De TMI-tag: deel 1

Persoonlijk, TAGS

Hallo iedereen!

Vandaag heb ik voor jullie deel 1 van de TMI-tag! Dit is een tag waarin ik 50 vragen beantwoord en iets te veel informatie over mezelf geef, zodat jullie mij een beetje beter kunnen leren kennen Ik heb de tag opgesplitst in twee delen aangezien het heel veel vragen waren en ik graag uitgebreid over alles vertel! Dit is deel 1 waarin ik vraag 1 tot en met vraag 25 beantwoord.

Veel kijkplezier!

PS: als jullie nog tips hebben over hoe ik m’n filmpjes kan verbeteren, laat het gerust weten in de reacties! ik ben al fier op mezelf omdat ik vind dat mijn filmpjes toch elke keer wat beter worden, oefening baart kunst!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 reacties op “De TMI-tag: deel 1

  1. Leuk en spontaan filmpje om je beter te leren kennen! Ik begrijp helemaal als je zegt dat je wil samenwonen met je vriend. Ik had net hetzelfde. Op de duur was ik het echt beu om na ieder weekend afscheid te moeten nemen van mijn vriend en hem weer een week te moeten missen. Verder ben ik het helemaal eens met dat je moet doen waar je zelf gelukkig van word. Als je wil bloggen en filmpjes wil maken, dan moet je dat gewoon doen. Zo lief van die schildpadknuffel! Ik heb ook lang met mijn konijn geslapen, heb hem ook al van mijn geboorte. Nu staat hij op de kast. Mijn vriend gebruikt ook graag Axe, ruikt zo lekker! Vind het trouwens leuk om te horen dat je hetzelfde accent hebt, “gefroesjelt”, haha!

    1. Haha oeps, zeg ik gefroetsjeld? bedankt voor je leuke reactie! Jammer genoeg nog zeker een jaar wachten voordat we kunnen gaan samenwonen maar ja, die tijd komt wel… Zo leuk dat jullie wel al meer dan een jaar samenwonen!