wat ik precies ga geven aan de anderen weet ik nog niet. Op mijn wensenlijstje… Oef moeilijke! Ik heb eigenlijk niet echt een wensenlijstje voor Kerst.
  Lees het vorige artikel van Kim: Therapie update: Mijn adviesgesprekMy Profile

  1. Superleuk! Ik vind het jammer dat het bij ons niet echt zo gedaan wordt… En dat ik zelf nooit echt goede inspiratie heb om anderen te verrassen… Moet wel voldoening geven als je je geliefden kan verrassen met een leuk cadeautje!

  1. Ooh dat wist ik dus helemaal niet, stom! Ik heb er ondertussen van de kerstmarkt, maar ja, dat heeft ook wel iets Wel goede tip voor anderen die het nog zouden willen kopen!

 3. Leuke items heb je op je wishlist staan! Ik had een fijne wishlist voor Sinterklaas waar ik zeker wel wat favoriete van heb gekregen. Voor kerst verzinnen we altijd zelfs cadeaus, zonder wishlist. Tot nu toe altijd goed bevallen

  1. Wat leuk! Wij doen niet meer aan Sinterklaas Maar ik vind cadeautjes met kerst wel altijd heel gezellig! Verrassingen zijn ook altijd heel leuk, maar daar zijn we niet zo goed in in onze familie haha!

 4. Toevallig heb ik laatst ook het boek Grey gekocht! Ik heb nu bijna de heel trilogie uit en wil dan eigenlijk eerst weer andere boeken lezen, haha. Ik heb bepaalde scènes toch echt wel gezien.

  Je hebt een heerlijke wishlist! Die cotton balls vind ik ook zo leuk! Ik heb van die nepperds gekocht bij de HEMA. Erg leuk, maar de ‘echte’ zijn toch mooier, hihi.
  Lees het vorige artikel van Renske: Winactie | Cozy ChristmasMy Profile

  1. Ik heb de hele trilogie ook gelezen, maar al enkele jaren geleden, dus het lijkt me wel fijn om nu Grey nog eens te lezen Hoewel sommige scènes inderdaad wat langdradig zijn…