Minidagboek #12: gezellige babbels en opnieuw gaan studeren?!

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek 11

Het is weer tijd voor een terugblik op de afgelopen week. Ik vind het altijd wel fijn om op zondag even stil te staan bij wat ik de afgelopen week allemaal ‘meegemaakt’ heb. Ook deze week ging ik weer gewoon werken en zag mijn week er grotendeels zoals altijd uit, maar er waren ook weer enkele fijne hoogtepuntjes die ik graag met jullie wil delen. Lees je mee?

♦ Afgelopen week had ik ineens zin om mij wat meer op te maken en wat te experimenteren met foundation, matterend poeder, bronzer en blush. Ik dacht altijd dat ik daar geen tijd voor had ’s ochtends en dat ik het niet kon, maar ik moet zeggen dat het eigenlijk best wel meeviel. Uiteindelijk is het op 5 minuutjes gedaan en zie je er meteen toch wat beter uit. Alleen vind ik mijn huidige foundation en bronzer nog iets te donker/oranje voor mijn huid, waardoor het er wat te opgemaakt uitziet vind ik. Ik vind het belangrijk dat het er nog steeds natuurlijk uitziet en wil niet dat het te hard opvalt. Als iemand nog aanraders heeft van een goede (en niet té dure) foundation en bronzer voor een lichte huid, laat het gerust weten

♦ Ik had jullie dit nog niet verteld denk ik, maar een tweetal weken geleden had ik mijn haar eens gekleurd. Bij het opruimen van de badkamer vond ik een blonde kleurshampoo die mijn mama ooit eens gekocht had maar nooit gebruikt had. Ik besloot hem in een impulsieve bui maar eens te proberen, maar vond het resultaat nogal geel, vooral boven op mijn hoofd… Nu heb ik mijn haar enkele keren met zilvershampoo gewassen en het eventjes goed laten intrekken en ik moet zeggen dat de gele schijn wel grotendeels weg is. Alleen is het onderste deel van mijn haar aan één kant nu nogal wit tegenover de rest, oeps, haha! Ik was er dus misschien beter gewoon afgebleven… Maar ik ga het nu de minder ‘witte’ stukken nog eens met zilvershampoo wassen en hopelijk komt het dan goed, haha! Nu ja, zo erg valt het ook niet op hoor… Maar ik zie het wel als ik er op let.

♦ Ik had afgelopen week twee afspraakjes met vriendinnen. Woensdag ben ik gezellig gaan lunchen met een vriendin en vrijdagavond met een andere vriendin iets gaan drinken. Ik vind dit altijd zo gezellig om lekker bij te kletsen en ik vind één op één gesprekken altijd wel heel fijn, dan kan je echt eens goed bijpraten.

♦ Ik werd deze week op één dag tijd ook opgebeld door twee nieuwe cliënten voor een afspraak in mijn praktijk. Super fijn, maar tegelijkertijd ook altijd wel nog een beetje spannend. Volgende week heb ik dus voor het eerst drie gesprekken op een dag! Ik ben wel heel blij dat het stilaan een beetje groeit. Ik wil ook niet ineens te veel cliënten want wil het graag stilaan opbouwen zodat het niet te zwaar wordt.

♦ Zaterdag had ik een interview met Silke voor haar Bachelorproef. Silke studeert journalistiek en heeft ook een blog. Ze moet voor haar Bachelorproef een bundel met artikelen schrijven rond een thema, en zij koos voor ‘grenzeloos’. Ze vroeg of ze mij mocht interviewen rond het taboe om naar de psycholoog te gaan en hoe ik taboes probeer te doorbreken op mijn blog. Het was een heel fijn interview en we hadden nadien ook nog een leuke babbel. Ze vertelde me meer over haar studie en dat sprak me echt aan. Ik kreeg even zin om weer te gaan studeren, haha! Vroeger twijfelde ik altijd of ik psychologie of journalistiek wilde gaan studeren, want voor een tijdschrift artikelen schrijven leek me ook altijd heel fijn. Nu doe ik dat natuurlijk wel voor mijn blog, maar het lijkt me ook wel fijn om ooit nog wat freelance artikelen te mogen schrijven voor een magazine. Maar misschien kan dat ook wel zonder dat diploma… Hoewel het me wel een interessante studie lijkt! Ach ja, we zien wel wat de toekomst allemaal  nog brengt

♦ Ook heb ik eindelijk weer een video opgenomen! Ik vond het wel fijn om te doen en doe mijn best om vanaf nu weer elke zondag een video online te krijgen. Ik bewerkte de video trouwens voor het eerst via mijn iMac, gewoon met iMovie. In het begin was het eventjes wennen en zoeken maar eigenlijk was ik er al snel mee weg én kan het programma meer dan ik dacht! Ik denk dat ik voorlopig dus geen extra videobewerkings-programma hoef te kopen. Oef!

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Minidagboek #12: gezellige babbels en opnieuw gaan studeren?!

 1. Ik heb ooit is een voorlichting over journalistiek gehad van iemand die het had gedaan. Hij zei zelf: eigenlijk heb je er helemaal niks aan.
  Je kan je beter ergens in specialiseren en een schrijfcursus doen. Dan wordt je vaak sneller aangenomen bij sommige kranten/tijdschriften.

  Fijn dat je twee nieuwe cliënten hebt!
  Lees het vorige artikel van Robin: PLOG: Plettenbergbaai dag 2My Profile

 2. Ik vond het leuk om weer een video van jou te zien voorbij komen en wat goed dat je er meteen 2 cliënten bij hebt, goed bezig!! Maar ik snap dat het nog wat spannend is, is maar normaal ook vind ik en gezonde zenuwen zijn best oké. Fijne, nieuwe week!
  Lees het vorige artikel van Anneleen: 8 Redenen waarom Sims 3 leuk isMy Profile

 3. Over dat opnieuw gaan studeren twijfel ik ook enorm, maar aangezien ik al een diploma heb is mijn leerkrediet op en dan wordt studeren een immens dure grap een thuisstudie lijkt me ook wel wat, maar qua kwaliteit zijn die een pak minder en zit er ook veel verschil op….. Aaaargh, de twijfels :p
  Lees het vorige artikel van Bibiane: 8 inspiratiebronnen voor je blogMy Profile

  1. Haha, niet gemakkelijk he! De vraag is altijd weegt het op, want je leert natuurlijk veel bij maar het kost ook heel wat geld én tijd die je dan niet in iets anders kan steken… En soms denk ik dat een diploma niet altijd nodig is, toch zeker niet als je al een ander diploma hebt… Maar anderzijds is het wel interessant om veel bij te leren en voel je je zelf ook steviger in je schoenen staan natuurlijk… Veel succes nog met je ‘twijfeltocht’