Minidagboek van de afgelopen week #4

Fotodagboeken, Persoonlijk
minidagboek 4
Het is weer maandag, tijd om mijn minidagboek van de afgelopen week met jullie te delen. Ik vind dit best een leuke manier om wat random dingen van de afgelopen week met jullie te delen, zonder dat ik de hele tijd van alles foto’s moet maken (want dat vergeet ik zo snel!) of een heel uitgebreid verslag moet maken (want nu ik werk ziet de week er niet zo heel spannend en gevarieerd meer uit voor mij). Toch zijn er deze week weer wat leuke (en minder leuke) feitjes die ik met jullie wil delen. Lees je mee?

♦ Ik heb altijd zin om iets te knabbelen tijdens het werk, dus heb ik nu een pak Cracotten meegenomen. Dat is toch iets gezonder dan koekjes en chocolaatjes, en eigenlijk ook heel lekker! Ik had toevallig ook een banaan mee en besloot eens te proberen stukjes banaan op een cracotte te eten, en dat was eigenlijk heel lekker! Ik heb mijn nieuw, semi-gezond tussendoortje gevonden!

♦ Ook hebben we deze week eindelijk onze kerstboom gezet! Nu kom ik eindelijk een beetje in de kerstsfeer Wat is het toch gezellig, zo’n boom vol lichtjes in huis! En de eerste pakjes liggen er ook al onder, hihi!

♦ Woensdag begonnen ze aan de renovatie van onze badkamer, wat inhield dat we drie dagen lang onze badkamer niet konden gebruiken… Heel vervelend is dat! Me opmaken en mijn haar doen in mijn kamer, en elke keer naar beneden lopen om je handen te wassen of naar de WC te gaan… Ook konden we ons niet douchen, gelukkig kon ik wel eens douchen als ik bij mijn vriend langsging. Nu is de betegeling helemaal klaar, maar ons badkamermeubel, de WC, de verwarming en de deur moeten nog geplaatst worden… Nu kunnen we dus wel douchen of in bad, maar in de kou en helemaal open en bloot, haha! Gelukkig komen ze het vandaag afwerken en hopelijk kan ik vanavond een lekker warme douche of bad nemen in mijn eigen badkamer.

♦ Ook zijn mijn plannen voor Kerst- en Oudejaarsavond eindelijk concreet. Ik ben dit weekend dan ook snel nog wat pakjes gaan kopen. Weer super last-minute zoals elk jaar! Voor volgend jaar neem ik me echt voor om alles eens goed op voorhand te regelen!

♦ Ik probeerde visitekaartjes te maken (voor mijn werk als psycholoog) met Photoshop Elements, maar man man, wat een ingewikkeld programma is dat! Ik kan er met moeite een simpel visitekaartje mee maken… Ik zou heel graag met Photoshop leren werken, maar ik vind het zo moeilijk en heb er niet veel geduld voor… Voorlopig houd ik het dus bij Picmonkey

♦ Ook deed ik de eerste uitgaven voor mijn werk als psycholoog, en ik ben van plan de boekhouding zelf bij te houden. Voorlopig vind ik dat eigenlijk best nog leuk, haha! Ik heb een schema gemaakt waar ik al mijn uitgaven kan op noteren en heb meteen de eerste facturen flink afgedrukt en geklasseerd!

♦ Ik had de laatste weken wat kledingstukken gekocht, maar achteraf gezien ben ik van sommige stukken toch niet helemaal tevreden… Dus ben ik ze gisteren gewoon weer gaan terugbrengen, haha! Zo fijn dat de winkels op zondag ook open zijn rond de feestdagen. Dat zou van mij wel altijd mogen. Alleen niet zo fijn voor de mensen die er werken natuurlijk…
♦ Het was alweer een tijdje geleden, maar ik lakte mijn nagels afgelopen week nog eens met Sensationails, en ik ben weer helemaal fan! Totdat ik het er weer moet afhalen waarschijnlijk, want daar heb ik nog altijd geen efficiënte manier voor gevonden… Maar goed, het aanbrengen vind ik eigenlijk zelfs makkelijker dan gewone nagellak, en het is zo fijn dat het meteen droog is met de lamp! Met gewone nagellak lijkt het soms een eeuwigheid te duren vooraleer het droog is, en dan bots ik altijd ergens tegen of moet ik dringend iets doen, en dan is mijn nagellak helemaal mislukt! En als het dan eens mooi lukt, heb ik de volgende ochtend gegarandeerd toch gaatjes of strepen door het slapen, ook al was de nagellak al lang ‘droog’… En dat heb je dus niet met Sensationails. Bovendien blinkt de nagellak dan ook altijd zo mooi dankzij de topcoat, en is het echt zo’n mooi dik laagje! Ik gebruikte deze keer weer een gewone nagellak (With the band van Essie) en daar onder en boven breng ik dan de base- en topcoat van Sensationails aan. Werkt prima, alleen blijft het iets minder lang dan de echte Sensationails lak. Ik deed over mijn twee ringvingers trouwens nog een laagje glittertopcoat van de Hema, die kocht ik vorige week en ik vind het super mooi!
♦ Op donderdagavond had ik met drie goede vriendinnen afgesproken in Gent. We gingen wat eten en drinken daar, dat vind ik altijd zo gezellig!
♦ Jeeej, ik moet nog maar een weekje (nou ja, 4 dagen eigenlijk) werken en dan ben ik een weekje thuis! Ik kijk er al naar uit!
Hoe was jouw week? Koop jij ook altijd zo last-minute je kerstcadeautjes? En heb jij binnenkort ook een paar dagen vrij?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

12 reacties op “Minidagboek van de afgelopen week #4

 1. Ik ben dit ook jaar ook een beetje laat met het kopen van cadeautjes, maar komt helemaal goed Leuk dat je binnenkort een weekje vrij bent, geniet er lekker van! Alvast fijne feestdagen en geniet van deze gezellige periode van het jaar!

 2. Hihi, ik ken dat, als er iets niet lukt Visitekaartjes kan je trouwens makkelijk maken bij Vistaprint.be Ik maakte de mijne er ook.
  Ooh ja, de checklist staat sinds vandaag online

 3. Nou, als je ze nu al binnen hebt vind ik dat netjes op tijd hoor, haha! Niks geen last minute. Normaal ben ik ook wel zo maar ik had het vorige week vrijdag al binnen, maar ik hoefde er maar 1
  Ja, ik ben ook volgende week vrij! Heerlijk! Geniet ervan
  Lees het vorige artikel van Margo: Haters gonna hateMy Profile

  1. Ja, best spannend hihi! Nu nog hopen dat er cliënten komen Ja, ik vind het ook best al mooi. Zal wel nog veel veranderen als het badkamermeubel er hangt er het plafond wit geschilderd is. Waarschijnlijk laat ik het resultaat nog wel eens zien

  1. Ja, maar bij mij werkt dat niet goed… De zijkanten komen meestal wel los en kan ik er af trekken, maar het middenste gedeelte zit echt vast… Gebruik je veel primer (dat vloeibare middeltje wat je er eerst op moet doen met zo’n borsteltje)? Want ik heb al gemerkt dat als je dat niet of minder gebruikt, het makkelijker los komt. Maar dan houdt het ook weer minder lang natuurlijk… Volgende keer toch nog eens proberen het er gewoon af te trekken