Minidagboek van de afgelopen week #9: K3 en veel lekkers!

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek 9

De eerste dag van de nieuwe week betekent weer even terugblikken op mijn afgelopen week. Weer een gewone, redelijk saaie werkweek, maar toch zijn er uiteindelijk wel weer een heel aantal dingen die ik graag met jullie wil delen. Lees je mee?

♦ Ik surfte deze week weer eens op Immoweb op zoek naar mooie appartementen en er zat er eentje tussen was ik echt meteen verliefd op was! Een volledig nieuw gerenoveerd appartement, heel modern met prachtige keuken, vloer, laminaat en hypermoderne douche, én voor een redelijke prijs. Alleen was er geen bad, geen terras en geen garage of staanplaats voor de auto… En dat zijn wel net drie dingen die ik redelijk belangrijk vind. Ik ga namelijk toch vaak een paar keer per week in bad in de winter, en in de zomer zit ik dan weer graag even buiten. Ook een staanplaats voor de auto is wel redelijk belangrijk, zeker als je in een stad woont, anders betaal je je blauw aan parkeerkosten… Ik heb dus even getwijfeld om het appartement toch te gaan bezoeken, maar uiteindelijk heb ik het niet gedaan. Het is ook nog wat te vroeg, ik ben er nog niet helemaal klaar voor om te verhuizen… We zullen op het juiste moment wel weer een mooi appartementje vinden mét autostaanplaats en terrasje, en misschien wel een bad!

♦ Woensdag spendeerde ik bijna heel mijn vrije dag aan het verven van mijn praktijk. Ik was er in het weekend al aan begonnen met mijn vriend, maar we hadden nog veel werk. Ik begon er om 9 uur ’s ochtends al aan samen met mijn mama, tijdens de middag ging ik even thuis iets eten en om 14u zette ik de werken verder op mijn eentje. Om 17u was ik dan eindelijk klaar, woehoew! Het was meer werk dan ik had gedacht, maar uiteindelijk viel het nog wel mee en ik ben heel blij met het resultaat! Ik heb drie muren in het (gebroken) wit geverfd en eentje in het beige, net als op mijn kamer. Die kleuren wil ik later in ons appartement ook, ik vind ze zo mooi!

♦ Op donderdag werd ik op mijn werk plots gebeld door iemand van het programma ‘Van Gils en Gasten’, een praatprogramma over de actualiteit. De man aan de lijn vertelde me dat ze op zoek waren naar volwassen kinderen van gescheiden ouders die die avond wilden komen getuigen over hun ervaringen in het programma, samen met de bekende kinderpsychiater Peter Adriaenssens. Hij stelde me allerlei persoonlijke vragen over de scheiding van mijn ouders. Ik vond het best een beetje vreemd, maar tegelijkertijd had ik er ook geen probleem mee om het te vertellen en zag ik het wel zitten om de getuigenis te doen, zeker omdat het misschien wel goed zou kunnen zijn voor de ‘naamsbekendheid’ van mijn praktijk. Helaas belde hij me enkele minuten later op de zijn collega intussen al iemand anders gevonden had, dus ging het niet door. Ik vind het wel gek hoe ze zo aan mijn gegevens komen en als vreemden zoveel persoonlijke vragen stellen via de telefoon. Deze keer hadden ze me gevonden via het artikel dat ooit in het magazine Feeling verscheen over hoe ik het ervaren had om op te groeien in co-ouderschap, maar ik heb een paar maanden geleden ook al eens gehad dat ze me belden voor een ander programma omtrent fobieën. Toen hadden ze me gevonden via het artikel over mijn angsten en duivenfobie op mijn blog. Grappig hoe dat allemaal zo begint te rollen soms!

♦ Deze week was de eerste aflevering van ‘Wij zijn K3: de droom gaat verder!’ en ik kon het stiekem toch niet laten om te kijken, haha! Ik vind zo’n programma’s altijd wel leuk, om te zien hoe het er allemaal aan toe gaat achter de schermen en vooral ook om de personen (in dit geval de K3-meisjes) ‘beter te leren kennen’. Ik zoek overal een beetje de psychologie achter denk ik, haha! Ook zijn er sinds deze week weer nieuwe plaatsen vrij voor de K3-shows, en daar wil ik stiekem nog steeds graag wel eens naartoe. Vorige keer heb ik zo lang getwijfeld om te bestellen dat ze uiteindelijk uitverkocht waren, dus heb ik nu mijn kans toch maar gewaagd! Ik heb tickets besteld voor op 8 mei in de Lotto Arena, spannend! Nu alleen nog iemand vinden die met me mee wil, haha! Ik heb al veel vriendinnen gevraagd maar niemand wil gaan Maar ik zal mijn broertje wel kunnen overtuigen

♦ Op mijn werk hebben ze in de cafetaria echt overheerlijke chocolademuffins! Donderdag besloot ik mezelf er nog eens eentje te trakteren, wat heb ik daar van genoten! En dat voor maar €1!

