Create it your way tag

Persoonlijk, TAGS

Vandaag heb ik voor jullie een tag die ik al vaak zag voorbijkomen: de create it your way-tag! Het is een tag waar je veel fantasie voor nodig hebt, en dat is nu niet meteen mijn sterkste punt! Ik vond het echt heel moeilijk om helemaal out of the box te denken en dingen uit te vinden die nog niet bestaan, zoals een nagellak, een ijssmaak, een beautyproduct,… Andere vragen vond ik dan wel heel leuk om in te vullen, zoals waarover mijn boek zou gaan, wat voor winkel ik zou openen, hoe mijn droomhuis er zou uitzien,… De ene vraag ging dus al wat makkelijker dan de andere, maar uiteindelijk heb ik alle vragen voor jullie kunnen beantwoorden. Here we go!

Als je een geurkaars zou mogen verzinnen, hoe zou die dan ruiken?

Een geur die ik echt zaaaalig vind is de geur van de deodorant van mijn vriend: Apollo van Axe. Die ruikt echt heerlijk! Dus een geurkaars daarvan zou ik wel leuk vinden, zo lijkt het alsof mijn vriend de hele dag in de buurt is! Natuurlijk is het wel echt een mannelijke geur… Om elke dag te ruiken zou ik toch liever een wat meer bloemige, vrouwelijke geur hebben. Dan zou ik kiezen voor de geur van mijn deodorant: Fa Natural & Pure, Rose Blossom. Die ruikt ook echt heeeerlijk naar bloemen!

Als je een kleur nagellak zou produceren, hoe zou die er dan uitzien?

Goh, alle kleuren nagellak bestaan volgens mij al… Ik zou wel een nagellak produceren die héél snel droogt en die héél lang houdt. Ik hou het meeste van rode en zwarte nagellak. Oh, een nagellak die steeds van kleur verandert zodat hij steeds bij je outfit past, dat zou ik ook wel leuk vinden!

Als je een beautyproduct kon maken, waarvoor zou het dan zijn?

Goh… Iets waarvan m’n neus smaller en mijn vingers smaller worden, haha!

Als je een boek zou mogen uitgeven, waar zou je dan over schrijven?

Het is altijd al mijn droom geweest om een boek uit te geven. Het liefst zou ik een roman schrijven die heel droevig is maar ook romantisch. Bijvoorbeeld over een meisje dat verkracht wordt en daardoor haar vertrouwen, zowel in zichzelf als in de anderen, helemaal kwijt is, maar dan leert ze een hele lieve jongen kennen en stilaan laat ze hem meer en meer toe en wordt ze stapelverliefd op hem. Of over een meisje dat plots ernstig ziek wordt maar heel veel steun krijgt van haar vriend en ze doen samen nog zo veel mogelijk leuke dingen voor ze sterft. Ik weet het, voor sommigen niet meteen de leukste verhalen om te lezen, maar ik hou wel van boeken die me echt ontroeren. En dat wil ik met mijn boek ook bereiken. Ik wil dat de mensen over mijn verhaal nadenken en het niet vergeten.

Als je een film zou maken, wie zouden daar dan in spelen en waar zou het over gaan?

Mijn film zou een verfilming van mijn boek worden. Een drama met een sterk liefdesverhaal. Sophia Bush (Brooke van One Tree Hill) zie ik heel graag spelen! Ze kan heel grappig zijn maar ook heel dramatisch. En als mannelijke acteur heb ik het wel voor Jake Gyllenhaal (van o.a. ‘Love and other drugs’ en ‘Prisoners’). Wat een hottie trouwens ook! Zij twee zouden dan het verliefde koppeltje mogen spelen. Hoewel ik zelf ook wel het vriendinnetje van Jake zou willen spelen haha!

Als je een winkel mocht beginnen, hoe zou die er dan uitzien en wat zou je verkopen?

In de ‘Kimstore’ (haha) zou ik allerlei dingen verkopen die ik zelf leuk en mooi vind: kledij, interieurspullen, schriftjes, boeken, parfum,… Maar ik zou enkel spullen verkopen die ik zelf ook zou willen.

Als je een robot zou kunnen maken, wat zou die dan kunnen?

Geld schijten, haha! En lekkere drankjes en eten maken, mijn kamer opruimen, en later strijken, wassen, poetsen, boodschappen doen… Alles wat ik zelf niet graag doe!

Als je een app zou mogen ontwikkelen, wat voor app zou het dan zijn?

Een app waarmee ik de winkel/webshop kan opsporen van alles wat ik leuk of mooi vind, gewoon door er een foto van te nemen. Bijvoorbeeld als ik op straat iemand zie met een leuke outfit, dat ik er een foto van neem en dat ik dan te zien krijg waar alles vandaan komt. Of als ik ergens bijvoorbeeld een mooi meubel of interieurartikel zie. En het moet ook werken met foto’s die ik op het internet vind natuurlijk!

