Fotodagboek #1: dansoptreden, stage en Tutti Gelati

Fotodagboeken, Persoonlijk

fotodagboek #1

Ik ben van nature heel erg nieuwsgierig en vind het dan ook altijd ontzettend leuk om te weten wat anderen zoal doen in hun dagelijkse leven. Daarom vind ik het ook ontzettend leuk om de fotodagboeken te zien en te lezen op andere blogs. Op vele blogs komen ze wekelijks voorbij en dat vind ik eigenlijk wel leuk. Ik heb er zelf ook al vaak over nagedacht om het vaker te doen, maar omdat ik mijn leven op dit moment niet zo heel interessant en afwisselend vind, zeker nu ik bijna elke dag stage heb, wist ik niet goed of jullie het wel leuk zouden vinden. Onlangs had ik een weekje kerstvakantie en dan wilde ik heel graag een fotodagboek bijhouden, maar helaas was ik de eerste dagen vergeten om foto’s te maken en dacht ik er pas aan als de helft van de vakantie al voorbij pas… Jammer! Maar goed, deze week besloot ik spontaan om toch eens een fotodagboek bij te houden. Ik moest regelmatig een reminder in mijn agenda zetten zodat ik niet vergat foto’s te nemen, want ik ben nog niet gewoon om van alles wat ik doe een foto te maken. Toch is het deze week redelijk goed gelukt, en laat ik jullie graag een keertje mee kijken naar wat ik afgelopen week zoal gedaan heb.

♥ Maandag

maandag1

Maandagochtend moest ik al meteen vroeg uit de veren, want ik had stage. Ik vertrek dan rond 8u35, wat op zich best wel nog meevalt hoor Het was natuurlijk een echte maandagochtend, want ik zat een hele tijd vast achter de vuilniskar en kon er niet langs rijden. Irritaties op de weg, haha! Maar goed, uiteindelijk geraakte ik toch nog net op tijd op mijn stage en bracht ik die dag vooral veel administratie in orde. Ook kreeg ik een korte evaluatie van het eerste deel van mijn stage. De evaluatie was op zich heel goed hoor, maar toch was ik een beetje geraakt door bepaalde commentaren (die eigenlijk helemaal niet zo negatief bedoeld waren) waardoor ik er eventjes door zat. Ik voel dat al die druk op mijn schouders en die onzekerheid als stagiair me soms toch eventjes te veel aan het worden is. Maar goed, veel tijd om erover te piekeren had ik niet, want na mijn stage moest ik meteen door naar het jeugdcentrum. Daar moesten we met onze dansgroep optreden op een receptie van de gemeente.

maandag 2_collage optreden

Eenmaal aangekomen in de artiestenruimte (klinkt chique, he? ), was het tijd om ons klaar te maken. We deden wat gouden oogschaduw en rode lippenstift op en crepeerden ons haar. En dan was het natuurlijk tijd voor een groepsfoto. Smiiiiile! Dan nog even de generale repetitie en dan maar wachten tot de ‘moment suprême’. We deden twee dansjes, waarvan eentje onder begeleiding van een jongen die live zong en piano speelde. Het liedje waarop we dansten heeft die jongen trouwens zelf geschreven. Ik vind het echt zo’n prachtig nummer! Hieronder kan je het filmpje van ons optreden zien, zodat je het liedje ook eens kan horen en ons dansje eens kan zien als je dat leuk vindt. Mij zie je trouwens niet zo goed staan, ik sta achter het meisje met haar lange haren rechts in beeld.

maandag3

Toen ik om iets na tien uur ’s avonds weer thuis kwam, had ik barstende hoofdpijn. Ik had nog niet gegeten dus at snel nog een bordje spaghetti en dan kroop ik snel in mijn bed. Ik wilde nog even naar Thuis kijken, maar ik had zoveel hoofdpijn dat ik eigenlijk gewoon wilde slapen zodat het over zou gaan. Ik heb de tv en mijn nachtlampje dan maar snel uit gedaan en ben naar dromenland gegaan!

