Fotodagboek #6: heel veel schoenen en de eerste opdrachten voor mijn nieuwe job

Fotodagboeken, Persoonlijk

collage met tekst

Afgelopen week kwam ik veel met schoenen in aanraking, deed ik enkele dingen voor mijn nieuwe job, maakte ik een boswandeling met mijn vriend en bracht ik een bezoekje aan de Kruidvat. Ik nam hier en daar weer wat foto’s en deel ze vandaag met jullie in dit fotodagboek. Veel kijkplezier!

schoenen

Op zaterdag sliep ik lekker uit samen met mijn vriend. Ik hou ervan om dan lekker lang in bed te blijven liggen en wat te kletsen of een leuke serie of film te kijken. Ook kwam de postbode een pakketje brengen: een paar schoenen dat ik bij Zalando had besteld. Ik vind ze best mooi, en ze zijn ook helemaal niet duur (je kan ze hier bestellen), maar toch vind ik dit soort model me op één of andere manier niet staan…

dansles

Nadien werkte ik nog een beetje aan de vlog die zondag online kwam, en om 16u was het weer tijd om te gaan dansen.

spaghetti

Na de dansles nam ik een douche en om 18u30 kwam Robby alweer langs om bij ons te eten. We aten spaghetti, mmm! Dit zou ik elke dag kunnen eten!

thuis kijken

Mijn vriend bleef tot ongeveer 21u30 bij mij en dan gij hij nog uit met vrienden. Aangezien ik dat niet graag meer doe, bleef ik lekker thuis en haalde ik wat afleveringen van ‘Thuis’ in

boswandeling

Op zondag zouden Robby en ik normaal naar Aqualibi gaan (omdat ik gratis tickets heb), maar het ging niet door omdat hij pijn had aan zijn heup. Daarom werkte ik eerst nog wat aan mijn blog, en toen het in de late namiddag al wat beter met hem ging gingen we gezellig samen een boswandeling maken. De foto’s daarvan konden jullie eerder deze week al zien.

snackbar

Nadien gingen we durum halen bij de snackbar, mmm dat kan smaken! We aten het samen met zijn ouders bij hem thuis op, en nadien keken we gezellige nog wat tv en bleef ik bij hem slapen.

verf

Op maandag had mijn mama een dag verlof genomen en zouden we samen de woonkamer behangen, maar dat verliep helaas niet volgens plan. We hadden het papier al gekozen en reden rond de middag naar de winkel om het te gaan kopen, maar helaas waren er nog maar twee rollen… De winkelbediende stuurde ons door naar de dichtstbijzijnde winkel, waar volgens het computersysteem nog 30 rollen op voorraad waren. Toen we daar aankwamen bleken ze helaas volledig uitverkocht te zijn… Dan hebben we daar nog een hele tijd staan kijken of we geen ander papier konden vinden dat we mooi vonden zodat we toch meteen konden beginnen, maar uiteindelijk zijn we toch zonder iets naar huis gekomen en hebben we dus eigenlijk onze hele namiddag verspild. Gelukkig stond er wel een smoutebollenkraam aan de winkel, dat maakte het toch een beetje goed! Helaas vergat ik hier foto’s van te maken.

brussel

Op dinsdagochtend had ik de allereerste vergadering voor mijn nieuwe job, spannend! Er waren weer treinstakingen, dus ik vertrok goed op tijd om het zekere voor het onzekere te nemen. Gelukkig kwam ik goed op tijd aan! Toen ik van het Noordstation naar het Boudewijngebouw stapte, zag ik weer hoe mooi Brussel eigenlijk is. Vroeger zag ik Brussel altijd als een lelijke en vuile stad, maar de laatste tijd valt het me steeds op dat het eigenlijk een hele mooi stad is.

fitness dance

Rond de middag was ik alweer thuis. Ik typte meteen het verslag van de vergadering uit en werkte nog wat aan mijn blog. Om 20u was het weer tijd voor de fitness dance. Wat is dat altijd zwaar zeg, maar ik ben wel telkens blij dat ik het gedaan heb!

school

Op woensdagvoormiddag werkte ik weer voor m’n blog. ’s middags ging ik m’n broertje afhalen van school en in de namiddag moest ik op hem passen.

post

Toen hij bij de buren was gaan spelen, ging ik snel even naar de Post om mijn schoenen van Zalando terug te brengen. Ik heb er een paar dagen over getwijfeld, maar besloot ze toch niet te houden omdat ik weet dat ik ze vaak toch niet draag als ik er niet meteen enthousiast over ben.

kruidvat

Ook ging ik nog even naar het Kruidvat. Ik moest vooral inkt en scheermesjes hebben, maar moest natuurlijk ook even kijken bij het rek van essence.

