Mijn droomhuwelijksaanzoek op Aruba

Lifestyle, Persoonlijk

diamanten trouwring

Zoals jullie in het artikel over mijn droomtrouwscenario – dat ik ondertussen al meer dan een jaar geleden schreef – al konden lezen, ben ik nog zo’n meisje dat graag wil trouwen met alles erop en eraan! En daar hoort om te beginnen natuurlijk een heel mooi huwelijksaanzoek bij. En volgens mijn ideale scenario is dat is nog steeds de taak van de man! Dat maakt natuurlijk wel dat we de controle een beetje moeten loslaten en wachten tot manlief ons op een prachtige locatie met een prachtige verlovingsring ten huwelijk vraagt… Maar dat wil niet zeggen dat wij vrouwen ondertussen niet mogen dromen over ons droomhuwelijksaanzoek toch? Benieuwd hoe ik graag ten huwelijk gevraagd zou willen worden? Lees dan snel verder!

Het liefst van al zou ik ten huwelijk gevraagd worden op een prachtig strand bij zonsondergang. Het liefst op een Caraïbisch eiland met een prachtige blauwe zee, een parelwit strand en veel palmbomen! Mijn vriend en ik dromen er al een hele tijd van om samen op vakantie te gaan naar Aruba. Eigenlijk zouden we er op huwelijksreis willen, maar het lijkt me ook wel heel leuk om er ten huwelijk gevraagd te worden! Of we kunnen er natuurlijk ook gewoon twee keer heen gaan

droomhuwelijksaanzoek Aruba
Foto: David Stanley

Ik zie het al helemaal voor mij… Nadat we lekker avondeten gehad hebben, maken we nog een romantische avondwandeling op het parelwitte strand. We lopen hand in hand met onze voeten in de hemelsblauwe zee en halen leuke herinneringen op van vroeger, terwijl we de zon stilaan zien ondergaan in de zee. Robby begint me plots uitgebreid te vertellen hoeveel hij van mij houdt en waarom ik de vrouw van zijn leven ben. En dan gaat hij plots op zijn knie voor me zitten, en haalt hij een juwelendoosje boven. Hij haalt er een prachtige diamanten ring uit, en vraagt of ik met hem wil trouwen. Ik heb tranen in mijn ogen en zeg volmondig ‘Ja natuurlijk!’. Hij schuift de prachtige ring rond mijn vinger en staat weer op, en dan knuffelen en kussen we elkaar minutenlang. En vertel ik hem dat ik ook ontzettend veel van hem hou en voor hem voor altijd aan mij zij wil. We genieten volop na van het moment en ik begin al honderduit allerlei ideeën voor onze bruiloft te delen En we leefden nog lang en gelukkig!

Op Pinterest zie ik regelmatig hele mooie ringen voorbij komen waarmee ik wel heel erg graag ten huwelijk gevraagd zou willen worden! Ook in de webshop van Lucardi hebben ze heel erg mooie trouwringen. Bovendien kan je nu ook deelnemen aan een winactie waarmee je een armbandje t.w.v. €69,99 kan winnen als je je droomaanzoek deelt! En als je binnenkort gaat trouwen kan je ook nog de brochure aanvragen om kans te maken op een paar trouwringen t.w.v. €500!

Wil jij ook graag trouwen of hoeft dat niet voor jou? En hoe zou jij graag ten huwelijk gevraagd worden? Of neem je liever het heft in eigen handen?

*Dit artikel is gesponsord door Lucardi.

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 reacties op “Mijn droomhuwelijksaanzoek op Aruba

 1. Hoi Kim,

  Ik heb net met veel plezier jouw stukje over een huwelijksaanzoek op Aruba gelezen.
  Ik begrijp je voorliefde voor dat kleine paradijs volledig; ik ben er namelijk zelf getrouwd en tracht ieder jaar voor minstens een weekje naar daar te gaan. Het is voor ons ‘home away from home’, de plek waar mijn man en ik tot rust komen vanaf het moment dat we nog maar uit het vliegtuig stappen.
  Maar, wat meer is, is dat als je vriend het ooit in zijn hoofd haalt om je inderdaad op een Arubaans strand ten huwelijk te vragen en hij weinig of geen inspiratie heeft, hij me altijd mag contacteren! Ik ben namelijk bezig met het opstarten van een zaak als weddingplanner en 1 van de diensten die ik ga aanbieden is aanzoekplanning; dit voor mensen die wat hulp nodig hebben om zo’n romantisch moment in goede banen te leiden. Aan de website wordt nog naarstig gewerkt, maar mocht je hierin interesse hebben, stuur ik de gegevens door wanneer alles van start gaat.
  Ik hoop dat je vriend je gebeden aanhoort en je binnenkort verrast met die mooie ring en romantisch aanzoek Succes!

