Mijn Pandora armband + tips voor het kiezen van bedels

Lifestyle, Persoonlijk

mijn pandora armband

Ik ben dol op sieraden, want ze kunnen je outfit helemaal afmaken! Ik heb een heleboel goedkope sieraden van o.a. Primark, H&M, Six, enzovoort, maar ik heb ook één heel duur sieraad: mijn Pandora-armband. Ik kreeg hem vorig jaar voor Valentijn van mijn vriend. Ondertussen heb ik al heel wat bedeltjes bij elkaar gespaard en is hij heel erg mooi geworden. In dit artikel wil ik jullie graag mijn armband en bedels laten zien en jullie wat tips geven voor als je eventueel zelf een bedelarmband van Pandora zou willen kopen.

pandora armband clips

Toen ik mijn armband van mijn vriend kreeg, mocht ik meteen ook wat bedels uitkiezen. Ik vond het toen heel erg moeilijk om te kiezen en dacht niet zo heel goed na. Hoewel, ik dacht wel goed na, maar toch vind ik achteraf gezien dat ik niet zo’n goede keuze gemaakt heb. Daarom wil ik jullie ook wat tips geven voor als je zelf zo’n armband zou willen kopen en bedels gaat kiezen:

♥ Begin met het kiezen van twee clips die je vast kan klikken op twee verschillende plaatsen op de armband (wat je hierboven op de foto ziet). Als je geen clips hebt en gewoon losse bedels bewegen ze namelijk voortdurend heen en weer en blijven ze helaas vaak beneden aan je armband bengelen waardoor ze niet zo goed zichtbaar zijn. Ik zou ook aanraden om twee dezelfde clips te kiezen, dat vind ik namelijk het mooist.

♥ Het is heel leuk om telkens voor een speciale gelegenheid een bedel te kiezen, maar dan wordt het al snel een warboel van allerlei verschillende soorten bedels. Persoonlijk vind ik dat niet zo heel mooi. Ik vind het mooier om binnen één thema te blijven zodat de bedels mooi bij elkaar passen. Het is ook leuk om elk seizoen eens van thema te wisselen, zo kan je in de winter bijvoorbeeld enkele bedels met het Kerstthema rond je armband doen en in de zomer rond het thema vakantie werken.

♥ Maak je armband symmetrisch. Dat zie je meestal ook bij de armbanden die je op de foto’s van Pandora zelf ziet, en dat vind ik persoonlijk ook het mooist. Daarom koop je dus best elke bedel en clip dubbel, zodat je ze aan beide kanten van je armband kan plaatsen.

mijn pandora armband

Dit is hoe mijn armband er momenteel uitziet. Ik heb nu voor het thema zomer/vakantie gekozen, met bloemetjes, een ananas, een schildpad, een zeeschelp en een hartje. Hier word ik helemaal vrolijk van! Deze combinatie is niet helemaal symmetrisch, maar toch ook wel heel erg leuk! Ik heb hier de clips en de twee oranje bedels met bloemen twee keer laten terugkomen zodat er toch wat symmetrie in zit.

pandora bedels zomer

En dit zijn al mijn bedels:

♥ Een clip met ‘Pandora erop’: deze kocht (kreeg) ik meteen samen met de armband. Achteraf gezien niet zo’n goed plan. Op zich is hij wel mooi, maar er zijn natuurlijk veel leukere clips!

♥ Een clip met allerlei bloemetjes in gegraveerd: ook deze kocht ik meteen samen met de armband. Die vind ik wel leuk, maar jammer dat ik er maar één van heb. Ik had beter meteen twee dezelfde genomen!

♥ Een hartje: deze kreeg ik ook meteen vanaf het begin. Ik vond het wel leuk omdat het een Valentijnscadeau was van m’n vriend! Hier ben ik nog steeds blij mee, hoewel het wel vervelend is het er snel krassen op komen omdat het zo egaal is…

♥ Een cupcakeje: deze vond ik ook meteen superleuk! Deze was ook duurder dan de anderen, omdat deze een heel klein stukje goud bevat. Nog steeds erg leuk, maar nu vind ik dat hij niet bij de andere bedels past… Ik vind dat hij meer winters is, terwijl de rest meer zomers is. Maar misschien koop ik in de winter wel nog eens een nieuwe die erbij past

♥ Een schildpadje: deze moest ik natuurlijk ook meteen hebben! Zoals jullie misschien al wisten slaap ik nog steeds met de knuffel van mijn geboorte, en ja, dat is dus een schildpadje… Deze bedel is dus echt wel heel persoonlijk en past terwijl toch in het vakantie/zomer thema vind ik!

♥ Twee ananassen: deze kocht ik later via een tweedehandswebsite. Ze waren niet zo duur dus kocht ik er meteen twee, heel leuk want dan kan ik ze ook symmetrisch gebruiken! Ik lust eigenlijk geen ananas maar goed, ze passen wel in het thema

♥ Een zeeschelp: deze kocht ik later voor mijn verjaardag met geld dat ik van mijn oma en opa kreeg. Ik vond het een mooie bedel en ga zelf ook graag naar zee. Heel toevallig hebben mijn grootouders nu, een jaar later, besloten om naar zee te verhuizen, dus is deze wel heel toepasselijk. Deze bedel doet me dus aan hen denken én past weer in het thema.

♥ Twee oranje glazen bedels met bloemetjes: deze zijn ook nieuw sinds vorig jaar met mijn verjaardag. Ze waren toen pas nieuw in de collectie en ik zag ze overal op foto’s van Pandora en vond ze zo mooi dat ik uiteindelijk besliste ze mezelf cadeau te doen voor m’n verjaardag. Ook meteen weer twee voor de symmetrie!

♥ Twee clips met zwarte bloemetjes: deze kreeg ik met Kerst van mijn vriend. Ik wilde ze heel erg graag en vind ze nog steeds echt prachtig! Deze kunnen winter en zomer en ik vind de armband ook gewoon leuk met enkel deze twee eraan. In de winter heb ik hem lang zo gedragen.

Ziezo, dit was mijn Pandora armband. Heb jij er ook één of zou je er graag één willen? Lijkt het jullie leuk als ik af en toe eens een nieuwe creatie laat zien?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

4 reacties op “Mijn Pandora armband + tips voor het kiezen van bedels

  1. Wat leuk! Ik heb ook al jaren een pandora armband. Toen ik hem kreeg was ik nog heel klein en had ik alleen maar beesten eraan hangen, nu ben ik overgestapt op mooie figuren en vormen. Nu is hij echt een plaatje

    Die van jouw vind ik ook errrg mooi, leuk met dat beetje kleur erbij!
    Lees het vorige artikel van Eline: Lief reisdagboek,My Profile

    1. Hihi ja ik vind het ook mooier wat abstracter! Ben wel benieuwd naar de jouwe, laat het me weten als je er ooit een blogpost over schrijft