Fotodagboek #7: mijn laatste vrije week!

Fotodagboeken, Persoonlijk

fotodagboek 7

Vandaag staat er weer een goed gevuld fotodagboek voor jullie klaar! Het was mijn laatste vrije week, want vanaf volgende week moet ik beginnen werken… Ik weet dus ook nog niet zeker of er nog (wekelijks) fotodagboeken online gaan komen, maar jullie zien het vast wel. Nu kan je alleszins nog een keertje meekijken Ik ging onder andere naar Aqualibi, tekende mijn contract, at heerlijke pannenkoeken met een vriendin, beleefde een heel avontuur in het winkelcentrum én ging dogsitten!

aqualibi

Mijn weekend begon leuk met een dagje Aqualibi samen met mijn vriend! Ik had deze zomer tickets gewonnen voor pretparken, maar aangezien wij toen juist naar Walibi geweest waren, hadden we niet meteen de nood om nog eens te gaan. Uiteindelijk kwam het er niet meer van, maar nu moesten de tickets bijna op dus besloten we toch maar eens te gaan. Ik was nog nooit in Aqualibi geweest, dus vond het wel eens leuk! Vooral de Rapido, met allemaal glijbanen in stroomversnelling, haha! We voelden ons even weer helemaal kind! We gaan binnenkort waarschijnlijk nog eens terug samen met mijn broertje, want we hebben nog tickets over!

 

wegversperring

’s Avonds vertrokken mijn vriend en ik naar mijn papa en stiefmama (en de hondjes) om daar te gaan eten. We hadden helaas de afrit gemist, waardoor we langs een weg reden waar we nog nooit geweest waren. De GPS stuurde ons langs een straat waar een bord met ‘uitzonderlijk plaatselijk verkeer’ stond wegens werken, maar aangezien we geen andere weg kenden besloten we toch maar door te rijden. We konden nog een heel stuk doorrijden, maar plots was de weg dus onverhard… We besloten toch nog maar even door te rijden op de onverharde weg, tot we plots wat verder kranen en bulldozers zagen staan… Mijn vriend stapte even uit om te gaan kijken, en inderdaad, we konden niet meer door…

enge wegjes

Dan moesten we ons daar nog zonder blutsen gedraaid krijgen. Uiteindelijk herberekende de GPS de route, maar die stuurde ons plots langs allemaal heel afgelegen wegjes, soms zelfs onverharde wegen gewoon tussen de velden! Het was al pikkedonker, er was geen straatverlichting en we wisten helemaal niet waar we waren, dus ik vond het best eng! Mijn vriend deed er natuurlijk nog een schepje bovenop door enge verhalen te vertellen! En plots kwamen we een kapelletje tegen waar een auto bij geparkeerd stond… Ook zo vreemd! Brrrr!

dorus

Gelukkig zijn we er uiteindelijk toch geraakt! Ik wilde wat extra aandacht geven aan mijn beste vriend Dorus, want we dachten dat hij ziek was. Normaal gezien ligt hij bijna altijd binnen, en nu plots wil hij heel vaak buiten en zelfs buiten slapen. Hij is ook al elf jaar, wat al heel oud is voor zo’n grote hond. We waren bang dat hij iets aan z’n hart had, maar achteraf bleek dat gelukkig toch niet zo te zijn!

schoenenstash bewerken

Op zondagvoormiddag werkte ik mijn winterschoenenstash video nog snel af. Met video’s ben ik altijd te laat en moet ik me altijd haasten om ze die dag nog online te krijgen, grr! Ik moet daar echt eens wat mee vooruit gaan werken!

weba

In de namiddag vertrok ik met mijn mama naar de Weba in Gent.

zetel weba

We zagen mooie zetels! Deze vond ik superleuk, maar hij is wel heel groot en moeilijk te zetten door zijn vorm.

zetel weba 2

En dan zagen we deze, ook heel leuk. Die gaan we misschien bestellen, maar dan een wat groter model met een longchair eraan.

zomanzovrouw

’s Avonds ging ik bij Robby slapen en keken we gezellig nog wat tv samen. Hij moest van mij even mee kijken naar ‘Zo man zo vrouw’, haha! Ik vind Jani echt geweldig!

