Fall Favorites tag

Persoonlijk, TAGS

fall favorites

De herfst is nu echt wel begonnen. De blaadjes vallen van de bomen, de temperatuur begint te dalen en het is weer tijd om enkellaarsjes en sjaals uit de kast te halen en kaarsjes aan te steken. Terwijl ik dit artikel aan het typen ben zit ik snotterend en met hoofd- en spierpijn achter mijn laptop, terwijl de regen tegen mijn dakvenster klettert… Dat hoort helaas ook bij de herfst. En om helemaal in de herfstsfeer te blijven vul ik vandaag voor jullie de Fall Favorites tag in!

♠ Thee
Ik denk dat ik één van de weinige bloggers ben die niet zo verzot is op thee… Maar nu het wat frisser begint te worden, en vooral nu ik verkouden ben, gaat een kopje thee er af en toe wel eens in. Maar mijn favoriete theesoort moet ik nog ontdekken denk ik… Ik vind dat er altijd wel een raar smaakje aan thee zit… Maar meestal drink ik gewoon groene thee of soms ook thee met frambozensmaak (Lipton Raspberry).

♠ Koffie
Een koffiedrinker ben ik al helemaal niet. Ik begrijp niet dat er zoveel mensen zijn die elke dag een vijftal kopjes koffie drinken… De enige manier waarop ik koffie wel nog lekker vind, is wanneer ik mijn speculoosje erin kan doppen.

♠ Avondeten
Spaghetti! Of iets anders met pasta. Maar dat kan ik eigenlijk het hele jaar door wel eten. Natuurlijk is het extra lekker als het koud is buiten!

♠ Snoep/Koek
Ik weet niet of het echt snoep/koek is, maar het woord ‘koek’ komt er alvast in voor… Pannenkoek! Ik hou van pannenkoeken, en het liefst van al eet ik de pannenkoeken van bij Tutti Gelati (een megalekker ijssalon) met warme, gekarameliseerde appeltjes en een bolletje vanilleijs. Ja, dat is echt herfst! Hoewel het me in de winter, lente en zomer ook wel smaakt hoor!

â™  Sjaal
Ik hou van sjaals! Ik ben echt wel een koude kiek en heb het dus ook echt snel koud zonder sjaal. Ik vind het zo heerlijk om een lekker warme sjaal te dragen! Ik heb een hele collectie en vind ze allemaal wel leuk… Het liefst draag ik lange, dikke, zachte sjaals die lekker dik om mijn hals zitten! Onlangs konden jullie mijn ‘dunne’ sjaaltjescollectie al zien, maar binnenkort zal ik ook eens een video opnemen met mijn echte wintersjaals!

♠ Jas
Hmm, dat is een moeilijke! Vorige herfst en winter heb ik echt heel veel jassen gekocht, haha! Ik hou wel van mijn kaki jas van Primark met een bontje aan m’n kap! En ik heb ook een nieuwe jas op het oog van Vila. Ben aan het twijfelen of ik ze zou kopen omdat ik wel al redelijk veel jassen heb en ze best wel duur is…

♠ Schoenen
In de herfst zijn dat absoluut enkellaarsjes! De laatste weken heb ik mijn zwarte enkellaarsjes van Pimkie echt al heel vaak gedragen. Ze lopen makkelijk en ze passen echt bijna overal bij!

â™  Geurkaars
Meestal gebruik ik gewoon kleine theelichtgeurkaarsjes van Ikea. De rode met bessengeur zijn mijn favoriet! 

verpakkingDSC_0506

♠ Lipstick
Ik gebruik eigenlijk niet zo vaak lippenstift, maar als ik er één gebruik is het tegenwoordig bijna altijd een donkerrode kleur van Hema, nummer 07.

♠ Parfum
Vorige week kocht ik Daisy van Marc Jacobs en deze geur vind ik echt heerlijk! Deze wordt dus mijn nieuwe herfstgeur! Ik schreef hier onlangs trouwens ook een artikel over.

♠ Bezigheid
Lekker bloggen! In de zomer voelde ik me soms wat ‘schuldig’ omdat ik binnen zat te bloggen in plaats van lekker te genieten van het zonnetje, maar nu het buiten een stuk kouder is en veel regent hoef ik me niet meer schuldig te voelen als ik een hele dag gewoon lekker achter mijn laptop zit te bloggen! Wel jammer dat het zo snel donker is waardoor het moeilijker wordt om foto’s te nemen of te filmen. En ook de regen op mijn dakvenster stoort enorm als ik een video wil opnemen! Ach ja, elk seizoen heeft zo zijn voor- en nadelen zeker? In de herfst vind ik een boswandeling ook wel eens leuk! Jammer genoeg is het moeilijk om iemand enthousiast te krijgen om met me mee te gaan…

Wat zijn jullie herfstfavorieten? 

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn laatste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge