Mijn vakantiefoto’s (Turkije – Marmaris): deel 2

Fotodagboeken, Lifestyle, Persoonlijk, Reizen

duiken 21 vissen-verkleind

Jullie hebben er iets langer op moeten wachten dan voorzien, maar hier is deel 2 van mijn vakantiefoto’s! Op de zesde dag vierden we allebei onze verjaardag met een superleuk duiktripje en een bezoekje aan het centrum van Marmaris. De volgende dagen genoten we nog heerlijk van de rust op het strand en aan het zwembad. Veel kijkplezier!

Heb je deel 1 gemist? Bekijk het hier!

duiken 2_verkleind

Tijd om te gaan duiken! Het was voor ons allebei de eerste keer en het was best spannend! Heel vreemd om niet meer door je neus te kunnen ademen. Soms (wanneer ik iets te veel met mijn GoPro bezig was en iets te weinig met het ademhalen, oeps!) wilde ik uit automatisme toch door m’n neus ademen, maar dan kreeg ik dus even geen lucht en panikeerde ik even, waardoor het ademen natuurlijk nog moeilijker gaat. Maar dan moet je eigenlijk gewoon kalm worden en weer rustig door je mond ademen. Toch een beetje eng hoor, maar wel een hele leuke ervaring!

duiken 7_verkleind

Gelukkig werden we niet aan ons lot overgelaten! Een van de leraren nam mij samen met Eva (een meisje dat we op vakantie leerden kennen) mee, hand in hand! Zo zwommen we een twintigtal minuutjes rond in de zee, superleuk!

duiken 34_verkleind

Ik filmde alles met mijn mijn GoPro, de beelden kan je in deze vlog zien. Op een bepaald moment zette de leraar ons af op een rots en nam hij mijn camera over. Hij zwom een eindje van ons weg om van daar te filmen, superlief van hem! Met Robby heb ik helaas geen onderwaterfoto’s want de mannen gingen de tweede keer niet meer mee duiken, flauw hoor

DCIM999GOPRO

Een selfie met de vissen op de achtergrond, haha! Helaas waren het bijna allemaal dezelfde vissen en waren ze niet zo heel mooi, maar voor de eerste keer was dit wel voldoende. Ik zou wel graag nog een keer gaan duiken waar er hele mooie vissen en koraalrif te zien zijn!

IMG_5078_verkleind

Dit was ons uitzicht vanop de boot, zo mooi!

IMG_5100_verkleind

En omdat we geen onderwaterfoto samen hadden, moesten we op de boot maar wat foto’s maken! Het was tenslotte onze verjaardag!

IMG_5097_verkleind

En een romantische kusfoto mocht natuurlijk ook niet ontbreken

DCIM999GOPRO

En ons tripje zat er alweer op! Het was een hele leuke ervaring! Nog snel een gekke selfie aan de haven waar de boot ons weer afzette.

IMG_5125-verkleind

’s Avonds aten we als dessert nog een lekker ijsje!

IMG_5151_verkleind

En nadien brachten we nog een bezoekje aan het centrum van Marmaris, samen met een koppel dat we daar hadden leren kennen. Even poseren bij een standbeeld aan de haven! Verder helemaal geen idee wat voor standbeeld dit is hoor haha!

IMG_5157_verkleind

En dan was het tijd om even langs de winkeltjes te gaan! Daar kreeg ik van Robby mijn Mulberry tas als verjaardagscadeau, hihi!

IMG_5166_verkleind

Er waren ook supermooie fonteinen in het centrum! Een heeeeele grote en dan nog een kleinere met allemaal rotsen en lichten. Ik heb spijt dat we daar niet wat langer rondgekeken hebben en niet wat meer foto’s genomen hebben. Het was helaas wel heel donker waardoor de foto’s (met mijn iPhone genomen) niet zo goed gelukt zijn… Maar deze vind ik wel leuk, lekker spontaan!

IMG_5197_verkleind

Daarna gingen we op een gezellig terrasje nog een cocktailtje drinken, mmm! Er waren ook twee mensen aan het zingen, heel romantisch! Dat zie je trouwens ook in de vlog

DCIM999GOPRO

De volgende dag was alweer de laatste volledige dag, wat is de vakantie voorbij gevlogen! We genoten nog lekker op het strand en aan het zwembad! Ik vond het trouwens echt zalig om op het strand te liggen met het prachtige uitzicht en al die mooie palmbomen boven ons hoofd, daar kon ik echt geen genoeg van krijgen!

IMG_5233_verkleind

Deze foto vind ik ook heel leuk, mijn dot doet me op de een of andere manier aan een kokosnoot denken zo met die palmbomen op de achtergrond, haha!

IMG_5237_verkleind

Dit kan ik wel gewoon worden!

IMG_5250_verkleind

Zonder palmbomen is het voor mij geen echte vakantie!

IMG_5287_verkleind

Op onze laatste avond gingen we ook nog (gratis) eten in het à-la-carte-restaurant. Het menu sprak me op het eerste zicht niet zo aan, maar uiteindelijk was het best lekker allemaal!

IMG_5355-verkleind

En als afsluiter van onze vakantie nog een foto met ons prachtige hotel op de achtergrond!

Wat doe jij het liefst op vakantie? En hou jij ook zo van palmbomen?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

14 reacties op “Mijn vakantiefoto’s (Turkije – Marmaris): deel 2