Gelukkig Nieuwjaar en bedankt voor alles!

Persoonlijk

gelukkig nieuwjaar lightbox

Op deze eerste dag van het nieuwe jaar wil ik jullie allemaal een heel gelukkig nieuw jaar wensen met veel liefde en geluk! Ik hoop dat al jullie wensen en dromen mogen uitkomen, dat jullie en jullie geliefden gezond en gelukkig zijn en dat jullie regelmatig nog eens een kijkje komen nemen op Kimsbloglife

Ook wil ik jullie via dit berichtje heel erg bedanken voor alle bezoekjes aan en reacties op mijn blog het afgelopen jaar. Elke reactie die ik binnenkrijg doet me nog steeds ontzettend veel plezier en daarom wil ik vandaag speciaal vijf mensen even in de bloemetjes zetten omdat zij dit jaar ontzettend veel lieve reacties achterlieten op mijn blog:

♥ Anneleen: 183 reacties!!! – Wauw, dit zijn er echt ontzettend veel!
♥ Annemijn: 96 reacties
♥ Bibiane: 81 reacties
♥ Ilse: 63 reacties
♥ Eline: 53 reacties

Duizend keer bedankt lieve meiden! Ik weet dat er ook enkele meiden zijn die mijn blog nog niet zo lang volgen maar de laatste maanden ook heel vaak een reactie achterlaten, dus ook jullie wil ik extra bedanken! En natuurlijk ook alle andere meiden (en enkele mannen) die dit jaar één of meerdere reacties achterlieten of gewoon in stilte meelazen, bedankt bedankt bedankt! ♥

In 2016 hoop ik te gaan samenwonen met mijn vriend, een fijne eigen praktijk op te bouwen als psychologe en nog meer te groeien met mijn blog. Verder hoop ik op een mooi jaar samen met mijn vriend, familie en vriendinnen – en dat al deze lieve mensen om me heen gelukkig en gezond mogen blijven.

Wat wens jij voor 2016? Ik hoop voor jou dat het uitkomt! ♥

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

13 reacties op “Gelukkig Nieuwjaar en bedankt voor alles!

  1. Wow ik wist zelf niet dat ik zoveel reageerde… maar ik lees je blogjes ook met veel plezier en ik vind de interactie op je blog leuk en dan reageer ik ook sneller! De allerbeste wensen voor 2016, dat het een fantastisch jaar mag worden!

  2. Allereerst m’n beste wensen voor ’t nieuwe jaar! Veel succes met je doelen Mijn doel is om in 2016 meer te gaan fotograferen, want dat doe ‘k helaas nog te weinig..