Minidagboek #6: Nieuwjaar vieren en genieten van een weekje vakantie

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek_nieuwjaar vieren

De afgelopen week had ik een weekje vakantie, heerlijk! Ik chillde lekker, ging eens shoppen met mijn mama, vierde Oudejaarsavond met vriendinnen en Nieuwjaarsdag met mijn schoonfamilie. De week is weer voorbij gevlogen, maar ik blik vandaag nog even met jullie terug!

â™  Op maandag ging ik eventjes naar Brussel samen met mijn mama. Ik ging snel nog even een cadeautje halen voor ons Nieuwjaarsfeestje met vriendinnen bij Hema, ik nam mijn mama voor het eerst mee naar de Primark en we gingen snel nog even langs de kerstmarkt omdat ik nog iets moest halen. Maar man man, wat een drukte! Niet te geloven! De winkelstraat liep echt overvol en eerst stond er zelfs een rij aan te schuiven om binnen te kunnen in de Primark! Gelukkig was er nadien geen file meer, dus zijn we toch nog even een kijkje gaan nemen. Maar het was er nog steeds ongelooflijk druk, dus we hebben snel wat rondgekeken en enkele dingen gekocht zonder te passen. Wat ik gekocht heb konden jullie gisteren al zien in de shoplog!

â™  Op dinsdag gingen we naar de dierenarts met Poes. Poes blijkt een gecastreerde kater te zijn – wij dachten dat het een meisje was, oeps! – en moet dus echt wel van iemand geweest zijn die om hem gaf volgens mij, want anders zouden ze hem toch niet laten castreren hebben… Hij was helaas niet gechipt en ook via oproepen op Facebook hebben we zijn baasje nog niet kunnen terugvinden. Hij is ondertussen dus nog steeds bij ons, maar ik heb nog steeds veel last van mijn allergie en mijn mama is eigenlijk ook niet zo’n dierenvriend, dus zouden we hem toch aan iemand anders willen geven. Ik ga hem wel missen maar denk dat het beter zo is…

â™  Op donderdag vierde ik Oudejaarsavond met vriendinnen. Het was een gezellige avond en we aten lekkere pasta met scampi’s, jummie! Ik ben altijd in voor pasta! We bleven gezellig kletsen en drinken tot ongeveer 2u30 en zouden nadien nog uitgaan, maar ik ben niet meer mee geweest en lekker bij mijn vriend gaan slapen.

â™  Vrijdag was het 1 januari en normaal gezien moet ik me dan altijd van hier naar daar haasten om bij mijn familie langs te gaan, maar nu had ik lekker een rustig dagje bij mijn schoonfamilie We begonnen in de namiddag al met hapjes en spelletjes (Time’s Up en Jungle Speed, jeej!) en aten ’s avonds lekker fondue met frietjes. Het was heel erg gezellig en we zaten allemaal gewoon lekker in onze chill-outfit, heerlijk! ’s Avonds kroop ik dan lekker vroeg in bed met mijn vriend en keken we naar The Voice Kids. Wat kunnen die kinderen mooi zingen zeg!

♠ Op zaterdag sliep ik lekker uit met mijn vriend en ontdekten we dat Revenge weer op Play More van Telenet stond, ik was zo blij want ik vind dat echt een leuke serie! Verder ging ik met de mama van mijn vriend en hun hond even wandelen en ook even met mijn vriend langs de Mediamarkt om te kijken voor een nieuwe laptop. De mijne is echt heel erg traag met het renderen van video’s dus ben ik op zoek naar een nieuwe, maar wat een dilemma is het al geweest haha! Ik hoop er nu met de solden één te kunnen scoren maar ben er nog steeds niet helemaal uit!

â™  Zondag was dan eindelijk nog eens een lekker blogdagje, daar kan ik ook zo van genieten!

â™  Morgen (eigenlijk vandaag als jullie dit lezen) moet ik helaas weer gaan werken, dat is altijd minder fijn na een weekje vakantie natuurlijk… Maar de eerste dag zal er nog niet zo heel veel gewerkt worden denk ik, want we hebben een Nieuwjaarslunch met de collega’s.

Hoe was jouw week? Had jij ook even vakantie? Heb je Nieuwjaar goed gevierd?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

7 reacties op “Minidagboek #6: Nieuwjaar vieren en genieten van een weekje vakantie

 1. Leuk overzichtje! Je had een gezellige week zo te zien. Poes is zooo schattig! Jammer dat je hem aan iemand anders moet geven. Had graag nog wat schattige foto’s van hem gezien hihi . Gelukkig nieuwjaar trouwens! Hopelijk tot snel nog eens x.

 2. Jammer hè dat je na een week vakantie weer echt aan de slag moet. De eerst uren werken zitten er bij mij alweer op. Morgen weer naar school. Joeppie de poeppie. Het blijft wennen! Zo te zien ben jij het jaar goed uit gegaan! Geniet van je eerste echte week in het nieuwe jaar! Liefs
  Lees het vorige artikel van Desiree: Spread the happiness #5My Profile

 3. Weet niet of je het nog hebt gezien, mmaar ik heb nog antwoord gegeven op mijn blog op jouw vragen over een Macbook!
  Wat een leuke oud en nieuw heb jij gehad. Klinkt heel gezellig allemaal! Super fijn ook dat je nieuwjaarsdag in je chill outfit doorbracht. Jammer trouwens dat Poes waarschijnlijk weg moet. Maar laat hebben van je allergie is al helemaal niet lekker natuurlijk! Helaas maar wel beter.
  Werkse deze week! Hopelijk was de lunch vandaag lekker op je werk.
  Lees het vorige artikel van Sandra: Photo Diary #41 | Gourmetten, jaarwisseling & kostbare bestanden wegMy Profile