♥ Dinsdag

dinsdag1(2)

Toen ik dinsdagochtend wakker werd was de hoofdpijn gelukkig over! Op dinsdag heb ik normaal gezien nooit stage en kan ik een dagje thuis aan mijn thesis werken. Helaas werkte ik meestal meer aan mijn blog dan aan mijn thesis, maar nu moet daar toch echt wel verandering in komen, want de tijd begint te korten! Maar goed, deze dinsdag was wat anders dan anders want ik had in de namiddag toch nog een gesprek op stage dus ging ik van 14u tot 17u ‘werken’. In de voormiddag ruimde ik eerst mijn kamer op, want dat was echt wel nodig! Schandalig eigenlijk he, zo ziet mijn kamer er echt vaak uit… Herkennen jullie dit of zijn jullie heel ordelijk? Nadat mijn kamer weer op orde lag typte ik toch nog wat aan een interview voor mijn thesis, maar dan was het alweer tijd om naar mijn stage te vertrekken.

dinsdag2

Maar eerst nog even een lekker croque monsieur met wat groentjes, jammiieee! Dat heeft gesmaakt!

dinsdag3

Na mijn stage reed ik meteen door naar de kinesist voor mijn maandelijkse afspraak. Ik heb vaak last van spierpijn en gewrichtspijn in mijn nek en daarom ga ik regelmatig bij de kinesist om dat wat los te maken. Een originelere foto dan de kine-tafel kon ik helaas niet trekken, haha! En ’s avonds was het leukste moment van de dag, want dan kwam mijn vriendje langs en bleef hij lekker slapen!

♥ Woensdag

woensdag

Op woensdag had ik eigenlijk niet veel speciaals. Omdat ik dinsdag toch een halve dag naar stage ging, nam ik woensdag een half dagje vrij om aan mijn thesis te werken. Helaas kwam er weer niet zo heel veel van, want ik mailde wat rond voor mijn blog en maakte het artikel over de juwelen van By Mother Nature klaar. De armbanden op de foto hierboven vind ik zo mooi! Dan was het al weer snel middag en at ik nog snel twee pannenkoeken uit pak en haastte ik me naar mijn stage. Ik moest vandaag eerst even in de andere vestiging zijn, want daar geef ik om de twee weken op woensdagnamiddag een groepje rond sociale vaardigheden en zelfvertrouwen voor kinderen van de lagere school. Na het groepje ging ik weer naar de vestiging waar ik normaal stage loop en had ik nog een zwaar gezinsgesprek tot 20u. Gelukkig stond er een lekkere maaltijd te wachten toen ik thuiskwam: frietjes met curryworst, mmm! Daarna bleef ik beneden nog wat met mijn ouders praten, maar het was al snel laat dus kroop ik in bed om nog wat tv te kijken en dan alweer te gaan slapen.

♥ Donderdag

donderdag

Op donderdag had ik weer een hele dag stage. Ik had me trouwens voorgenomen om in 2015 wat vaker iets met m’n haar te doen in de plaats van het gewoon altijd los te laten, en dat heb ik toch al een paar keer gedaan ondertussen. Goed begonnen! Misschien laat ik jullie mijn verschillende ‘kapsels’ binnenkort wel eens zien Vandaag had ik gewoon een schuine vlecht gemaakt en die vastgemaakt met een doorzichtig elastiekje en daarover mijn nieuwe speld. Wel leuk, maar helaas is tegen de avond de helft van mijn haar al uit de vlecht gevallen, ook al zet ik het achteraan vast met schuifspeldjes… Iemand een oplossing hiervoor? Als ontbijt at ik (zoals eigenlijk bijna elke ochtend) twee lekkere boterhammen met tweekleurenchoco. Niet zo gezond, maar wel super lekker! Toen ik thuis kwam van mijn stage en had gegeten nam ik een badje met veel schuim om even te relaxen. Terwijl keek ik een aflevering van Pretty Little Liars, want daar kom ik de laatste tijd bijna niet meer toe. Na mijn bad waren mijn batterijtjes weer een beetje opgeladen en werkte ik nog voor mijn blog. Ik werkte wat aan het filmpje dat ondertussen al online kwam en zette het eerste deel van dit fotodagboek al in elkaar. Ondertussen is het alweer kwart na elf, er kruipt toch altijd meer tijd in dan ik denk! Tijd om te gaan slapen dus!