♦ Op vrijdag werkte ik thuis en lag Toby heel de dag lekker bij mij op de kamer. Ik heb hem die dag veel gepakt en geaaid, maar daardoor had ik die avond ook enorm veel last van mijn allergie! Zo vervelend! Als ik hem niet aanraak heb ik er geen last van, maar dat is natuurlijk niet fijn

♦ Ik heb mijn iMac nu een week en ben er heel blij mee! Wat een mooi en handig ding is het! Dat grote scherm vind ik zo fijn! Ik ben er best ook wel al goed aan gewend geraakt, maar er zijn toch ook nog wel vaak dingen die ik moet opzoeken omdat ik niet weet hoe het werkt. Maar zo leer ik er stap voor stap wel steeds beter mee werken. Eens ik er wat meer ervaring mee heb, ga ik er waarschijnlijk wel een review over schrijven voor diegenen die misschien ook twijfelen om er eentje aan te schaffen.

♦ Op zaterdag bracht ik heel wat dingen in orde voor mijn praktijk én ging ik samen met een vriendin de nieuwe koffiebar in onze gemeente uitproberen. Ik nam een lekkere muffin en een warme witte chocomel, m-jummie!

♦ En op zondag was het weer tijd voor iets lekkers met een vriendin met wie ik gestudeerd heb en die ik al een tijdje niet meer had gezien. Deze keer gingen we naar het allerbeste ijssalon bij ons in de buurt. Ik wilde graag een pannenkoek met gekarameliseerde appeltjes en een bolletje ijs, maar dat was helaas op, dus nam ik maar een pannenkoek met fruit en ijs, ook lekker! En ik nam er ook nog een milkshake bij, omnomnom! Het is heel gezellig om weer eens bij te praten – fijn ook om met iemand die hetzelfde gestudeerd heeft te kunnen praten over werkgerelateerde zaken die vele anderen niet goed begrijpen

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “Minidagboek van de afgelopen week #9: K3 en veel lekkers!

 1. Leuk om te lezen! Grappig dat je werd opgebeld door iemand van ‘Van Gils & Gasten’. Een tijdje geleden werd ik ook benaderd door de VRT of ik wou deelnemen aan een nieuw programma met Kobe Ilsen. Ze zochten mensen die graag smoothies drinken. Ze hebben mij gevonden via een smoothie recept op mijn blog. Inmiddels drink ik geen smoothies meer dus ben ik er niet op in gegaan, maar zo zie je maar hoe ze soms bij jou terechtkomen!
  Lees het vorige artikel van Vanessa: Unboxing Happy Blue Box – januari 2016My Profile

 2. Ik vind het altijd heel eng hoe mensen via een blog plots aan een telefoonnummer raken. Of gewoon al via informatie die ze ‘ergens’ vonden. De broer van mijn ex is verongelukt op een groot evenement en ik vond dat heel vies en beangstigend toen plots de krant en de tv voor de deur stonden bij mijn ouders. Terwijl ik toen gewoon ‘de vriendin van de broer’ was. Journalistiek heeft toch rare kantjes…. Als ik jou was zou ik alleen naar K3 gaan. Ik heb het jaren geleden opgegeven om voor alle dingen die ik graag wil doen iemand te vinden om mee te gaan. Want vaak vind je dan niemand en ga je niet, terwijl je toch graag wil. Doen zou ik zeggen!
  En een terras of een plaatsje buiten vind ik heel belangrijk. Ik heb op een appartement gewoond zonder terras en in de zomer kan het soms zo warm zijn, dat je je opgesloten voelt (had ik heel erg). Ik zou heel veel gaan bezoeken, want wat op foto leuk lijkt is dat mss niet in het echt (ik heb ooit een derde slaapkamer in het echt gezien waar net een bureau in kon en dat was het).
  Lees het vorige artikel van Bibiane: 5 bruikbare tips tegen een winterdipMy Profile

  1. Ja inderdaad, ik denk ook wel dat het niet slecht is om al wat ‘ervaring’ op te doen met bezichtigingen, haha. Maar anderzijds ben ik bang dat er dans iets tussen zit wat we heel graag willen terwijl we eigenlijk nog een paar maanden willen wachten. Maar ja, dat kunnen we dan nog zien natuurlijk. Ik ben al zo’n eeuwige twijfelaar dus ik vrees dat het vinden van een appartement nog een hele klus wordt, haha!

 3. Wat jammer dat ze dan toch iemand anders hebben gevonden voor Van Gils en Gasten!
  In de meeste steden betaal je niet zoveel om te parkeren als je een bewonerskaart hebt, hoor. In Aalst betaal je bv. maar iets van een 30 euro per jaar. Als je met 2 bent en een tweede wilt, wordt het wel wat duurder. Maar ik zou me door gebrek aan een staanplaats of garage toch niet laten tegenhouden. Voor zo’n appartement ga je dan minder betalen en dat geld kan je dan weer uitgeven aan een bewonerskaart.
  Ik zou er eerder op letten of er wel genoeg licht is om foto’s te maken voor je blog of inderdaad een terras of balkon waar je foto’s kan maken.
  Lees het vorige artikel van Ilse: Een echt juweelMy Profile

  1. Ooh, dat is goed om te weten! Want het was een appartement in Aalst Waar idd wel veel licht is denk ik, dat is inderdaad mooi meegenomen Alleen een terras is dan wel jammer… En het feit dat het misschien nog wat vroeg is… Maar nu doe je me weer twijfelen om toch nog eens te gaan kijken, haha!