Minidagboek #10: kledingkast uitkuisen, naar de bioscoop en schilderen!

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek 10

Tijd om weer even terug te blikken op de afgelopen week. Weer een redelijk gewone werkweek met toch enkele leuke dingetjes die ik graag wil delen. Lees je mee?

♦ Dinsdagavond ging ik weer sporten en wat had ik een spierpijn nadien! Maar wel fijn om te voelen dat het werkt natuurlijk Nu is er de komende twee weken geen les, enerzijds ben ik hier blij om (want ik zie er stiekem wel altijd tegen op om te gaan), maar anderzijds vind ik het ook wel jammer want het doet altijd wel goed om te sporten.

♦ Woensdag had ik weer mijn vrije dag, maar eigenlijk ben ik bijna geen moment thuis geweest. Ik ging ’s ochtends voor de grootste drukte al naar de Action en de Ikea om nog wat dingen voor mijn praktijk te halen, ik ging ook even dag zeggen op mijn oude stageplaats, ging een factuur halen bij de Mediamarkt, naar de ZEB om een bon te kopen voor de verjaardag van een vriendin, naar de Post om een pakketje op te halen en naar een kledingwinkel omdat ik daar nog wat kleding opzij had liggen. Ik ben er al een groot deel van de dag mee verloren gewoon door van hier naar daar te rijden om overal snel iets te halen, maar ik was wel blij dat het uiteindelijk allemaal gedaan was. Het moest immers gebeuren en ik vind het altijd vervelend als ik zoveel dingen te regelen heb, dan is het altijd chaotisch in mijn hoofd. Fijn dat ik het dan mijn to do list kon schrappen! Nadien bereidde ik nog even de therapiesessie die ik in de late namiddag had voor, en nadien ging ik nog even langs bij mijn oma en opa aangezien dat vlakbij mijn praktijk is. Daar werd ik verwend met twee lekkere zelfgemaakt pannenkoeken, jummie!

♦ Op donderdag had ik na het werk nog een verjaardagsfeestje van een vriendin van de Chiro. Het was een gezellige avond met hapjes en drankjes en ik vond het fijn om een aantal mensen die ik al lang niet meer gezien had nog eens terug te zien.

♦ Op zaterdag was het tijd om mijn kledingkast nog eens uit te mesten! Ik keek voordien wat filmpjes van ‘Light by Coco‘ over haar minimalistische levensstijl en ik werd erdoor aangemoedigd om ook een heleboel weg te doen. Ik had me al voorgenomen dit jaar wat minder te kopen en wil ook graag veel spullen weg doen zodat ik wat meer ruimte en overzicht heb. Ik heb toch weer een grote zak vol weg gedaan en er had misschien nog wel wat meer weg gekund, maar voorlopig ben ik best tevreden! Ik denk er trouwens over om een reeks artikels te schrijven over ‘van materialisme naar minimalisme’, maar ik ben nog even aan het denken hoe ik dat juist vorm kan geven én of ik het wel ga volhouden. Natuurlijk zou het me ook wel motiveren als ik er artikels over ga schrijven. Jullie zien het wel Er komt trouwens binnenkort weer een heleboel kleding in de blog sale!

♦ Zaterdagavond ging ik samen met mijn vriend nog eens naar de bioscoop, dat was lang geleden! We keken eindelijk het laatste deel van The Hunger Games. Ik vond hem wel leuk en spannend, maar op sommige momenten ook wel heel erg overdreven en ongeloofwaardig. En ook begrijp ik sommige dingen niet helemaal, maar dat ligt misschien aan mij Ik wil wel graag nog eens alle films kort achter elkaar zien, zodat het misschien allemaal wat duidelijker wordt. Want uiteindelijk zijn er enkele jaren tussen de eerste en laatste film geweest bij mij. Toch vond ik de eerste films wel leuker als ze in dat grote woud de Hunger Games speelden

♦ Zondag had ik een beetje een vervelende dag (en zaterdag eigenlijk ook)… Het kan met de tijd van de maand te maken hebben, maar ik voelde me een beetje down. Enerzijds wilde ik zoveel dingen doen en anderzijds had ik nergens zin in. Dat heb ik soms en dat is zo’n lastig gevoel! Ik word soms ook gek van mezelf omdat ik steeds maar dingen wil doen en mijn ‘to do lijstje’ nooit af is, en mijn hoofd nooit rustig. Uiteindelijk heb ik toch naar mijn gevoel geluisterd en mijn ‘verplichte’ taken (blogartikelen maken, documenten van mijn laptop overzetten op mijn iMac, mijn website van mijn praktijk aanpassen,…) een beetje gelaten voor wat ze waren. Ik heb lekker even ontspanning genomen door te schilderen en een notencake te bakken, en dat heeft wel gewerkt.

♦ Met onze Toby gaat alles trouwens nog steeds goed. Als ik hem veel aai heb ik wel nog steeds last van mijn allergie, maar uiteindelijk valt het best nog wel mee. Hij voelt zich al goed thuis bij ons, soms zelfs een beetje te goed. In het begin (voor we besloten hem weg te geven aan een nieuw baasje) was hij altijd super braaf en lief, hij beet of krabde ons nooit en was meestal heel rustig, maar de laatste tijd is hij soms een beetje ‘stout’. Hij is wat wilder en durft regelmatig wel eens bijten of krabben. Hij is natuurlijk nog jong en waarschijnlijk is het om te spelen, maar het is natuurlijk niet zo fijn. Gelukkig is hij vaak ook wel heel lief en komt hij lekker knuffelen!

Hoe was jouw week? Heb jij ook soms van die dagen dat je zoveel wil/moet doen maar eigenlijk nergens zin in hebt en je daardoor wat down voelt?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

11 reacties op “Minidagboek #10: kledingkast uitkuisen, naar de bioscoop en schilderen!

    1. Ja dat is inderdaad een vervelend gevoel, maar ik heb het ook wel vaker. Ach ja, volgend weekend beter zeker Uiteindelijk heb ik nog wel veel gedaan en ook wel leuke dingen. Het schilderij is voor in mijn praktijk, ik ga er woensdag of komend weekend aan verder werken en zal het resultaat dan nog wel laten zien

  1. Er zit altijd zo veel tijd tussen die films, wat op zich begrijpelijk is maar dan ben je de helft alweer vergeten wanneer je de nieuwste ziet. Leuk productief weekje!