Minidagboek #13: productief weekendje en ziek!

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek 13

Ben jij ook altijd zo benieuwd naar wat anderen zoal doen in een week? Ik vertel jullie vandaag wat ik de afgelopen week zoal deed, voor de mede-curieuzeneuzen onder ons Lees je mee?

♦ Maandagavond had ik mijn eerste supervisie bij een andere psycholoog en ik vond het best spannend. Hoewel ik er in mijn hoofd wel rustig onder was en er niet bang voor was, voelde dat ik tijdens het gesprek een beetje trilde, heel vreemd. Ik bedacht me toen dat mijn cliënten dat misschien ook hebben bij mij, ocharme Het was wel fijn, ik ga dit nu waarschijnlijk tweewekelijks doen zodat ik toch iemand heb met wie ik mijn cliënten en mijn eigen proces als psycholoog kan bespreken.

♦ Dinsdagavond had ik na twee weken pauze weer fitness dance. Ik kijk er altijd zo hard tegenop om te gaan – zeker nu het zo koud en donker is buiten – maar eens ik er dan ben vind ik het altijd wel fijn en achteraf ben ik altijd blij dat ik het gedaan heb. Het is maar één keer in de week, maar het is toch dat.

♦ Woensdag had ik weer mijn vrije dag. Ik had een afspraak in het ziekenhuis voor mijn buikpijn en deed nog wat boodschapjes, allemaal met de fiets. Het was heel koud maar de zon scheen wel lekker en het was best wel fijn om nog eens met de fiets te gaan! Ik neem altijd de auto om naar het station te gaan, ook al is het maar vijf minuutjes fietsen… Erg he? Maar ik haat het zo om door de kou en de regen te moeten met de fiets! Maar vanaf dat het weer wat beter weer begint te worden ga ik dat wel weer doen hoor! Verder werkte ik woensdag nog wat aan mijn blog en ging ik met mijn opa naar de Makro voor een nieuwe bureaustoel voor in mijn praktijk. Hij had hem in de folder zien staan voor -50% en hij stelde voor om hem samen te gaan halen, ik kreeg hem cadeau van hem, lief he Nadien had ik ook nog een cliënt (de anderen hadden afgebeld).

♦ Onze Toby haalt echt meer en meer kapoenenstreken uit! Hij kan ook heel lief zijn, maar vaak is hij zo actief en wil hij spelen denk ik, maar dan bijt hij ons of kruipt hij overal op en in waar hij niet mag, bijt hij aan de planten,… Hij is natuurlijk nog jong en wil waarschijnlijk gewoon spelen. Hij heeft een paar leuke kattenspeeltjes waar hij mee mag doen wat hij wil, en daar speelt hij ook wel eens mee, maar hij vindt het toch leuker om dingen te nemen die hij niet mag Zo vreemd dat hij in het begin echt doodbraaf was en nooit beet of zo… Ach ja, hij zal zich nu misschien goed thuis voelen Ik had eens gehoord dat je katten dingen kan afleren door met een spuitbus met water op hen te spuiten, dus dat ben ik nu aan het proberen, haha! Hij schrikt er alleszins wel goed van elke keer! Iemand nog tips?

♦ De laatste tijd heb ik in het weekend vaak een dipje. Dan wil ik zoveel doen en heb ik tegelijkertijd nergens echt zin in en voel ik me wat ‘ellendig’. Maar dit weekend ging het echt goed! Ik was zaterdag al om 7 uur wakker (ik was dan ook vroeg in slaap gevallen vrijdagavond) en besloot niet meer verder te slapen (wat ik normaal wel doe) zodat ik nog wat aan mijn dag zou hebben. Ik bleef wel nog een dik uurtje lekker in bed en las wat blogjes en keek wat YouTube-filmpjes, heerlijk! Nadien was het nog steeds niet laat en kon ik lekker mijn dag beginnen. Ik wilde wat DIY-projectjes doen en ik kon er in de voormiddag meteen al eentje afwerken, yes! ’s Middags had ik een etentje met familie voor de 80ste verjaardag van mijn opa, dat was ook heel gezellig. We hebben lekker (en veel!) gegeten en goed gelachen! Toen ik in de late namiddag thuiskwam besloot ik meteen nog aan mijn tweede DIY-projectje te beginnen. Ik heb ze allebei gefilmd dus die krijgen jullie de komende weken te zien Nadien bewerkte ik de video’s zelfs nog, en dan was het tijd om lekker in bed te kruipen en wat tv te kijken. Gezellige en productieve dag, I like!

♦ Zaterdagavond was ik alleen en begon ik eindelijk aan het vervolg van Pretty Little Liars via Netflix! Ik heb geen account meer, maar gelukkig kon ik stiekem dat van mijn vriend gebruiken Ik moet zeggen dat ik het fijn vond om weer te kunnen kijken, maar anderzijds had ik ook een beetje zoiets van: ‘Hmm, wat gaan ze nu nog uitvinden om het weer spannend te maken…’. Ik ben dus wel een beetje bang dat het nu écht afgezaagd en overdreven gaat worden, maar toch ben ik benieuwd, haha!

♦ Zondag stond ik weer op tijd op (mijn vriend was ook vroeg weg) en wilde ik er weer een productief dagje van maken. In de voormiddag ging ik naar mijn praktijk toe om nog wat dingen op te hangen (onder andere mijn DIY honingraat prikbord) en in orde te brengen. Ik deed trouwens een korte room tour via Snapchat (kimsbloglife), dus als je dit in de voormiddag ziet en snel bent kan je het filmpje misschien nog bekijken In de namiddag wilde ik goed vooruit werken voor mijn blog, maar helaas voelde ik me opeens heel erg slecht. Ik had heel erge hoofdpijn, nekpijn en wat pijn aan mijn oren. Mijn mama heeft al een hele tijd last van de griep, dus ik vrees dat ik het nu ook zitten heb Daar ging mijn o zo productieve dag! Ik kon nog wel wat werken, maar nam ook wat rust. Gelukkig was er PLL!

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

7 reacties op “Minidagboek #13: productief weekendje en ziek!

    1. Helaas nog steeds ziek Vandaag is het precies wat beter, maar de dag is nog maar net begonnen natuurlijk… Ik hoop het alleszins want ben het al zo beu!

  1. Leuk om te zien hoe groot Toby al geworden is En ik ken het gevoel van zoveel dingen te doen te hebben en uiteindelijk in niks zin hebben. Al goed dat mijn vriend mij dan meesleurt en oppept om alles te doen. Een winterdipje denk ik!
    Lees het vorige artikel van Annelies: Temptation Island: mijn meningMy Profile