10 random feitjes over mij

Lijstjes, Persoonlijk

blond haar bob

Lijstjes met random feitjes over een persoon, je komt ze regelmatig op verschillende blogs tegen. Toch vind ik het altijd leuk om te lezen en zo de persoon achter de blog wat beter te leren kennen, en vaak staan er ook een paar herkenbare dingen tussen. Daarom deel ik vandaag ook eens 10 random feitjes over mezelf. Hier komen ze!

♦ Ondanks dat ik al vijf jaar mijn autorijbewijs heb, heb ik nog nooit een boete gehad! Jeej! Nochtans ben ik niet altijd de meest voorzichtige chauffeur… Hout vasthouden dus!

♦ Ik vind Jake Gyllenhaal van ‘Love & Other Drugs’ zo’n hottie! En ook de Belgische Sean (die onlangs jurylid was bij The Voice kids) zou mij wel kunnen krijgen! … Als ik Robby niet zou hebben natuurlijk

♦ Ik eet supergraag pasta! Spaghetti bolognaise, macaroni met kaas en hesp, lasagne,… Ik ben een beetje bang dat als ik alleen (of ja, samen) ga wonen, ik elke dag pasta (of frietjes of pizza) zou maken…

♦ Gewone kaas lust ik niet, alleen gesmolten kaas op pasta, pizza, croque monsieur,… Die smaak is toch helemaal anders! Denk ik toch… Want ik kan me eigenlijk niet herinneren dat ik ooit gewone kaas geproefd heb… Oeps! Maar ik zou het echt moeilijk binnen krijgen denk ik!

♦ Ik heb een ontzettend goed oriëntatiegevoel. Op plaatsen waar ik al eens ben geweest onthoud ik altijd goed de weg, en ook op plaatsen waar ik nog nooit geweest ben stuur mijn gevoel mij op de ene of andere manier altijd de goede richting uit. Mijn vriend heeft dat helemaal niet, dus zonder mij zou hij al vaak verloren gelopen zijn denk ik!

♦ Ik ben dan weer slecht in het herkennen van gezichten. Wanneer ik iemand ontmoet die ik nog niet zo vaak gezien heb is de kans groot dat ik hem/haar niet herken, zoals op een bloggersevent bijvoorbeeld. En vooral in films of series heb ik vaak problemen om te volgen, omdat ik altijd wel twee acteurs met elkaar verwar! Wanneer ik iemand nieuw ontmoet heb ik ook vaak het gevoel dat ik die persoon al van ergens ken of ergens gezien heb… En na enkele dagen besef ik dan vaak dat die persoon me gewoon aan iemand doet denken die ik ken, omdat ik vind dat die er op de ene of andere manier op lijkt…

♦ Ik luister eigenlijk bijna nooit muziek. Alleen in de auto, dan vind ik het wel fijn omdat ik dan toch niets anders kan doen. Maar verder zal ik nooit zelf muziek aanzetten, niet tijdens het opruimen, poetsen, studeren,… Ik zal dan eerder nog een filmpje van een YouTuber kijken terwijl ik bijvoorbeeld aardappelen schil of de was opvouw Ik weet niet hoe het komt, maar ik heb er gewoon niet zo’n nood aan en ik denk er ook gewoon niet aan. Vaak valt het me zelfs niet op als het stil is, gewoon omdat ik dan zo druk bezig ben met mijn eigen gedachten, dat het steeds lijkt alsof ik met mezelf aan het praten ben, haha! Ik kan me ook moeilijk concentreren met muziek aan, zelfs als ik mijn kamer een grote opruimbeurt geef of zo… Dan stoort de muziek soms echt mijn gedachten, haha! Nu ja, heel soms kan ik er wel van genieten hoor, en ik zou het misschien beter wat vaker aanzetten zodat ik wat minder nadenk Als tiener was ik meer met muziek bezig, en daarom vind ik het wel altijd leuk om in de auto oude cd’s terug te luisteren. Elk liedje heeft dan wel een herinnering aan een of andere liefde of iets wat ik met een vriendin gedaan heb of zo

♦ Ik drink geen koffie of bier. Bah! (Een speculoosje in de koffie doppen vind ik dan wel weer lekker! ) En ook cola vind ik helemaal niet lekker! Eigenlijk drink ik meestal gewoon plat water, omdat ik niet veel andere dranken lust. Als ik dan eens iets anders drink is het meestal Fanta of appel-kers sap Het feit dat ik niet veel dranken lust is natuurlijk wel goed voor mijn gezondheid, zo drink ik elke dag zonder moeite veel water! Hoewel ik dat dan wel maar al te graag compenseer met lekker eten, haha!

♦ Al van kleins af aan ben ik heel nieuwsgierig. Ik wil altijd graag alles weten en stel veel vragen. Dat is ook deels de reden waarom ik Psychologie ben gaan studeren en graag blogs lees denk ik, ik ben altijd heel benieuwd naar het leven van anderen!