layout aanpassen

Op maandag ben ik bijna heel de dag bezig geweest met prutsen met mijn lay-out. Ik heb uiteindelijk besloten mijn huidige lay-out te behouden, mits enkele aanpassingen. Ik zou graag zo veel mogelijk zelf willen doen, maar ik ben er echt niet zo in thuis. Het is me al gelukt mijn paginanummers en de lettergrootte van de tekst in mijn artikelen aan te passen, maar veel verder ben ik niet geraakt. Ik moet dan echt uren zitten opzoeken en prutsen, om dan maar een beetje resultaat te hebben… De rest ga ik dus toch gewoon uit handen geven.

waterverf DIY

Tussendoor heb ik ook nog wat waterverf ‘schilderijen’ gemaakt voor mijn nieuwe DIY video die woensdag online kwam. Ik maakte er leuke quotes mee om in te kaderen, als je de video nog niet gezien hebt moet je zeker een kijkje gaan nemen!

nieuwe header

’s Avonds maakte ik ook nog even een nieuwe header en ik testte hem meteen even uit op mijn blog. Uiteindelijk heb ik hem toch weer vervangen door de oude, die vond ik toch leuker en minder druk.

boodschappenlijstjes

Op dinsdag drukte ik een leuke printable af waarop je per week het avondmaal van elke dag kan noteren en plannen. Bij ons thuis is het altijd op het laatste moment beslissen wat we gaan eten en dan merken dat we allerlei dingen niet meer in huis hebben, dus ik vond dat het tijd werd voor wat meer planning Het ‘to shop’ lijstje van de Hema heb ik trouwens ook een tijdje geleden op de koelkast gehangen (heeft een magneet achteraan, super handig!) zodat we daar onze boodschappen op kunnen noteren. Wat een organisatie!

contract tekenen

In de namiddag moest ik mijn contract gaan tekenen, woehoew! Dinsdag is mijn eerste werkdag, zo spannend! Ik moest ook meteen ter plekke een foto laten maken voor mijn personeelskaart, daar had ik niet op gerekend haha. Ik sta er echt super slecht op, maar goed, het is maar een personeelskaart

jubelpark

Ik ging met de auto en mijn GPS stuurde me weer langs een andere weg dan normaal (oké, omdat ik even verkeerd gereden was). Maar wat leuk, want ik zag plots iets wat ik nog nooit gezien had! We hebben gewoon een reuze ‘Arc de Triomf’ in Brussel! Dat is dus blijkbaar deel van het Jubelpark, ik wist dat dus helemaal niet terwijl ik dicht bij Brussel woon en er vijf jaar gestudeerd heb… Schandalig! Ik zou dit park binnenkort graag eens gaan bezoeken!

basilix

Nadien passeerde ik langs het Basilix shopping center en besloot ik even binnen te gaan. Ik wilde graag nieuwe producten van Hema tegen puistjes en onzuiverheden eens uittesten, aangezien ik daar de laatste tijd wat last van heb.

hema

Ook zag ik hele leuke schriftjes bij de Hema (vooral die rechtse!), maar ik heb ze toch flink laten liggen want ik heb echt nog een voorraad liggen thuis.

mediamarkt

Ook ging ik even bij de Mediamarkt kijken. Ik denk erover een iMac te kopen… Mijn laptop is echt heel traag met renderen van video’s, dus dat is vervelend… Bovendien is zo’n vaste computer beter voor mijn houding. En een iMac is ook gewoon supermooi! En hij synchroniseert met mijn iPhone! Ik denk er nog even over na…

lift kar

Aangezien ik ook nog naar de supermarkt moest, besloot ik dat meteen even in het shopping center te doen. Achteraf gezien niet zo’n goed plan. Ik ben het niet gewoon om daar boodschappen te doen, en wist dus niet goed hoe ik met mijn kar naar de parking beneden moest geraken. Ik reed dus met mijn kar (met enorm tegendraadse wieltjes!) het hele shoppingcenter door en stapte daar in de kleine doorzichtige (!) lift. Ik vond het al wat vreemd, ik had eigenlijk nog nooit iemand met zijn winkelkar door het shoppingcenter zien rijden en vond het al raar dat de kar met moeite in de lift paste… Uiteindelijk bleek ook dat de lift maar één verdieping lager ging, terwijl ik twee verdiepingen lager moest. Uiteindelijk bleek dus dat ik helemaal terug moest en dat er grote liften waren vlak naast de supermarkt… Oeps! Toen ik dan eindelijk (na een paar keer op het verkeerde verdiep aankomen) op de juiste parking geraakte, stond mijn auto echt megaver van de lift… Ik moest de hele parkeergarage door naar buiten, en dan weer mijn kar helemaal terugbrengen… En dat met een kar die de hele tijd tegenstribbelde! Ik was echt zo gefrustreerd, haha!

