Lijstje: 11 dingen waar ik niet zonder zou kunnen

Persoonlijk

Vandaag heb ik weer een persoonlijk lijstje voor jullie! Dit keer noem ik 10 dingen waar ik niet zonder zou kunnen (of willen).

♣ Mijn vriend: In december ben ik 4 jaar samen met mijn vriend en ik hou nog steeds elke dag meer van hem! We hebben al wat ups en downs gehad, maar onze band is daardoor alleen maar sterker geworden. We kennen elkaar zo goed en ik voel me zo goed bij hem dat ik me een relatie met iemand anders niet meer kan voorstellen! Hopelijk blijven we voor altijd gelukkig samen!

10528036_10152564246679345_819445120_n

♣ Mijn naaste familie & beste vriendinnen: Natuurlijk zou ik ook niet zonder de belangrijkste mensen in mijn leven kunnen/willen! Het is fijn om mensen rondom jou te hebben waarbij je terecht kan, die je steunen, waarmee je plezier kan maken,… Alleen zou de wereld gewoon helemaal niet fijn zijn! Hoewel ik ook best kan genieten van af en toe alleen zijn. Ik ben ook wel vaak bang dat iemand die ik graag zie iets zou overkomen!

♣ Mijn iPhone: Dit klinkt misschien heel oppervlakkig, maar ik denk dat het in deze tijd toch wel voor veel mensen (vooral jongeren) geldt! Een iPhone (of smartphone) is gewoon zoooo handig! Even snel iets opzoeken, je mails die meteen binnenkomen, Facebook en Instagram checken… Ook gebruik ik hem vaak als fototoestel en GPS. Mijn beste aankoop ooit!

♣ Mijn laptop: Ik gebruik mijn laptop heel veel: om te bloggen, voor schoolwerk, zelfs om notities te nemen tijdens de les (daarvoor heb ik wel een klein laptopje). Het is toch ook wel leuk om ook eens op een groot scherm te kijken i.p.v. op het kleine iPhone scherm en om te kunnen typen op een toetsenbord i.p.v. op een touch screen.

IMG_1717

 

♣ Internet: Natuurlijk heb je ook internet nodig om de meeste dingen te kunnen doen met je iPhone of computer! Zeker sinds ik mobiel internet heb op mijn iPhone merk ik dat ik het echt heel lastig vind zonder! Als ik bijvoorbeeld in het buitenland ben en mobiel internet betalend is heb ik het daar echt wat lastig mee! Ik ben zo gewoon om voortdurend Instagram en Facebook te checken, snel even iets op te zoeken, blogs te bezoeken,…

♣ Labello: Ik heb heel veel last van droge en pijnlijke lippen. Daarom heb ik constant Labello bij me en smeer ik mijn lippen meerdere keren per dag met een flinke laag in! Ik vind het heel vervelend als ik mijn Labello vergeten ben!

♣ Shoppen: Ik ben echt shopverslaafd! Ik vind het zo leuk om te doen en het voelt zo goed om nieuwe kleren te hebben! Als ik nooit meer zou mogen shoppen zou mijn leven echt een stuk minder leuk zijn. En dat is nog licht uitgedrukt!

IMG_3816

♣ Bloggen: Ik ben sinds kort veel met mijn blog bezig en vind het ontzettend leuk om te doen! Als ik een dag geen tijd heb om te bloggen begin ik me al lastig te voelen.

♣ Mijn bad: Ik ga heel graag in bad, zeker in de winter. Ik heb het vaak koud en heb vaak nekpijn en dan vind ik het zalig om even een badje te nemen. Even lekker ontspannen in een warm bad met veel schuim. Ik kijk wel altijd een serie op mijn laptop als ik in bad zit, of soms ook YouTube filmpjes. Sinds ik dat gewoon ben ‘verveel’ ik me in bad als ik niets heb om naar te kijken, haha!

♣ Mijn bed: Ik hou van slapen en van gewoon lekker in bed tv kijken! Of soms zelfs studeren of bloggen of zo. Gezellig met veel kussentjes en dekentjes! Ik kan er soms echt naar uit kijken om ’s avonds lekker in bed te kruipen SAMSUNG CAMERA PICTURES

♣ Mijn schildpad: Zij is mijn troost en mijn slaappartner, haha! En nee, het is geen echte schildpad maar een knuffel! En ze heeft nog maar twee pootjes Ik heb haar al sinds mijn geboorte en ben zo gewoon om ermee te slapen dat ik zonder haar moeilijk in slaap kan geraken. Soms word ik ’s nachts wakker en als ik dan mijn schildpad niet vind ga ik overal als een gek zoeken tot ik ze vind voor ik weer verder kan slapen. Erg he? De laatste tijd probeer ik wel wat te minderen: als ik samen met mijn vriend slaap of als ik ergens anders ga slapen probeer ik ze thuis te laten. Maar dan kijk ik er stiekem toch wel naar uit om weer met haar te kunnen slapen. En ook als ik verdrietig ben neem ik haar bij me als troost. Ik heb altijd een eeltplekje op mijn hand omdat ik haar pootjes tussen mijn vingers wrijf. Daaraan kan je ook zien wanneer ik verdrietig geweest ben, dan wordt het plekje groter haha! Heel gênant om nog zo’n knuffel te hebben op je 22ste he?

IMG_3958[1]

Waar zouden jullie echt niet zonder kunnen/willen? Zijn er nog onder jullie die nog steeds met een knuffel slapen of ben ik de enige en moet ik me echt gaan schamen?

 

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

Één reactie op “Lijstje: 11 dingen waar ik niet zonder zou kunnen

  1. Ah schildpadden zijn zóo leuk! 2ooms van me hebben ze ook! En de andere dingen kan ik me ook echt in vinden!