Minidagboek van de afgelopen week #3

Fotodagboeken, Persoonlijk

random feitjes 3

Het is weer maandag, dus tijd voor een kleine update van de afgelopen week. Omdat ik ‘random feitjes’ misschien toch niet zo leuk vond klinken, probeer ik nu even ‘minidagboek’ uit, haha! Het was een redelijk gewone werkweek, maar met toch weer enkele leuke momenten. Deze deel ik dan ook weer graag met jullie. Lees je mee?

♥ Donderdag waren mijn vriend en ik 5 jaar samen! Wauw, dat is toch wel een beetje een mijlpaal! Om het te vieren gingen we ’s avonds lekker samen uit eten. Het restaurant was helemaal niet druk op donderdagavond, dat was wel fijn. Het was wel heel gezellig versierd voor kerst, en ook buiten op het plein stond er een grote kerstboom!

♥ Ik ontving een pakketje met producten van de Normaderm lijn van Vichy, die werken tegen een onzuivere huid. Superfijn, want ik heb daar de laatste tijd wel wat last van. Ben benieuwd hoe ze gaan bevallen, ik ga ze eerst even uittesten en dan kunnen jullie binnenkort een review verwachten.

♥ Ik vind het zo fijn om 4/5de te werken! Aangezien ik op vrijdag thuis ben, heb ik altijd een lekker een lang weekend. Hoewel dat nog steeds voorbij vliegt hoor… Vrijdag kwamen er twee vriendinnen langs om een beetje bij te praten, dat vind ik altijd zo gezellig!

♥ Maar dat lang weekend zal niet blijven duren… Ik schreef me namelijk deze week in als zelfstandige. Ik start binnenkort als psycholoog in de dokterspraktijk van mijn huisarts. Wel als enige psycholoog, dus ergens beangstigt het me wel een beetje dat ik er dan meteen ‘alleen’ voor sta… Maar het is een unieke kans die ik krijg, dus heb ik ze met beide handen gegrepen! We zien wel hoe het allemaal loopt… Ik vind het super spannend maar kijk er ook wel naar uit! Hoewel ik mijn lang weekend wel zal missen

♥ Op zaterdag ging ik een dagje gezellig shoppen in het Wijnegem shopping center samen met mijn vriend. Ik vind het altijd extra gezellig om zo rond de feestdagen te gaan shoppen, alles is dan zo mooi versierd, er zijn overal kerstpakketjes en feestkledij te koop, en de sfeer lijkt meteen gezelliger! Ik heb eigenlijk vooral cadeautjes voor mezelf gekocht, oeps, haha. Nu ja, met mijn eerste loon mag ik mezelf een beetje verwennen he Zondag komt er een shoplog online waarin ik jullie laat zien wat ik allemaal gekocht heb.

♥ Ik trok deze week voor het eerst mijn gingerbread onesie van de Primark weer uit de kast. Deze kon ik vorig jaar in Keulen scoren voor maar €12, zo leuk!

♥ Komende week komen ze onze badkamer renoveren, dus zal het een heel gedoe worden om ons te wassen en klaar te maken… Ik kijk er al tegen op! Hopelijk is het snel klaar…

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “Minidagboek van de afgelopen week #3

  1. Ooh kim, wauw! Zo leuk dat je als zelfstandige in je eigen praktijkje aan de slag kan gaan binnenkort Ik ben er zeker van dat je dat geweldig gaat doen ;D

  2. Wat leuk dat je nu ook als zelfstandige aan de slag gaat! Een dikke proficiat, Kim! Weet zeker dat je dat goed gaat doen! Alvast veel succes! Hopelijk is jullie nieuwe badkamer snel af!

    1. Ja inderdaad, ik heb er ook wat gemengde gevoelens bij… Maar langs de andere kant denk ik: iedereen moet ergens beginnen en je leert het alleen maar door te doen, dus let’s do it! In een groepspraktijk zou misschien fijner zijn om te beginnen, maar helaas geven ze je daar niet snel een kans als je nog geen ervaring hebt…