♥ Vrijdag

vrijdag 1

Vrijdagochtend stond ik zoals altijd wat vroeger op om wat blogs te checken, en merkte ik dat ik vergeten was een afbeelding bovenaan mijn artikel te zetten dat die dag online kwam. Gelukkig ontdekte ik het redelijk snel en had ik nog wat tijd om er snel één te maken. Dan was het tijd om me klaar te maken. En ik zette mijn voornemen om wat vaker iets ‘specialer’ te doen met mijn haar voort! Ik maakte krullen en zette mijn haar achteraan vast met een mooie speld.

vrijdag 2

’s Avonds maakte ik lekkere macaroni en kwamen mijn neef en nicht langs. Mijn nicht maakte wat ouftitfoto’s van mij en we bewerkten samen het filmpje dat gisteren online kwam. Terwijl speelden mijn neef en broertje Fifa op de Playstation in mijn kamer. Rond elf uur ’s avonds vertrok ik nog naar mijn vriend om daar te gaan slapen.

♥ Zaterdag

zaterdag

Op zaterdag bleef ik lekker lang in bed liggen met mijn vriend. Daar kan ik echt van genieten in het weekend, want in de week zien we elkaar niet zo vaak. We keken wat afleveringen van Revenge, een superleuke serie. Na de middag stonden we op en maakten we ons klaar. Ik schrok ervan dat de krullen nog steeds in mijn haar zaten, en dat zonder iets van haarlak! Daarna vertrokken we samen naar het ijssalon in de buurt om onze favoriete lunch te eten: een pannenkoek pommo caramello met een bolletje ijs! En we namen er ook nog een milkshake bij, gohgohgoh, dat is echt heel slecht voor de lijn! Nadien moest ik meteen door naar mijn dansles, want de eerste les van het tweede seizoen begon. Wauw, die pannenkoeken lagen op mijn maag zeg! Dat was niet zo’n slim idee om dat te eten vlak voor het sporten. Ik vergat trouwens een foto te maken tijdens de dansles, dus gebruikte ik hierboven even een foto van enkele weken geleden. Na de dansles ging ik weer naar huis en werkte ik nog wat aan mijn blog, tot mijn vriendje ’s avonds naar mij toe kwam. We keken samen nog wat tv en sliepen dan lekker samen.

♥ Zondag

zondag

Ook op zondag sliep ik lekker uit met mijn vriend en keken we nog wat afleveringen van One Tree Hill. Ik heb alle seizoenen op dvd en heb ze allemaal al vijf keer gezien, maar een paar maanden geleden ben ik ze allemaal opnieuw beginnen kijken samen met mijn vriend. We zitten nu aan seizoen 5. In de namiddag ging mijn vriend naar huis en werkte ik eigenlijk de hele namiddag en avond wat aan mijn blog. Ik zette onder andere de Instagram tag in elkaar, die binnenkort online komt! ’s Avonds at ik lekkere pizza in bed en haalde ik terwijl wat afleveringen van ‘Thuis’ in. Een echte luie zondag dus.

Ziezo, dit was het fotodagboek van afgelopen week! Zou jij het leuk vinden om vaker eens een fotodagboek van mij te zien? En zou je het liefst wekelijks zien, ondanks dat mijn weken er vaak nogal hetzelfde uitzien, of liever af en toe eens? Of bijvoorbeeld enkel wanneer ik een weekje vakantie heb of zo? En weet jij nog een leuke naam voor mijn fotodagboeken? Laat het me zeker weten in de reacties!

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

20 reacties op “Fotodagboek #1: dansoptreden, stage en Tutti Gelati

 1. Hi Kim, wat een leuke post. En wie zegt nou dat je niets bijzonders meemaakt? Je hebt al een hele leuke blog dat je met de wereld durft te delen. En met je drukke werkschema en privé leven dit ook nog kunnen doen, vind ik al top. Ga zo door.

