Ik ga op vakantie en ik neem mee…

Reizen, Video's

ik ga op vakantie en ik neem mee

Terwijl jullie dit lezen lig ik waarschijnlijk ergens lekker te chillen aan het zwembad of aan het strand… Heerlijk! Om jullie ook een beetje in vakantiestemming te brengen laat ik jullie vandaag zien wat ik allemaal meegenomen heb op vakantie, voor een weekje Fuerteventura. Mijn nieuwe SuitSuit koffer zit weer lekker vol gepropt, zo moet dat zijn! Kijk je mee?

Even een waarschuwing vooraf: de video is nogal lang geworden… Ik zou zeggen: leg je lekker een half uurtje in bad, lak je nagels of neem er een lekkere diepvriespizza bij en kijk gezellig mee!

Neem jij ook altijd veel te veel mee op vakantie?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Ik ga op vakantie en ik neem mee…

  1. Hey Kim, ik kan de video ook niet zien via dit blogje. Maar ik ben zelf even via youtube gaan kijken Wat neem je vele, leuke spulletjes mee! Leuk om te zien wat jij allemaal meeneemt op reis! Ziet er trouwens een heel praktische koffer uit! Geniet nog van jullie reis!
    Lees het vorige artikel van Anneleen: Daguitstapje naar BredaMy Profile

  2. Hey Kim, ik weet niet of het de bedoeling is, maar ik kan je video niet bekijken via dit artikel? Hij staat er namelijk niet in.. Maar goed, ik kijk wel via de youtubelink
    Fijne vakantie nog!