♦ Ik heb veel slaap nodig. Altijd gehad en nu nog steeds. Ik voel me meestal het beste uitgerust als ik zo’n 9 uur geslapen heb… Helaas is dat niet altijd mogelijk, want dan zou ik in de week al om 22u moeten gaan slapen. Nu ja, ik ga meestal rond 22u30 à 23u slapen, dus dat valt op zich wel mee. Maar toch ben ik dan ’s ochtends wel nog moe, en ook ’s avonds val ik als een blok in slaap! Zeker als mijn vriend er is, haha! Op de ene of andere manier slaap ik altijd veel sneller als hij er is. Waarschijnlijk omdat ik me dan veilig en geborgen voel als ik lekker bij hem lig of zo Helaas word ik vaak ook wel een beetje humeurig en kribbig als ik moe ben en mezelf probeer wakker te houden omdat ik die film of serie nog wil afkijken… Mijn vriend noemt me dan altijd ‘Kimzilla’, haha!

Zijn er dingen die herkenbaar zijn voor jou? Laat gerust ook een (gek) feitje over jou achter in de reacties!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

15 reacties op “10 random feitjes over mij

 1. Hm, Sean Dhondt kan mij ook wel krijgen & Pasta <3, ik zou 't wss ook elke dag eten mocht 'k alleen wonen
  Oriëntatiegevoel heb 'k echt niet. Maar m'n slaap heb 'k dan weer wel nodig. Al ben 'k 's avonds meestal klaarwakker, maar 's morgens heb 'k moeite om uit bed te komen. Op dagen dat 'k er 's ochtends vroeg uit moet verplicht 'k mezelf om de avond er voor om vroeg te gaan slapen, ten laatste om 21u30 lig 'k er dan in. Dat lukt aardig tot nu toe, omdat 't gelukkig niet elke dag zo hoeft.
  Lees het vorige artikel van Evelyne: Mijn leven zoals het is #21My Profile

 2. Zeker de laatste vier zijn voor mij zeer herkenbaar. Ik zet ook amper muziek op als ik bezig ben met schrijven of in het huishouden of zo. Dat leidt zo makkelijk af, dat ik meteen alle structuur verlies.
  Ook koffie en bier vind ik verschrikkelijk. Bier is gewoon bitter en koffie kan ik zelfs niet ruiken. Ik vind dat dat stinkt Het voordeel is inderdaad wel dat we inderdaad moeiteloos veel water drinken. Ik drink wel ook veel thee.
  Nieuwsgierig zijn uit zich bij mij in verschillende dingen: ik kan slecht tegen verrassingen, wil altijd overal het fijne van weten en google and wikipedia are my best friends. Ik ben echt zo’n fact checker
  Slaap is ook iets wat ik veel nodig heb. Ik sta nu elke morgen om 6u op om te gaan werken. Als ik dan na 23u in bed lig kan ik de volgende dag zo moe zijn dat ik eigenlijk liefst van al mijn hoofd op mijn bureau neerleg voor een dutje.
  Oriëntatievermogen mis ik compleet. Ik rijd zonder GPS steevast verloren. Zelf op plekken die ik ken en waar ik al 100 x was. Ik weet meestal ook wel ongeveer waar dingen zich bevinden, maar niet hoe ik er het gemakkelijkste geraak De weg tussen A en B is een groot probleem. Meestal herken ik het als ik er ben en weet ik waar ik heen moet, maar op voorhand uitdenken, dat kan ik niet.
  Lees het vorige artikel van Melissa: Tijd voor veranderingMy Profile

 3. Wat een leuke grappige feitjes.
  ik schijn ook een goed oriëntatie vermogen te hebben en onthoud routes vaak goed.
  Muziek luister ik in periodes. Dan weer niet, ja de radio. En dan weer heel veel.
  Lees het vorige artikel van Amy: 5 Favorieten blogsMy Profile

 4. Leuk om te lezen en inderdaad een fijne manier om je nog beter te leren kennen! Ik heb ook veel slaap nodig en als ik moe ben, ben ik ook niet echt te genieten… Bij mijn vriend val ik ook altijd meteen als een blok in slaap, meestal houd ik nog even zijn arm vast en dan ben ik al meteen vertrokken. Terwijl ik thuis vaak nog even wakker lig, denk dat dit inderdaad met een veilig gevoel te maken heeft… Gewone kaas vind ik dan weer juist heel lekker
  Lees het vorige artikel van Anneleen: Strengths and weaknesses testMy Profile

 5. Ik heb hetzelfde met kaas! Mag gesmolten zijn in alle gerechten of tussen m’n croque, op pizza,… Maar bah nooit zal ik dat zo eten of proeven! Hetzelfde met hesp haha. En dan geven ze meestal op recepties en van die dingen enkel broodjes kaas of hesp .

  En muziek zet ik ook noooooit op Enkel in de auto haha. Anders ben ik ook veel te snel afgeleid. Dan wil ik overal bij meezingen!