Happy Birthday to us!

Persoonlijk

 Jeeej, vandaag zijn mijn vriend en ik jarig! Ja, allebei! We verjaren op dezelfde dag, leuk he? Was wel even verbaasd toen ik op onze eerste ‘date’ vroeg wanneer hij jarig was… Ik dacht dat hij een grapje maakte, maar het bleek dus echt! 

Ik word dit jaar 23 en mijn vriend 28, hij is dus exact vijf jaar ouder dan ik. Het is dit jaar de vijfde keer dat we samen onze verjaardag vieren, maar de vorige jaren hebben we eigenlijk nooit echt iets speciaals gedaan… Dit jaar zijn we met onze verjaardag op vakantie in Turkije en hebben we een duiktrip geboekt! Het is voor ons allebei de eerste keer dat we gaan duiken dus we vinden het super spannend! 

Ook zijn we al gaan jetskiën en parasailen, superleuk! Jullie krijgen het binnenkort allemaal te zien in de vlogs of als jullie niet kunnen wachten kunnen jullie me ook altijd op Instagram volgen

Wat doe jij het liefst op je verjaardag?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “Happy Birthday to us!

  1. Wat ontzettend gaaf en handig dat jullie precies op dezelfde datum jarig zijn haha! Dat hoor je niet vaak, dus toch wel erg bijzonder. Van harte gefeliciteerd in ieder geval en wens jullie samen een prachtige dag toe
    Lees het vorige artikel van Deisy: Pretty Genius #15My Profile

  2. Van harte beide! Leuk dat jullie op dezelfde dag jarig zijn.. Ik en mijn man zijn een dag na elkaar jarig. En soms zit er een dag tussen, zoals aankomend jaar (schrikkeljaar)

    Geniet van vandaag saampjes!
    Lees het vorige artikel van Sas: Recensie: Ik reis alleenMy Profile