Mijn doelen voor 2015

Lijstjes, Persoonlijk

doelen 2015

Gelukkig Nieuwjaar! Ik wens jullie allemaal het allerbeste voor 2015! Eergisteren konden jullie al lezen waarvoor ik dankbaar ben in 2014, maar vandaag is het de eerste dag van 2015 en is het natuurlijk tijd voor goede voornemens! Ik ben normaal niet echt van de goede voornemens, maar toch heb ik dit jaar enkele doelen die ik graag zou willen bereiken in 2015. Ik som ze hieronder even voor jullie op!

♥ Afstuderen als Master in de Psychologie.

♥ Een leuke job vinden als psychologe.

♥ Eindelijk gaan samenwonen met mijn vriend. Daar kijk ik al zoooo lang niet uit! In 2015 zou ik normaal gezien werk moeten vinden en dan heb ik eindelijk centjes om een mooi appartementje te kunnen huren samen met mijn vriend.

♥ Minder kleren kopen. Ik heb in 2014 zoooooo veel kleren gekocht dat mijn kleerkast één grote rommel is en dat ik er bijna ongelukkig van word. Ik weet gewoon niet meer wat aantrekken omdat ik zo veel heb en er zijn ook veel dingen die ik koop en nadien dan toch niet meer zo mooi vind. Echt zonde!

♥ De kwaliteit van mijn blog nog verbeteren met mooiere foto’s, betere filmpjes,…

♥ Meer vooruitwerken voor mijn blog zodat ik ’s avonds na mijn stage of werk niet meer tot middernacht aan een artikel moet zitten werken om het de volgende dag online te krijgen.

♥ Meer blogbezoekers en Bloglovin’-volgers aantrekken. Ik heb momenteel 47 volgers op Bloglovin’ en tegen eind 2015 zou ik heel graag de 100 bereikt hebben!

♥ De allereerste winactie op mijn blog plaatsen.

♥ Wat meer geld verdienen met bloggen zodat ik dat kan investeren in spullen om mijn blog te verbeteren. En stiekem ook zodat mijn droom om ooit (eventueel halftijds) te kunnen leven van het bloggen al een beetje dichterbij komt.

♥ Meer experimenteren met mijn haar en wat meer afwisselen in mijn dagelijkse kapsel. Al jaren laat ik mijn haar bijna elke dag gewoon los en steil hangen, maar daar wil ik graag verandering in brengen!

♥ En tenslotte: wat meer sporten en op mijn voeding letten. Maar ik vrees dat dit er ook dit jaar niet van zal komen…

Wat zijn jouw doelen voor 2015?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

16 reacties op “Mijn doelen voor 2015

    1. Dankjewel! Ik denk ook dat het bijna allemaal wel zal moeten lukken Ik kan ook niet wachten om die artikelen te kunnen schrijven, haha!

  1. Mooie doelen heb je. Ik hoop dat je ze allemaal kan waarmaken! Mijn doel is vooral om gelukkig te zijn ondanks mijn ziekte. Dat word nog een hele uitdaging vrees ik. Daarnaast wil ik verder blijven bloggen, want er is niets liever wat ik doe!
    Lees het vorige artikel van Vanessa: Spam je blog!My Profile

    1. Dankjewel Vanessa! Ik er zeker van dat je weer gelukkig zal kunnen zijn ondanks je ziekte. Je moet jezelf alleen even wat tijd geven om het te accepteren en nadien om eraan te wennen en je lichaam goed te leren kennen denk ik, maar dat komt vast wel! Neem de tijd die je nodig hebt en probeer intussen toch af en toe te genieten van de kleine leuke dingen die je kan doen. En ik vind het heel fijn dat je ondanks alles het bloggen niet opgeeft! Ik denk dat je blog ook een beetje als uitlaatklep kan dienen en dat je veel steun kan vinden bij je lezers. Bovendien kijk ik uit naar welke artikelen er in 2015 op je blog zullen verschijnen

  2. Wat een mooie doelen Kim. Ik hoop voor jou dat het allemaal gaat lukken. En je hebt mij wel geïnspireerd wat betreft haar: ik draag het ook altijd los haha, misschien toch dit jaar nieuwe dingen proberen X
    Lees het vorige artikel van Deisy: Life lately #decemberMy Profile