Fotodagboek #2: teamdag, nieuw ontbijt & bezoekje aan de Action

Fotodagboeken, Persoonlijk

fotodagboek #2

Afgelopen week heb ik weer eens een fotodagboek bijgehouden. Ik had onder andere een teamdag op stage, ontdekte een nieuw ontbijtje en ging met mijn vriend naar de Action. Benieuwd naar de foto’s? Lees dan snel verder!

collage teamdag

Op maandag had ik een teamdag op stage, het was echt een hele gezellige dag! In de voormiddag deden we een leuke quiz met onder andere een pictionary- en stop-de-band-ronde! Nadien was het tijd om gezellig op restaurant te gaan. We hebben echt een heel leuk team en ik vond het heel gezellig om bij te kletsen met de collega’s! Ik at als voorgerecht een lekkere kaaskroket en als hoofdgerecht een lekkere pasta, jammie! Nadien zat ik echt zo vol als een ei! Er werden ook cadeautjes uitgedeeld, daar ben ik altijd voor te vinden! Ik kreeg een bon van Veritas, super leuk!!

IMG_5677Tijdens de quiz kreeg iedereen ook een snor om op te doen, afhankelijk van welke rol je had (ik was de doener), heel leuk bedacht! Wat vinden jullie, staat het me goed?

collage dinsdag

Op dinsdag had ik in de voormiddag vrij en in de namiddag stage tot 21 uur, bah! Sinds deze week probeer ik wat gezonder te ontbijten en vandaag probeerde ik magere yoghurt met stukjes fruit uit. De yoghurt was helaas niet zo mijn ding. Nadien probeerde ik de gellak van mijn nagels te halen, wat een verschrikkelijk werk! Ik heb het er uiteindelijk gewoon met mijn nagels zitten afkrabben, maar alleen al daarom zou ik nooit meer gelnagellak gebruiken… Iemand tips om het er makkelijk en snel af te krijgen? Nadien ging ik even langs bij mijn papa op zijn werk om mijn lampje van mijn auto te laten vervangen, en reed ik door langs de car wash, want dat was echt heel dringend nodig! In de namiddag ging ik wat mensen bezoeken in het rusthuis samen met één van mijn stagebeleidsters. Ik heb altijd wel sympathie voor oudere mensen. Wel zielig hoe sommigen daar helemaal alleen zitten of helemaal dement zijn… Daarna weer naar mijn stageplaats en aangezien het een lange avond werd at ik mijn avondeten daar, mmm spaghetti! Het laatste koppel kwam normaal van 20 tot 21 uur maar gelukkig hadden ze afgebeld en konden we dan toch nog iets vroeger naar huis. Tegen dat ik thuiskwam was het toch nog 20u45 en was ik doodop!

collage woensdag

Op woensdag probeerde ik eens wat anders: havermout met granaatappel, appel en banaan. Al veel beter! In de voormiddag was ik weer thuis en werkte ik wat aan m’n blog. Tegen de middag moest ik naar stage vertrekken en ik werkte weer tot 19u30. Die lange avonden zijn helaas niet zo fijn aan de sector van de klinische psychologie, maar goed… ’s Avonds kwam mijn vriendje slapen en dat maakte natuurlijk alles goed! We keken samen lekker naar One Tree Hill.

IMG_5716

Op donderdag had ik een hele dag stage, tot 18u30 weer. Als ik thuiskwam lag er een supergroot pakket op mij te wachten! Ik was eerst heel benieuwd wat er in zat, maar toen kon ik het plots wel bedenken! Ben jij ook zo benieuwd wat er in zit? Dat zie je binnenkort op mijn blog! Nadien was ik moe van de lange avonden op stage en kroop ik gewoon lekker in bed met enkele afleveringen van Thuis.

collage vrijdag

Op vrijdag had ik een dagje vrij, dat heeft me deugd gedaan! In de voormiddag heb ik lekker lui gedaan: ontbijt op bed, wat blogs lezen, PLL kijken,… ’s Middags at ik lekkere croque monsieur, mmm! In de namiddag heb ik wat aan m’n thesis gewerkt en wat filmpjes opgenomen en bewerkt voor m’n blog. ’s Avonds aten we lekkere frietjes, jammie! Bij ons kunnen we de frietjes trouwens gewoon lekker aan huis laten leveren via Pizza.be, zo handig! ’s Avonds kwam m’n vriend weer slapen en keken we gezellig nog wat OTH!

collage zaterdag

Op zaterdag bleef ik lekker wat in bed met m’n vriend, keken we nog wat OTH, en dan was het tijd om ons klaar te maken om naar de Action te gaan. We wandelen ook nog even langs de winkelstraat om een lekker pastaatje voor on the go te kopen. Dat was zoooo lekker! Wat ik in de Action kocht zal ik misschien later nog wel eens in een shoplog laten zien, maar eigenlijk zijn de meeste dingen een verrassing voor Pauline van Fairygodmotherr, shhhtt! Daarna was het tijd om te gaan dansen. We leerden een nieuwe stijl: burlesque! Echt heel leuk om te doen! Daarna naar huis om nog wat te bloggen en een lekker badje te nemen met mijn rozenzeepjes en PLL, heerlijk! Nadien ging ik nog even een lekkere durum eten met m’n vriend en daarna kropen we weer lekker in bed voor OTH! Omdat ik ’s avonds pas laat ging eten met m’n vriend at ik na het dansen trouwens nog eens mijn nieuwe ontbijtje, ik begin het zo lekker te vinden dat ik het zelfs tussendoor eet!

collage zondag

Op zondag sliep ik weer lekker uit samen met m’n vriendje. In de namiddag besloot ik de creatieveling in mij naar boven te halen, haha! Ik knutselde wat samen met mijn broertje en maakte enkele schilderijtjes, of alleszins toch het begin ervan. Lekker ontspannend! ’s Avonds ging ik nog even op bezoek bij mijn papa en zijn vriendin. We aten superlekkere rijsttafel en voor ik wegging knuffelde ik nog even met de hondjes! Ze zijn zo cute!

Ziezo, dit was mijn weer alweer. Wat heb jij zoal gedaan afgelopen week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “Fotodagboek #2: teamdag, nieuw ontbijt & bezoekje aan de Action

    1. Haha, normaal gezien krijg je vrijdag te zien wat er zin zit! Nee inderdaad! Misschien ligt het ook aan het feit dat ik er appel bij doe, ik krijg namelijk altijd honger als ik appel eet… Ga eens proberen zonder appel

    1. Jaaa OTH is al jaren mijn favoriete serie! Ik heb alle seizoenen liggen en heb ze allemaal wel al zo’n 5 keer gezien haha! Haha ja er zijn er normaal 3, lief he!

  1. Heerlijke week zo te zien Die foto van jouw met de honden lijkt wel gemaakt te zijn in een fotostudio

    Ben ook heeeel benieuwd naar je pakketje!!!!

  2. Wat leuk dat je vriendje zoveel kon blijven slapen. Het eten van je teamdag ziet er enorm lekker uit. Fijn dat je zo’n leuke collega’s hebt!

    1. Ja we doen een swap! Dus je zal het binnenkort misschien op haar blog kunnen zien, want ik kan natuurlijk nog niets verklappen ik ben ook wel benieuwd wat ik ga krijgen hihi!