 2. Ik begin dit soort artikels leuker en leuker te vinden. Gewoon omdat ik mezelf soms (vaak) vergelijk met anderen en dat mijn huis soms heel rommelig is en dat ik ongezond ontbijt of dat ik precies niks doe. Maar als ik er dan over nadenk en zoiets zie bij anderen, dan denk ik altijd, oef ik ben niet de enige Denk ook dat ik een beetje teveel nadenk over hoe perfect anderen zijn, terwijl niemand dat is (en veel foto’s vaak een ‘pinterest lie’ zijn). Heel leuk dus om te zien!
  Lees het vorige artikel van Bibiane: BLOGSALE: Nagellak (oa Barry M, Orly, China Glaze, Catrice en veel meer!)My Profile

  1. Fijn om dit te lezen, want dat is eigenlijk net wat ik met mijn blog wil bereiken, dat anderen zich in mij en mijn leven kunnen herkennen. Dat ze niet de enige zijn die eens een slechte dag hebben of zich onzeker voelen of niet graag uitgaan of niet zo’n spectaculair leven hebben maar net genieten van de kleine dingen. Ik heb inderdaad veel rommel en eet elke ochtend twee boterhammen met choco, helemaal niets om naar op te kijken dus, haha! Ik vind blogs heel leuk om te lezen, maar ze geven inderdaad soms het idee van een perfect leventje met ‘pinterestwaardige’ foto’s, maar dat is de realiteit niet. Bedankt voor je leuke comment! Ik vind het trouwens ook superleuk dat je regelmatig mijn oudere artikelen leest en daar nog op reageert, dat doet me echt plezier! Toen ik die schreef had ik nog niet zo veel bezoekers en ik vind het een beetje jammer dat die artikelen dan precies ‘verloren’ zijn, dus ben blij dat jij ze toch nog leest

  1. Ja, ik denk dat ik het inderdaad af en toe ga doen om te beginnen. Want er kruipt ook best wel veel werk in en dan is er alweer minder plaats over voor andere artikelen. Tips voor een ordelijke kamer zijn altijd welkom, haha!

 3. Ik vind zo’n fotodagboekjes heel leuk om te zien! Ik wil deze gerust meer voor bij zien komen waar doe jij stage, als ik vragen mag? ik begin 2 februari met stage en vind dit erg spannend. In het begin vind ik stage enorm vermoeiend en stressvol, je moet zoveel onthouden en al die nieuwe indrukken maken me vaak erg vermoeid. Ik probeer dus nu al zoveel als mogelijk vooruit te werken mooi om te lezen dat je zo graag bij je vriendje bent en slaapt. Erg herkenbaar trouwens want ik kijk daar ook altijd enorm naar uit..
  Lees het vorige artikel van Anneleen: #PlukhetGeluk Project 1My Profile

  1. Dankjewel! Ik doe stage in een Centrum voor Geestelijke Gezondheidszorg, waar mensen ambulant in therapie komen. Ik vond het in het begin inderdaad ook heel vermoeid omdat je gewoon voortdurend nieuwe info krijgt en in je opneemt. Ik zit nu net over de helft en nu begin ik er aan te wennen en gaat het beter, maar nu heb ik wel al meer verantwoordelijkheid, wat dan weer meer stress en onzekerheid meebrengt. Hihi, ja dat vind echt echt zalig, leuk dat jij daar ook zo van kan genieten!

  1. Haha nou saai is het leuk, maar misschien ook niet zo spectaculair om elke week te laten zien hoewel ik dat wel altijd leuk vind om te zien bij anderen. Haha, ik had eerst gelezen dat jeschreef dat je mijn kamer nog redelijk ordelijk vond, ik dacht wat zegt ze nu ik moet ook eens leren alles meteen op zijn plaats te leggen! Maar ik heb zo’n kleine kamer en zoveel spullen!

 4. Heel leuk zo een fotodagboek. Of een ‘my week in pictures’ zoals je het bij sommige ook wel eens ziet Zeker blijven doen! Je kan het ook om de twee weken doen als je niet genoeg belevenissen hebt. Maar ik vond deze eigenlijk al té langdradig. Je vertelt te veel bij elke foto.. Is een kleine tip voor volgende keer misschien!

  1. Dankjewel! Ik denk dat ik het misschien inderdaad om de twee weken ga proberen. Haha ja, ik vond ook al dat ik te veel tekst had, dat is typisch mij, ik wil dan meteen alles uitgebreid gaan vertellen… Daar moet ik in het vervolg inderdaad op letten want de meeste mensen hebben waarschijnlijk niet zoveel tijd om te lezen…

 5. Jaaaa leuk! Ik vind het heel leuk om te zien! Ik zit er ook soms mee hoe ik dat doe omdat ik elke week hetzelfde ritme doe, maar het is gewoon leuk om zelf te delen en te zien, dus ga door!!!