Nieuwe telefoonhoesjes + winactie!

Lifestyle

telefoonhoesjes iphone 6 plus

De meesten onder jullie weten ondertussen wel dat ik sinds enkele maanden een nieuwe iPhone 6 Plus heb, maar veel telefoonhoesjes had ik nog niet. Ik vind het dus superleuk dat ik in samenwerking met Telefoonhoesjestore.nl uit elke categorie (‘lederen’ hoesjes, hardcases en siliconen/TPU hoesjes) een iPhone 6 Plus hoesje mocht uitkiezen! Ik zal ze hieronder alledrie voor jullie reviewen, en jullie kunnen bovendien zelf ook kans maken op een hoesje naar keuze! Lees dus snel verder!

iphone 6 plus hardcase smile

Als eerste koos ik een mooie maar eenvoudige hardcase met ‘Smile’ erop. Dit vind ik wel een leuke boodschap voor de mensen die naar de achterkant van mijn telefoon kijken, wedden dat het werkt? Ik had dit hoesje voor mijn iPhone 5 ook al, maar dat paste natuurlijk niet meer op mijn nieuwe telefoon, dus ik ben blij dat ik het nu weer in een groter formaat heb! Het hoesje is mooi afgewerkt en van stevige kwaliteit, het enige nadeel vind ik dat het nogal moeilijk is om het weer van je telefoon af te krijgen. Ik ben dan altijd bang dat ik m’n telefoon ga beschadigen. Maar als je je hoesje niet al te vaak verandert is dat natuurlijk niet zo’n groot probleem!

doorzichtig TPU hoesje iphone 6 plus

Ten tweede koos ik een doorzichtig TPU hoesje uit. Dit vind ik leuk omdat je dan wel nog gewoon de prachtige goudkleurige achterkant van mijn iPhone blijft zien, maar hij toch beschermd is! Dit hoesje is zacht en heel soepel. Een groot pluspunt aan dit hoesje vind ik dat het heel makkelijk om en van je telefoon te doen is, zonder dat je bang hoeft te zijn dat je hem zal beschadigen. I love it!

lederen iphone 6 hoesje met zakjes

Ook koos ik ook nog een ‘lederen’ hoesje uit. Deze keer ging ik voor een rode kleur, dat is eens iets anders dan bruin of zwart. Bovendien is rood mijn lievelingskleur én past het mooi bij mijn Filofax en mijn blog Heel handig aan dit hoesje vind ik dat het meteen heel mijn telefoon beschermt en aan de binnenkant enkele zakjes heeft. Zo kan je je telefoonhoesje ook meteen als mini-portefeuille gebruiken als je bijvoorbeeld maar een klein tasje meeneemt bij het uitgaan. Ideaal!

telefoonhoesje iphone 6 plus met zakjes

En dan is er nog iets dat ik superleuk vind aan dit hoesje: je kan je telefoon ermee rechtop zetten, zodat je kan makkelijk filmpjes kan bekijken zonder dat je je telefoon vast hoeft te houden! Ik kijk vaak YouTubefilmpjes op mijn telefoon maar vond het altijd heel lastig dat ik het niet goed kon zien als ik mijn telefoon gewoon plat op de tafel legde. Ik probeerde hem dan altijd ergens schuin tegen te leggen, maar dan schoof hij telkens weg… Dat probleem is nu dus opgelost!

iphone 6 plus liggende case

En ten slotte heb ik nog heel leuk nieuws voor jullie! Ik mag namelijk aan één van jullie een telefoonhoesje naar keuze weggeven! Het enige wat je hiervoor hoeft te doen:

- Laat hieronder een reactie achter waarin je laat weten dat je meedoet (met een geldig e-mailadres in het daarvoor voorziene vakje zodat ik je kan mailen als je gewonnen hebt).
- Like de Facebookpagina van Telefoonhoesjestore.nl en Kimsbloglife en deel de post over deze winactie op Facebook (laat ook je Facebooknaam hieronder of in een privé mailtje naar mij achter, zodat ik het kan controleren).
Je kan deelnemen tot en met 31 juli. De winnaar ontvangt op 1 augustus een mailtje van mij!
 
Veel succes!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

11 reacties op “Nieuwe telefoonhoesjes + winactie!

  1. Ik doe mee! Mijn telefoonhoesje gaat kapot en heb echt een nieuwe nodig. Je kan toch ook meedoen als je in Nederland woont?

  2. Oh dat hoesje met ‘smile’ op is echt heel mooi! En een doorzichtig vind ik ook mooi om de goude kleur van je iPhone te zien
    Ik doe graag nog eens een poging om een hoesje te winnen! Heb het bericht gedeeld op Facebook (Melissa Copermans) Xo