shoplog kruidvat

Uiteindelijk is dit wat ik allemaal kocht: inkt voor de printer, scheermesjes, een ijsschepper (voor maar €0,99!) en nog een mooie nagellak en lippenstift van essence!

schoenen sasha

Op donderdag werd er weer een paar schoenen geleverd, oeps! Ik had 20% korting en kon het niet laten om deze te bestellen. Ze kosten normaal €120, maar waren al afgeprijsd naar €100 en met 20% korting kosten ze dus nog €80 (je kan ze hier vinden). Ik vind ze heel mooi, maar ik heb natuurlijk al heel veel schoenen en twijfel dus nog een beetje of ik ze zou houden… Ik vroeg ook al naar jullie mening via Snapchat (kimsbloglife) en sommigen lieten weten dat ik ze moet houden, wat vind jij?

schoenenstash

Ook nam ik die dag mijn herfst- en winterschoenen stash video op. Zo werd ik nog meer geconfronteerd met hoeveel schoenen ik wel heb, oeps! Dit zijn twee van de vier volle zakken! Maar goed, veel ervan draag ik eigenlijk bijna nooit meer… Dus dat nieuwe paar zou wel fijn zijn!  De video komt trouwens zondag online

pasta

’s Avonds maakte ik een lekker gerechtje klaar: tagliatelli arrabiata met tonijn! Begin jij ook al te watertanden? Geen zorgen, binnenkort komt hier een recept van mijn blog

nagels

Nadien lakte ik nog gauw mijn nagels. Ik gebruikte mijn nieuwe kleurtje van essence the gel (36 dare it nude) in combinatie met de top- en basecoat van Sensationails. Het was nu de tweede keer dat ik het op die manier deed en het lukt aardig, maar het blijft helaas niet even lang zitten als de Sensationails kleurtjes en je moet goed opletten dat je de nagellak goed laat drogen voordat je de topcoat er over doet, want anders krijg je uitlopers. Maar ik vind het resultaat best geslaagd! Ik kijk er alleen al tegenop om het er weer af te halen, haha. Nadien moest ik snel vertrekken naar de BBB-les samen met mijn mama. Ik word nog een echte sportster

trein

Op vrijdagochtend zat ik alweer vroeg op de trein richting VUB te wachten.

vormingsdag pleegzorg

Daar volgde ik als voorbereiding op mijn nieuwe job (ik start trouwens 3 november!) een hele dag lezingen in verband met pleegzorg. Heel interessant en ook fijn om mijn toekomstige collega’s al eens te ontmoeten.

receptie

Tussendoor waren er regelmatig koffiepauzes (of fruitsappauzes voor mij) en ’s middags was er een broodjeslunch.

lezen

In de trein naar huis las ik nog wat verder in het boek ‘Single op de sofa’. Ik ben hier in juni op vakantie in begonnen en het is nog steeds niet uit! Ik ben zo’n slechte lezer! Hopelijk gaat het wat sneller nu ik weer vaker de trein moet nemen, want ik kan het niet eeuwig blijven uitlenen bij de bib!

k3

Toen ik ’s avonds thuiskwam was ik redelijk moe, ik ben het echt niet meer gewoon om zo vroeg op te staan, dat zal weer wennen worden binnenkort! Helaas kon ik niet zomaar in bed of op de zetel ploffen, want ik moest dit hele fotodagboek nog in elkaar steken… Gelukkig lukte het net op tijd voor het begin van de aflevering van K3 zoekt K3! Wat ik van de eerste liveshow vond konden jullie gisteren al lezen, en waarschijnlijk houd ik jullie volgende week weer op de hoogte over de aflevering van vanavond Nu ga ik snel kijken!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

13 reacties op “Fotodagboek #6: heel veel schoenen en de eerste opdrachten voor mijn nieuwe job

  1. Heel leuk, Kim! Ik vind je enkellaarsjes niet mis, ze zijn simpel, maar wel mooi en kan je op heel veel dragen volgens mij! Ze zijn enkel nogal kort, en dat vind ik zelf altijd lastiger, omdat ik dat moeilijker vind om broeken mooi in te steken. En zo schattig je broertje voor de tv!

    1. Dankjewel Dorien! Ik vind ze ook simpel maar wel mooi… En ik vind enkellaarsjes ook altijd lastig met broeken, maar soms vind ik korte net handiger omdat m’n broek er dan net boven valt, terwijl bij wat langere mijn broek soms net iets te breed is en er dan niet zo mooi in zit… Dilemma’s haha!

  2. Lieve foto van je broertje voor de tv! en nogmaals proficiat met je job, je gaat dat goed doen! Geniet nog even van het lekker luie leventje en veel vrije tijd