Dankbaarheidslijstje 2014

Lijstjes, Persoonlijk

dankbaarheidslijstje 2014

Over twee dagen zit 2014 er alweer op. Daarom vond ik het tijd om even stil te staan bij het afgelopen jaar en eens na te denken over de dingen waar ik dankbaar of blij om ben van het afgelopen jaar, op allerlei vlakken. Ben je benieuwd? Lees dan snel verder!

♥ Dat ik begonnen ben met bloggen. In januari 2014 schreef ik mijn allereerste artikel, maar eigenlijk ben ik pas in augustus 2014 écht begonnen met wekelijks tot bijna dagelijks bloggen. Ik heb mijn grote hobby en passie gevonden en daar ben ik heel blij om!

♥ Ook ben ik heel erg dankbaar voor de lieve reacties die ik kreeg op mijn blog! Daar ben ik jullie echt ontzettend dankbaar voor! Hierbij wil ik de top vijf van de personen die de meeste reacties achterlieten eventjes in de bloemetjes zetten:
1) Vanessa
2) Annemijn
3) Anouk
4) Pauline
5) Deisy

Dankjewel lieve meiden, jullie hebben 2014 voor mij nog veel mooier gemaakt! Hun blogs zijn trouwens stuk voor stuk ook de moeite waard om eens een kijkje op te nemen!

♥ Bovendien ben ik heel dankbaar dat ik dankzij het bloggen zooooooveel heb bijgeleerd op enkele maanden tijd! Het maken van foto’s met een spiegelreflexcamera, filmpjes opnemen, filmpjes bewerken, foto’s bewerken, met WordPress werken, een eigen header maken, en noem maar op! Ik ben heel erg blij dat ik dit allemaal geleerd hebt, dat komt ook voor andere dagdagelijkse dingen soms heel goed van pas!

♥ Dat het dit jaar eindelijk gelukt is om op vakantie naar het buitenland te gaan met mijn vriend! We gingen een weekje naar Turkije in een prachtig hotel en hadden echt de tijd van ons leven!

♥ Dat ik sinds kort vier jaar samen ben met mijn vriend! Ik ben nog steeds stapelgek op hem en ben zo dankbaar dat ik hem heb!

♥ Dat ik sinds dit jaar (digitale) televisie op mijn kamer heb! Vroeger was er geen kabel in mijn kamer en kon ik enkel dvds kijken, maar dit jaar kreeg ik eindelijk kabeltelevisie en meteen ook digitale televisie op mijn kamer! Nu kan ik lekker in bed tv kijken, alleen of gezellig samen met mijn vriend.

♥ Dat ik terug begonnen ben met dansen omdat één van mijn beste vriendinnen een eigen dansstudio opgericht heeft! Ik was heel onzeker over mijn danstalent maar ze heeft mij toch overtuigd om door te zetten en mee te doen met het optreden, en daar ben ik heel dankbaar voor. Het was heel leuk om te doen en ik heb daardoor meer vertrouwen in mezelf gekregen!

♥ Dat ik ook in 2014 mijn schooljaar zonder herexamens afgerond heb!

♥ Dat ik een heel erg leuke stageplaats gevonden heb met hele lieve, leuke collega’s! Ik zit momenteel in de helft van mijn stage en heb al spijt dat ik over enkele maanden weer zal moeten vertrekken.

♥ Dat mijn oma die enkele weken geleden heel veel functies verloren was na een hersenoperatie er toch weer door gekomen is. Ik hoop dat het weer helemaal goedkomt met haar en dat we nog vele jaren samen kerst mogen vieren!

♥ Dat ik alles heb wat mijn hartje begeert.

♥ Dat mijn familie en vrienden en ik gezond zijn. Tegenwoordig hoor je zoveel over mensen met ernstige ziektes, dat je echt dankbaar mag zijn als er in jouw directe omgeving niemand ziek is.

En natuurlijk zijn er nog duizenden andere dingen waar ik dankbaar voor mag zijn in 2014, maar daar kan ik nu zo niet meteen opkomen.

Waar zijn jullie dankbaar voor in 2014?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

15 reacties op “Dankbaarheidslijstje 2014

 1. Stuk voor stuk mooie dingen om dankbaar voor te zijn! Goed om eens bij stil te staan, want dit wordt veel te vaak vergeten. En ontzettend lief dat je mij hebt vermeld, dat maakt mij helemaal happy hihi!
  Lees het vorige artikel van Anouk: This was my ChristmasMy Profile

  1. Hihi, heel graag gedaan, blij dat het je blij maakt! Jij heel erg bedankt voor al je leuke reacties! En inderdaad, mensen onthouden vaak het negatieve, dus soms eens de tijd nemen om stil te staan bij het positieve en alles wat je hebt om dankbaar voor te zijn kan deugd doen en je weer even met je voetjes op de grond zetten.
   Lees het vorige artikel van Kim: Dankbaarheidslijstje 2014My Profile

 2. Wat een prachtig lijstje Kim: er staan zoveel ongelooflijke mooie momenten in, het is je ook allemaal zo gegund want je bent een ontzettend lieve meid. Heb ook geen woorden voor je lieve vermelding + je lieve woorden: mijn jaar kan gewoon niet beter afgesloten worden hihi.

  Ik wens je voor 2015 dan ook het allerbeste en hoop dat hetgeen je het liefst in je hart wilt ook zal krijgen, maar daar maak ik mij totaal geen zorgen om X
  Lees het vorige artikel van Deisy: 12 boeken in 12 maandenMy Profile