  1. Wat leuk dat jullie op Aruba getrouwd zijn en er elk jaar heen gaan! En ook superleuk dat je je eigen bedrijf als weddingplanner opstart zeg, dat is een mooi beroep! Je mag me gerust de website doormailen als je er klaar mee bent, dan kan ik het subtiel eens aan m’n vriend laten zien haha! Maar het zal sowieso nog wel even duren voor we gaan trouwen, eerst nog gaan samenwonen en kijken of dat lukt Heel veel succes met je nieuwe bedrijf alvast!

 2. Ik kwam via Dejlig hier! Leuk blog! Ik dacht ook even dat je echt ten huwelijk was gevraagd… Ik hoop dat je lief je ooit ten huwelijk kan vragen op zo’n romantische manier!

  Ik werd trouwens getriggerd doordat je zei dat je ook open en eerlijk wilde kunnen praten over sponsoren etc. Op FB heb ik een groep ‘Bloggers en Tarieven’ waar we van verschillende bloggers (Food, Lifestyle etc) wat meer openheid proberen te krijgen. Je bent van harte welkom!

  Lees het vorige artikel van Es: Krokante karamel custard dessertMy Profile

  1. Leuk dat je even een bezoekje aan m’n blog brengt! Oeps, ben ik zo misleidend geweest? Dat was zeker niet de bedoeling, haha!

   Superleuk dat je zo’n groep opgericht hebt, ik ga meteen joinen!

 3. Dat klinkt inderdaad romantisch. Mijn vriend weet al precies hoe hij mij tenhuwelijk gaat vragen beweert hij. Ik ben erg benieuwd hoe veel jaar ik daar nog op moet wachten haha!

  Liefs, Brittany
  Lees het vorige artikel van Brittany: Mijn miskopenMy Profile

 4. Amai ik dacht ook ff dat je ging trouwen (wat natuurlijk wel super leuk nieuws zou zijn he!) Hihi
  Ik moet eerst maar eens een man vinden voor ik kan trouwen…. En heel kitsch misschien, maar ik wil trouwen in Vegas. Heel kleinschalig en gezellig.
  En een huwelijksaanzoek…. Liefst ergens zonder ander volk bij. Ik zou mij nogal rap schamen :s

  1. Haha ja ik zou er ook niet graag andere mensen bij hebben, gewoon op een romantische plek met z’n tweetjes. Vind dat trouwens ook een moment voor twee, waar geen andere mensen bij hoeven te zijn… Mijn vriend zou ook nog willen trouwen in Vegas denk ik, haha! En de juiste man zal je pad nog wel kruisen, dat weet ik zeker!

 5. Wat een heerlijk artikel!!! Ik vind het heel romantisch zo, hopelijk wordt je over een paar jaar ook zo gevraagd. Ik vind het echt leuk dat je die artikelen hierover gewoon schrijft, zoveel meisjes zijn ermee bezig, maar jij hebt het al helemaal uitgedacht tof hihi
  Lees het vorige artikel van Eline: Help, ik ben de oudste!My Profile

  1. Hihi dankjewel Eline! Ja, ik heb al grote fantasiebeelden, maar uiteindelijk denk ik dat ik altijd wel tevreden zal zijn als mijn vriend me ooit ten huwelijk vraagt hoor Hoewel het op zo’n romantische locatie natuurlijk wel nóg specialer zou zijn

 6. Als je vriend je blog leest weet hij in ieder geval wel nu hoe hij je ten huwelijk moet vragen hihi… Wel een heel mooi idee hoor meis en hoop voor jou dat het werkelijkheid wordt. X
  Lees het vorige artikel van Deisy: I Wish TAGMy Profile