Otterbox Symmetry telefoonhoesjes: review + winactie!

Lifestyle

otterbox hoesjes

Vorige week werd ik door GSMpunt.nl benaderd voor een leuke samenwerking. Ik mocht twee Otterbox telefoonhoesjes uitkiezen: eentje voor mezelf en eentje om weg te geven aan één van mijn lezeressen! Superleuk! Mijn eigen hoesje heb ik al enkele dagen in gebruik. Ben je benieuwd wat ik er van vind of wil je graag weten wat je moet doen om deel te nemen aan de winactie? Lees dan snel verder!

otterbox hoesje

Zelf heb ik gekozen voor een zwart-grijze variant met een leuk patroontje. Sommigen onder jullie zullendit misschien redelijk saai vinden, maar ik vind het wel leuk en toch ‘volwassen’ en ‘zakelijk’. Er zijn natuurlijk nog een heleboel andere varianten te verkrijgen. De Otterbox hoesjes zijn vooral bekend om hun uitstekende bescherming, en zo voelen ze ook aan vind ik. Het hoesje voelt heel stevig aan en bestaat uit twee materialen. De achterkant is voornamelijk gemaakt van een redelijk hard en stevig materiaal, terwijl de zijkanten voornamelijk uit meer buigzaam materiaal bestaan. Behalve enkele noodzakelijke gaatjes aan de onderkant is de zijkant volledig beschermd. Ook de volumeknoppen en de aan-uit-knop zijn beschermd en toch makkelijk te gebruiken. Bovendien is de binnenkant van het hoesje ook van speciaal materiaal dat er voor zorgt dat je telefoon ook goed beschermd is als hij valt.

otterbox zijkant

Het nadeel van deze stevige hoesjes vind ik wel een beetje het uitzicht. Langs de achterkant vind ik de hoesjes heel erg mooi en stijlvol, maar langs de voorkant vind ik ze helaas nogal ‘lomp’ ogen doordat er een dikke bumperrand omheen zit. Dat zorgt natuurlijk wel voor extra bescherming en zo kan je scherm veel minder snel stuk gaan, wat dan weer een groot voordeel is. Zelf zou ik de hoesjes dus zeker aanraden wanneer je net als ik een beetje lomp bent en je telefoon nogal snel laat vallen Als je een heel erg fijn en stijlvol hoesje wil, zou ik de Otterbox hoesjes niet aanraden.

otterbox symmetry onderkant

Maar goed, voor wie dus wel op zoek is naar een stevig hoesje voor zijn iPhone 6, heb ik goed nieuws! Ik mag er namelijk eentje weggeven! En in tegenstelling tot het mijne is het een heel vrolijke en kleurrijke variant!

otterbox iphone 6

Wat moet je doen om kans te maken op het hoesje ter waarde van €34,95? Heel eenvoudig! Volg mij op Bloglovin’ en save dit artikel. Je kan extra kans maken door mij ook op andere social media kanalen te gaan volgen! Je kan meedoen tot het einde van deze maand. Veel succes!

Verder verkoopt GSMpunt.nl natuurlijk ook (Otterbox) hoesjes voor andere telefoons en zelfs voor tablets. Bovendien verkopen zij ook al hoesjes voor de komende Samsung Galaxy S6 en HTC One M9 die eind deze maand gepresenteerd worden!

Wat voor telefoonhoesje heb jij?
liefs Kim 3

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn nieuwste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Otterbox Symmetry telefoonhoesjes: review + winactie!

  1. oh wauw! Super leuke winactie Vind beide hoesjes heel mooi. En het hoesje voor de iPhone 6 is ideaal voor de opkomende lente! Super fleurig
    Ik wil zeker een kans wagen om het hoesje te winnen!
    Ik volg je via bloglovin, instagram en Facebook Xo