producten puistjes

Deze producten kocht ik bij de Hema. Ik heb ze ondertussen al een paar dagen uitgetest en moet zeggen dat ik er heel tevreden over ben!

kinesist

Op woensdagochtend was het tijd voor mijn maandelijkse afspraak bij de kinesist, omdat ik vaak last heb van nekpijn. De laatste tijd gaat het wel veel beter sinds ik vaker sport én een laptopondersteuning heb gekocht bij de Ikea!

pannenkoeken

’s Middags ging ik samen met een vriendin pannenkoeken eten bij het ijssalon in de buurt. Ze hebben daar echt de allerlekkerste pannenkoeken én het allerlekkerste ijs én de allerlekkerste milkshakes (ja, dat nam ik er ook nog bij, oeps, caloriebom!).

dreamland

Nadien ging ik even met mijn broertje naar de Dreamland om een Halloween kostuum te kopen. Ze hadden er een tentje ingericht als spookhuis, brrr!

diy

Tussendoor werkte ik ook nog mijn waterverf DIY video af. Weer helemaal last minute op een dag dat ik nog allerlei andere dingen te doen had, waardoor de video pas ’s avonds online kwam… Dit is één van de eindresultaten, en ik vind het superleuk geworden!

pasta

Nadien kookte ik weer deze overheerlijke pasta! Ik zou dit echt elke dag kunnen eten!

dogsitting

Op donderdag ging ik de hele dag bij mijn papa thuis op de honden passen, vooral op Dorus eigenlijk, omdat die dus nog steeds graag buiten is. Er zijn al verschillende onderzoeken geweest en ze hebben niets gevonden. Enerzijds dus heel goed als er echt niets aan de hand is, anderzijds is het wel nog steeds vreemd dat hij plots zo vaak buiten wil en soms onrustig wordt binnen en we weten dus niet hoe het komt…

thuis kijken

Op donderdagavond ga ik normaal gezien samen met mijn mama sporten, maar we hadden deze keer echt geen zin, dus sloegen we een keertje over. In de plaats daarvan kroop ik lekker vroeg in bed en ontspande ik met een aantal afleveringen van ‘Thuis’.

video opnemen

Op vrijdag zou ik normaal gezien naar de Action gaan, maar dat heb ik uiteindelijk niet gedaan. Wel besloot ik spontaan een dagje te gaan vloggen. Veel foto’s van die dag ga ik dus nog niet laten zien, volgende week woensdag kan je in de vlog zien wat ik allemaal uitgespookt heb Hier zie je wel al een voorproefje voor de video van morgen

Hoe was jouw week? Fijn weekend!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Fotodagboek #7: mijn laatste vrije week!

  1. Ziet er een gezellig weekje uit! Ik vind die grijze zetel ook heel erg mooi, maar inderdaad erg groot! Vind ik altijd zo leuk om uit te zoeken, van die meubels wat leuk dat je in Brussel gaat werken en het zo dichtbij is. Lijkt me een mooie stad, maar kom er nauwelijks, ik heb gestudeerd in Antwerpen, dit is een halfuurtje van bij ons met de trein. Heb je een vast contract? Wat ga je juist moeten doen? Alvast veel succes, je gaat dat goed doen

  2. Hallo Kim, ik kijk al uit naar je vlog Trouwens, hoe schattig zijn die honden, oooh… ik zou ze de hele tijd knuffelen en haha, ik heb gelachen met je stukje over ’t karretje in de lift enz… dat zou mij ook nog kunnen overkomen x

  3. Hey ik ben ok voor mijn nek bij kinesiste moeten gaan ik vraag mij af moest je u bloes ok uit doen bij mij wel en vond dat raar