Minidagboek #14: de griep te pakken!

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek 14

Aangezien ik afgelopen week vooral veel in bed lag uit te zieken, twijfelde ik even of ik deze week wel een minidagboek zou schrijven… Maar er zijn toch weer enkele dingetjes die ik graag met jullie wil delen deze week. Lees je mee?

♦ Zoals ik vorige week al in mijn minidagboek schreef, werd ik vorige week zondag plots ziek. Ik nam toen ’s middags een pijnstiller en toen ging het weer even beter, maar ’s avonds was het daar weer… Ik voelde me niet goed, zweette, had het dan weer koud, voelde me slap,… Toen ik maandag opstond was het helaas helemaal niet beter, dus besloot ik thuis te blijven. Die dag zweette ik vooral enorm en voelde ik me heel moe en slapjes. In de late namiddag ging ik naar de dokter en de diagnose was al snel gesteld: griep. De dokter schreef me een ziektebriefje voor de hele week. Nooo! Ik haat het om ziek te zijn en niets te kunnen doen… Maar er zat niets anders op: veel rusten en slapen in de hoop zo snel mogelijk beter te worden. En dat deed ik ook.

♦ Veel heb ik dus niet beleefd de afgelopen week, maar wat wel fijn is is dat ik de Vlaamse serie ‘Eigen kweek’ ontdekt heb zo! Ik had er al veel van gehoord maar had de serie nooit gevolgd op tv, en nu was vorige week net seizoen 2 begonnen op tv. Ik zag toevallig dat seizoen 1 op Netflix stond, dus besloot ik het maar een kans te geven. En wat ben ik daar blij om! Het waren maar 6 afleveringen, maar ze waren echt geweldig! Het is een hele grappige serie over een boerenfamilie die veel geld verliest en daardoor besluit wietplanten te gaan kweken. Ze hebben een heleboel tegenslagen, maar uiteindelijk komt het allemaal goed! Bovendien liet één van de zonen een Filipijnse vrouw afkomen, wat ook tot hilarische taferelen leidt doordat het Engels van de familie niet zo geweldig is. Maar buiten dat het een hele grappige serie is, is het best ook wel mooi en beklijvend Blij dat ik het gezien heb en ben nu al benieuwd naar seizoen 2!

♦ Verder keek ik ook alle afleveringen van Pretty Little Liars die tot nu tot op Netflix staan. Best vervelend dat ik nu altijd moet wachten, het is zo spannend! Ondanks dat het soms wat overdreven en ongeloofwaardig is, ben ik toch weer helemaal mee!

♦ Ook keek ik weer naar ‘Wie is de Mol?’. Issabel is eruit, aha, ik wist dat zij de mol niet was! Mijn vriend was er nochtans vrij van overtuigd van wel Ik wed nog steeds op Bruno! Kijk al uit naar de volgende aflevering!

♦ Mijn nieuwe lay-out is in de maak en ik vind het best wel spannend om de controle een beetje los te laten en het ontwerp aan iemand anders over te laten… Met mijn feedback uiteraard, maar toch. Maar ik vertrouw erop dat het goedkomt en kijk heel erg uit naar het eindresultaat!!

♦ Vrijdagavond had ik normaal gezien afgesproken met vriendinnen, maar dat kon dus helaas niet doorgaan omdat ik ziek was Het ging vrijdag wel al wat beter, maar ik wilde het risico toch liever niet nemen. Hopelijk kunnen we snel een andere datum vinden! In de plaats keek ik vrijdagavond dan maar naar The Voice – wat een mooie stemmen zitten er weer bij! – en kroop ik op tijd onder de wol.

♦ Zaterdag besloot ik dat het tijd was om weer genezen te zijn! Ik deed mijn pyjama, lakens en knuffel in de was om komaf te maken met de bacteriën en ververste alles. Hoewel ik me nadien toch nog redelijk moe voelde en weer begon te zweten, besloot ik er in de namiddag toch even tussenuit te gaan met mijn mama. We brachten een bezoekje aan de outlet winkels van DOD in Aalst (meer voor mijn mama dan voor mij) en gingen nadien nog even langs bij Leen Bakker. Daar scoorde ik een leuk lampje voor in mijn praktijk en een leuk bijzettafeltje voor als we gaan samenwonen! ’s Avonds kwam mijn vriend eindelijk weer langs, yay! Die wilde me namelijk de hele week niet zien omdat hij in het weekend Belgisch kampioenschap racen had en niet ziek wilde worden… We keken een aflevering van Revenge, maar ik was toch wel erg moe omdat ik die dag best ‘veel’ gedaan had voor het eerst, dus viel ik al rond 21u30 in slaap.

♦ Zondag was een lekker thuisdagje waarop ik wat voor m’n blog en praktijk werkte, een video opnam (ja hoor, ik heb de drive weer te pakken haha!) en wat lekker chillde. Ondanks dat ik nog wat moe was en nog wat kriebels in mijn keel had, voelde ik me toch al veel beter. En wat scheen het zonnetje heerlijk, alleen zo jammer dat er in mijn kamer zo weinig zonlicht naar binnen komt Ik heb me dan toch maar even beneden in de zetel gezet om wat zonnestralen op te pikken van achter het glas, terwijl onze Toby lekker buiten van het zonnetje lag te genieten met zijn dikke vacht

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

5 reacties op “Minidagboek #14: de griep te pakken!

  1. Toch een leuk weekje, ondanks de ziekte. Lekker uitzieken en pyjamadagen met wat lekkers, series en dergelijke zijn nooit fout!
    Leuk dat PLL zo bevalt, het is inderdaad wat ongeloofwaardig zo nu en dan… Maar ik beloof je, het blijft spannend haha!