Als je zelf een dier zou mogen fokken, hoe zou het eruit zien, waar zou het leven, etc.?

Het zou een zachte, lieve, schattige hond zijn waar je veel affectie en plezier van hebt, maar die niet ruift, nooit stinkt en geen vieze voeding eet. En hij zou alleen wakker zijn wanneer zijn baasje zin heeft om ermee te spelen, knuffelen, wandelen,… Wanneer je hem dan eventjes negeert valt hij weer in slaap tot je het weer wakker maakt, net zoals een Furby Een beetje egoïstisch he? Sorry!

Als je een schoolvak toe zou mogen voegen, wat zou je daar dan leren?

Het vak zou ‘levenslessen’ heten en je zou er allerlei dingen leren die bijna iedereen sowieso nodig heeft in het leven. Een beetje huishoudelijke taken (koken, wassen, strijken, poetsen, naaien,…), baby’s verzorgen, kinderen opvoeden, sociale vaardigheden, technologie/DIY (lampen vervangen, dingen ophangen, behangen, schilderen, een kraan vervangen…), solliciteren… En als keuzevak: bloggen! Wie geïnteresseerd is kan daar dan leren hoe je een blog kan maken, je lay-out kan aanpassen, hoe je goede artikels kan schrijven, leuke video’s kan maken, video’s leuk kan bewerken, goede foto’s nemen, foto’s bewerken, collages maken… Zodat je de ‘technische’ achtergrond hebt om een hele mooie en goede blog te kunnen beginnen. Hoewel ik het ook wel leuk vind om alles zelf wat uit te zoeken hoor

Als je een ijssmaak zou mogen verzinnen, welke smaak zou dat dan zijn?

Goh, er bestaan al zoveel smaken en eigenlijk eet ik het liefst van al gewoon vanille ijs… Maar goed, misschien mojito ijs? Of appel-kers ijs, mmm

Als je een drankje zou kunnen creëren, waar zou dat dan naar smaken?

Het zou sowieso heel zoet smaken! Een combinatie tussen mojito en appel-kerssap, zonder alcohol! Misschien moet ik dat meer eens proberen haha, appel-kerssap met munt en limoen!

Als je zelf een Emoji zou mogen maken, hoe zou die er dan uitzien?

Een emoticon die uitdrukt: “Wat zeg je nu?!?”, met opgetrokken wenkbrauwen. Ik trek in het echt vaak dit gezicht maar heb er helaas nog geen Emoji voor kunnen vinden

Als je je eigen droomhuis zou mogen ontwerpen, hoe zou dat er dan uitzien en waar zou het staan?

Ooooh, hier kan ik uren over dromen! Het huis zou sowieso uitzicht hebben op een felblauwe zee (ergens in Aruba of Curaçao of op de Dominicaanse Republiek of de Malediven)! Er zou ook een groot zwembad zijn met zicht op zee, en een houten steiger die uitgeeft op het strand. En er zouden palmbomen in de tuin staan, en zalige, grote, witte bedden in de tuin waar je gezellig met twee in kan liggen. Er zou ook een groot terras zijn met comfortabele zeteltjes om met vrienden en familie op te eten en te drinken terwijl de zon stilaan ondergaat. En een jacuzzi mag natuurlijk niet ontbreken voor als het ’s avonds wat meer afkoelt! Met gezellig veel kleine lichtjes! Het huis zelf zou twee verdiepingen hebben, met op de bovenverdieping een grote slaapkamer met glazen ramen over heel de muur van boven tot beneden, zodat je van in je supergrote, zalige bed een prachtig uitzicht hebt op zee en kan wakker worden van de opkomende zon. De badkamer heeft een grote inloop-regendouche en een groot (bubbel)bad waar we met z’n tweeën in kunnen. Beneden is er een hele grote, mooie keuken met een Amerikaanse koelkast waar ijsblokjes uit komen en een kookeiland dat uitzicht heeft op zee. In de woonkamer staat een hele grote televisie met prachtig beeld en een supergrote, zachte, zalige zetel waar heel veel plaats in is en waar je gezellig met twee naast elkaar kan liggen. Er is ook een mooie open haard. De stijl van het huis is redelijk strak en modern, maar toch gezellig met veel lichtjes en kaarsjes en zachte dekentjes voor wanneer het wat frisser wordt. Wel, we hadden het gisteren toevallig over de Lotto winnen en ik zei dat ik niet goed zou weten wat ik met al dat geld zou doen, maar nu ik dit aan het typen ben zou ik het wel weten, haha!

Wat zouden jullie graag zelf willen creëren? En hoe zou jullie droomhuis eruit zien? 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge