Mijn ABC

Persoonlijk

PicMonkey Collage

In het boekje van de Chiro waar ik tot vorig jaar in zat, genaamd de Chiroffel, stond elke keer een ABC geschreven door één van de leidsters. Ik vond het altijd heel erg leuk om te lezen, maar heb er zelf nooit één geschreven voor de Chiroffel. Daarom dacht ik dat het wel eens leuk was om te doen op mijn blog!

♥ Aardbeien

Ik ben dol op aardbeien, vooral als ze lekker zoet zijn! De aardbeien van Hoogstraeten zijn mijn favoriet! Jammer genoeg is het aardbeienseizoen alweer voorbij.

aardbeien

♥ Bloggen

In januari dit jaar kreeg ik plots het idee om te gaan bloggen. Ik bedacht een leuke naam, maakte een gratis blog aan op WordPress en begon er heel impulsief aan! In het begin vond ik het wel wat vreemd en was ik heel erg bang voor de reacties van mijn omgeving. Ik heb in het begin de stap gezet om mijn blog op mijn Facebookprofiel te plaatsen zodat iedereen in mijn omgeving het kon zien, maar nu heb ik daar heel veel spijt van. Ondanks het feit dat ik alleen maar goeie reacties heb gekregen, vond ik het toch heel erg oncomfortabel dat iedereen die ik kende mijn blog kon lezen. En nu nog steeds eigenlijk! Ik heb de link van mijn Facebook gehaald en probeer mijn blog zoveel mogelijk te verstoppen voor mijn omgeving. Ik hoop dat ik op een dag zo fier op mijn blog kan zijn dat ik hem niet meer wil verstoppen!

♥ Cake

Ik hou van versgebakken cake! En wat ik nog het allerlekkerste vind is het deeg, jammie!

♥ Dansen

Als kind en tiener heb ik jarenlang gedanst, maar uiteindelijk ben ik ermee gestopt. Sinds kort is één van mijn beste vriendinnen haar eigen dansstudio begonnen en heb ik me weer ingeschreven! Ik vind het heel erg leuk om te doen en zo ben ik ook weer wat in beweging!

♥ Eten

Ik hou van lekker eten! Toch ben ik best wel moeilijk en zijn er veel dingen die ik niet lust. Maar de dingen die ik graag eet, zou ik elke dag wel kunnen eten: frietjes, spaghetti bolognaise, macaroni met ham en kaas, lasagne, spaghetti carbonara,…

 ♥ Filofax

Jullie hebben misschien al gemerkt dat er al een hele tijd geen Filofax Updates meer online gekomen zijn? Wel, dat komt omdat ik er eigenlijk niet meer echt mee bezig ben. In het begin van de vakantie was ik heel erg mee bezig, maar sinds ik meer bezig ben met bloggen heb ik er eigenlijk geen behoefte meer aan. Ik gebruik hem wel nog dagelijks op mijn stage als agenda! Ik denk dat ik hem binnenkort weer wat anders ga indelen, wat meer ‘zakelijk’ voor mijn studie en stage. Misschien laat ik jullie dan nog wel eens een update zien!

rp_p1030648.jpg

♥ Genieten

Ik kan echt heel erg genieten van simpele dingen, zoals een lekker warm bad, een avondje lekker tv kijken en niets doen, of ’s ochtends wakker worden naast mijn vriend en lekker lang in bed blijven praten en lachen samen.

♥ Home sweet home

Ik ben een echte huismus. Ik hou ervan om lekker een serie, film of nutteloos tv-programma te kijken of een dagje lekker te bloggen.

♥ Instagram

Mijn favoriete app! Er is een tijd geweest dat ik Instagram elke twee minuten checkte, maar tegenwoordig is het wel wat minder. Ik heb er ook gewoon de tijd niet meer voor. Ik vind het heel erg leuk om al die mooie foto’s te bekijken, en ik ben ook gewoon heel erg nieuwsgierig naar wat anderen zoal doen!

♥ Jarig

Mijn vriend en ik verjaren op dezelfde dag: 28 juni! Mijn vriend is dus exact vijf jaar ouder dan ik. Daarom is die dag voor ons toch wel speciaal! We maken er dan altijd een leuke dag samen van! Hoewel mijn vriend eigenlijk niet graag meer verjaart, haha.

♥ Kimsbloglife

Hoewel ik heel onzeker ben over mijn blog naar mijn omgeving toe, begin ik toch best wel fier te worden op mijn blog en wat ik allemaal al geleerd heb. Ik begin het ook steeds wat ‘professioneler’ te maken. Sinds kort kan je Kimsbloglife ook vinden op Facebook, Instagram, Twitter en Pinterest! Volgen jullie mij al?

♥ Luieren 

Ik kan echt wel genieten van eens een dagje lekker niets doen! Jammer genoeg ben ik altijd met allerlei dingen in de weer en komt het er niet zo vaak van. Misschien moet ik toch maar eens zo’n dagje inplannen, zodat ik eens volledig kan ontspannen.

♥ Mojito

Mmmm, ik kan zo genieten van een lekker glaasje mojito in de zomer! Zelfs na één glaasje voel ik de alcohol naar mijn hoofd stijgen én naar mijn benen dalen! Ik word dan heel erg traag in mijn hoofd en mijn benen beginnen zwaar te wegen, haha! Thuis maak ik soms ook alcoholvrije mojito, ook erg lekker en verfrissend!

mojito_e-liquid_juice-500x500

♥ Netflix

Jeej, sinds twee weken bestaat Netflix ook in België! Ik heb me al geabonneerd en ben nu eindelijk Pretty Little Liars aan het volgen. Ik dacht altijd dat ik het niet zo leuk zo vinden, maar ik vind het echt wel leuk! Ook best wel spannend en soms zelfs een beetje eng! Mijn vriend en ik zijn ook naar Orange is the new black beginnen kijken, maar dat vinden we een beetje een rare serie… Of wordt dat beter na enkele afleveringen?

♥ Oreo

Ik heb onlangs de Oreo koekjes weer ontdekt, jammie! Het begon met een Oreo McFlurry, zo lekker! Nadien zag ik Oreo koekjes met een laagje witte chocolade eromheen in de winkel liggen, en die kon ik natuurlijk niet laten liggen! Ze waren echt heel erg lekker!

oreo

♥ Psychologie

Ik zit in het laatste jaar van mijn 5-jarige studie Psychologie, en ik ben heel erg blij dat ik hiervoor gekozen heb! Ik vind het een heel interessante studie! Momenteel ben ik pas begonnen met mijn stage en ik vind het werk ook echt heel erg leuk! Ik ben wel blij dat ik bijna van het echte studeren verlost ben, want die periodes waren echt wel zwaar soms. Ik kijk er naar uit dat ik dit jaar Kerst en Nieuwjaar eens kan vieren zonder te moeten blokken! In het tweede semester heb ik nog wel drie vakken, maar die zijn wat meer praktijkgericht dus ik hoop dat ik daarvoor niet meer zoveel zal moeten studeren. Wel moet ik ook nog mijn thesis schrijven, dus het wordt best wel nog een zwaar jaar!

♥ Quotes

Ik hou van quotes! Op Pinterest heb ik een bord vol quotes, en ook mijn Filofax dividers zijn allemaal mooie quotes. Soms haal ik echt wel wat ‘levenslessen’ uit bepaalde quotes! Mijn favoriete quote is ‘Do more of what makes you happy’, omdat deze quote mij aangezet heeft om weer te gaan bloggen en mij ook heeft geleerd om meer dingen te doen voor mezelf in plaats van voor anderen. Vroeger durfde ik niet goed voor mezelf kiezen omdat ik bang was dat anderen me dan niet meer leuk zouden vinden of ik er niet meer bij zou horen. Ik ging bijvoorbeeld niet meer graag uit, maar deed het toch omdat ik bang was dat ik anders niet meer bij m’n vriendinnen zou horen. Maar deze quote (samen met mijn vriend) deed me beseffen dat ik gewoon moet doen waar ik zelf gelukkig van word! Daarom is deze quote ook deel van de header van mijn blog.

rp_img_3228.jpg

♥ Robby

Ik hou zoveel van mijn vriend! Binnenkort gaan we samen een weekendje weg en ik kijk er zo hard naar uit! Ik weet nog niet naar waar we gaan, het is een verrassing van mijn vriend. Spannend he? Misschien vlog ik het weekendje wel een beetje voor jullie of laat ik jullie wat foto’s zien.

♥ Shoppen

I loooooove shoppen! Ik zou elke week wel met zakken vol nieuwe kleding thuis kunnen komen! Ik voel me ook zo gelukkig als ik weer nieuwe kleren heb geshopt!

IMG_3816

♥ Tutti Gelati

Het lekkerste ijssalon waar ze de allerbeste pannenkoeken van de wereld hebben! Mijn vriend en ik gaan er regelmatig en bestellen dan allebei een pannenkoek pommo caramello. Dat is een pannenkoek (eigenlijk zijn het er twee) met warme, gecarameliseerde appeltjes, jammie! Ik ben nochtans niet zo voor caramel, maar dit vind ik echt heerlijk. Ook bestellen we er nog een bolletje vanilleijs bij! Dit zou ik echt elke week kunnen eten! Alleen jammer dat het niet zo goed is voor de lijn…

♥ Uitgaan

Wat uitgaan betreft was ik er vroeg bij! Samen met één van mijn beste vriendinnen gingen we regelmatig naar fuifjes in onze gemeente, terwijl onze vriendinnen dat nog niet mochten! Het was zo leuk en we staken allerlei (onschuldige) dingen uit, leerden jongens kennen,… Maar naarmate ik ouder werd begon ik er steeds minder aan te vinden. En sinds ongeveer 2-3 jaar doe ik het gewoon echt niet meer graag. Ik ga liever gezellig iets eten of drinken om wat bij te kletsen!

♥ Vakantie

Ik hou van vakantie! Lekker zon-zee-strand in het buitenland, maar ook gewoon lekker thuis doen waar ik zin in heb, lekker veel tijd om te bloggen. Jammer genoeg is de vakantie voorbij en zal het misschien ook wel mijn allerlaatste grote vakantie geweest zijn…

IMG_3072

♥ Wonen

Ik woon nog steeds thuis bij mijn mama, stiefpapa en halfbroertje, maar ik kan niet wachten om te gaan samenwonen met mijn vriend en ons eigen plekje in te richten!

♥ XOXO

Gossip Girl, één van mijn favoriete series!

♥ Yves Rocher

Eén van mijn favoriete beautywinkels. Er zijn bijna heel het jaar door kortingen waardoor de winkel eigenlijk niet zo duur is.

♥ Zon & zee

Ik hou van de zon en van de zee! Ik hou van de zee op vakantie in het buitenland, maar ook van de Belgische zee! Ik vind het dan ook heel erg leuk om in de zomer eens een weekje naar de Belgische kust te gaan. Ik vind de zee zo mooi om naar te kijken!

zee foto bewerkt

Gaan jullie graag uit of vinden jullie er net als ik ook niet zoveel aan? En als jullie zelf een blog (gehad) hebben: zijn/waren jullie ook zo onzeker over de reacties van jullie omgeving?

Wil je graag op de hoogte blijven van mijn laatste artikels en filmpjes? Volg me dan op Bloglovin’!

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

2 reacties op “Mijn ABC

  1. Ik kan me eigenlijk in alles wel herkennen haha ook het stukje over je blog willen verstoppen naar je omgeving toe is héél herkenbaar! In België is bloggen toch niet zo bekend, dus net als jij lijkt het me raar als iedereen die ik ken mijn blog zou lezen.
    Lees het vorige artikel van Jana: 5 boekentipsMy Profile