Fotodagboek #3: dansrepetitie op hakken, terrasje en vriendinnenweekend

Fotodagboeken, Persoonlijk

fotodagboek 6 april
Aangezien ik in de resultaten van mijn blogenquête las dat jullie graag fotodagboeken zien, heb ik deze week mijn best gedaan om niet te vergeten om foto’s te maken. En het is gelukt, ik heb een goedgevuld fotodagboek voor jullie klaarstaan van de afgelopen week! Deze week had ik onder andere een dansrepetitie op hakken, deed ik gezellig een terrasje met mijn vriend en ging ik op weekend met vriendinnen. Kijken jullie mee?

grote grijze sofa met breed liggedeelte

Op Paasmaandag werkte ik wat voor school en ging ik even met mijn mama naar een meubelwinkel om te kijken voor een nieuwe zetel. Ik zag deze staan en was op slag verliefd! Deze zou ik later wel willen: lekker veel plaats om gezellig met z’n tweetjes naast elkaar te kunnen liggen!

dinsdag

Op dinsdag deed ik weer wat schoolwerk. Om 16u had ik een dansrepetitie en moesten we voor het eerst op hakken dansen. Ik vond het best nog leuk om te doen! Het was mooi weer dus ging ik nadien nog wat foto’s voor m’n blog maken in het park. Dan was het tijd om naar m’n papa te vertrekken. Ik ging eerst even mee wandelen met één van de honden, maar helaas had ik slechte schoenen aan waardoor ik thuiskwam met megagrote blijnen die zelfs bloedden! Daarna aten we een lekkere tortillia, mmm!

woensdag

Op woensdag moest ik heel de dag naar stage. Toen ik wilde vertrekken wilde m’n auto weer niet starten, een lege batterij… Terwijl ik buiten de batterij stond op te laden kwam de postbode mijn tas van Zalando brengen, die jullie ook al op mijn lentewishlist konden zien. Dat maakte de ochtend meteen een beetje beter! Maar ik twijfel nog een beetje, wat denken jullie: houden of niet? Toen ik ’s avonds terugkwam van stage nam ik een lekker warm badje en keek ik terwijl een aflevering van Pretty Little Liars, pure ontspanning!

donderdag 1

Donderdag begon ik met een heerlijk havermoutontbijtje met superveel fruit, jammie! Rond de middag kwam er iemand aanbellen met een prachtige orchidee voor mij, die m’n vriend had laten opsturen. Zo lief! (Ik had hem wel al een paar keer een hint gegeven hoor ) Nadien ruimde ik mijn kamer op nam ik de room tour op die gisteren online kwam. Dan trok ik er met m’n broertje op uit om foto’s te gaan maken voor zijn communie. Ik ben echt heel erg blij met de foto’s! Nadien maakte ik meteen het kaartje via smartphoto. Misschien laat ik jullie het resultaat nog wel zien, want ik ben er super fier op! Ik vond het zo leuk om te doen dat ik er zelfs aan dacht dat ik dat ook nog wel leuk zou vinden als job, haha!

donderdag 2

’s Avonds ging ik gezellig uit eten met m’n vriend. Het was nog zo’n lekker weertje dat we op het terras konden eten, zaaaalig! Als aperitief namen we allebei een lekkere cocktail, en om te eten nam ik een heerlijke pasta met pesto en gedroogde tomaatjes, jammie! En zelfs toen de zon al weg was was het nog goed te doen op het terras, zelfs zonder jas! Het was een hele gezellige avond!

vrijdag

Op vrijdag werkte ik wat vooruit voor m’n blog aangezien ik in de late namiddag op weekend vertrok met de oud-leiding van de Chiro. Ook ging ik nog even een bestelling ophalen bij de Intro Fashion. Ik had een witte mantel en roze ballerina’s in mijn maat besteld. Dan was het tijd om te vertrekken! We hadden een heel gezellig huisje gehuurd in Veurne, niet zo ver van de zee. Toen we aankwamen maakten we mojito en spaghetti, jammie! Het was een gezellige avond met onder andere verstoppertje in het donker en Time’s Up!

zaterdag

Zaterdag deden we het rustig aan en deden we rond de middag een uitgebreide brunch. Helaas was het die dag niet zo’n mooi weer, dus besloten we te gaan bowlen. Nadien was het wat opgeklaard en gingen we toch nog even naar het strand. Daar speelden we Kubb, een superleuk spel! Dan weer naar het huisje om te aperitieven. ’s Avonds maakten we wraps en speelden we nog wat leuke spelletjes.

IMG_6372

Op zondag was het gelukkig wel mooi weer! In de voormiddag ruimden we het huisje op, en in de namiddag speelden we nog eens Kubb in de tuin, zo leuk! Dan was het tijd voor een terrasje! Ik nam een lekkere pannenkoek met ijs en vers fruit, jam!

Ziezo, dat was mijn fotodagboek van de afgelopen week. Uiteindelijk was het best een gezellige week met heerlijk weer!

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

18 reacties op “Fotodagboek #3: dansrepetitie op hakken, terrasje en vriendinnenweekend

  1. Wat ziet dat huisje er super schattig uit! En je broertje vind ik ook zo’n schatje, mag ik hem eens lenen? Ik heb altijd een broertje willen hebben haha! Ik kijk ook altijd PLL in bad met een bureaustoel als tafeltje haha!

  2. Ziet er een heel gezellig weekje uit! ik ben stiekem best benieuwd naar het communiekaartje van je broer, want het ziet er al erg leuk uit! fijn dat je genoten hebt van het lekkere weer en met die orchidee heeft je vriendje vast punten gescoord
    Lees het vorige artikel van Anneleen: YourDailyPhoto #3My Profile

    1. Dankjewel Melissa! Zelf vind ik de strik wel leuk, maar ik twijfel eerder over de kleur en de gouden details… Hoewel ik ze wel heel mooi vind hoor, maar ik ben bang dat ze wat te ‘chichi’ is voor mij, haha! En ik ben zelf ook heel blij met de foto’s van m’n broertje dus ik wil ze gerust eens laten zien als het mag van m’n ouders En zo’n vriendinnenweekend is inderdaad heel gezellig, moet je ook eens organiseren met je vriendinnen!

    1. Dankjewel! Ik twijfel nog een beetje over de jas, hmmm… Ze is trouwens ook redelijk groot, maar ze hadden geen kleinere maat en ik kan ze nergens vinden… Misschien ga ik ze dus nog terugbrengen, haha!