Minidagboek #15: naar de outlet en lekkere pannenkoeken!

Fotodagboeken, Persoonlijk

minidagboek 15

Een dagje later dan normaal, maar het is weer tijd voor mijn minidagboek waarin ik jullie vertel wat ik zoal meegemaakt en gedaan heb de afgelopen week. Lees je mee?

♦ Op maandagavond had ik weer supervisie bij ‘mijn’ psycholoog. Daar bespreek ik mijn twijfels en onzekerheden omtrent mijn eigen cliënten en dat vind ik wel fijn, zo sta ik er toch niet helemaal alleen voor. Het helpt me vooral dat ze in mij gelooft en me het gevoel geeft dat ik goed bezig ben, maar ze kan me ook tips geven wanneer ik het even niet meer weet en ook wat dieper ingaan op waarom ik bepaalde valkuilen heb enzovoort. Nadien was het weer tijd voor ‘De Mol’, ik zie het steeds liever en vind het steeds spannender! Er komt nog een artikel over morgen of donderdag

♦ Op dinsdagavond was het weer tijd voor fitness dance! Go go go!

♦ Woensdagochtend moest ik naar de jaarlijkse keuring met mijn auto. Mijn auto is best al oud en heeft al heel veel kilometers op de teller staan, dus het is toch altijd wel spannend. Helaas was hij er dit jaar niet door, er is een draagarm (vraag me niet wat dat juist is hoor) gescheurd dus dat moet gemaakt worden en dan moet ik nog een keer terug. Gelukkig kent mijn papa veel van auto’s en gaat hij het proberen te maken! Nadien ging ik even langs bij de Action voor wat spulletjes. Ik moet er altijd wel een twintigtal minuutjes voor rijden, maar nu moest ik nadien in de buurt bij de osteopaat zijn dus dat kwam goed uit. En ze gaan normaal gezien ook een nieuwe Action beginnen bouwen hier in de buurt op 5 minuutjes rijden, joepie!!

♦ Woensdagnamiddag had ik weer cliënten, nu ik had er een paar nieuwe bij en had nu vijf gesprekken, leuk! Ik heb nu ook een kind en een jongere in therapie, dat vind ik ook heel fijn. Dat vergt toch weer een andere aanpak als volwassenen, en ik vind het allebei erg leuk.

♦ ’s Avonds keek ik weer samen met mijn vriend naar Temptation Island, man man man… Die Marvin toch! Hij belandt in bed met een meisje, heeft er de volgende dag superveel spijt van en die avond maakt hij het alleen nog erger… Zoiets begrijp ik echt niet. Maar ja, dat maakt het programma ‘spannend’ zeker… Ik heb er nog steeds een dubbel gevoel bij: enerzijds vind ik het leuk en spannend om naar te kijken, anderzijds vind ik het echt een heel marginaal en onethisch programma…

♦ Vrijdagavond ging ik na het werk nog even met mijn mama naar een outlet in de buurt, waar ze ook telkens een paar Michael Kors tassen verkopen. Ik heb er nu wel al één, maar ik wilde stiekem toch nog eens kijken en heel misschien zou ik zelfs nog een tweede kopen… Maar er was helaas (of gelukkig) niets wat ik mooi vond Ik wil graag nog een beige tas en dat zou er wel één van Michael Kors (of een ander ‘designermerk’) kunnen worden… Maar ik ga binnenkort eens kijken bij Roermond outlet, misschien vind ik daar wel wat

♦ Zaterdag was een gezellig dagje met mijn vriend! ’s Middags gingen we lekker een pannenkoek met ijs en gekarameliseerde appeltjes eten en een milkshake drinken bij het allerbeste ijssalon in de buurt, jummie! Nadien gingen we even langs in de bib omdat ik een boek wilde over therapie. We hebben super lang staan zoeken en vonden het boek maar niet, dus besloten we het aan de balie te gaan vragen… waar een hele rij stond aan te schuiven! Toen de bibliothecaris met ons meeliep en ging kijken vond ze het meteen, waar wij dus ook gezocht hadden… Gênant! Wij hadden er allebei over gekeken omdat we dachten dat het boek een blauwe kaft had terwijl dat dus niet het geval was, oeps… Ach ja, ik ben blij dat ik het gevonden heb! Het heet ‘Therapie als geschenk’ en ik denk dat ik er veel uit kan leren Ik hoop wel dat ik de tijd ga nemen om het te lezen, meestal lees ik alleen wat in de trein als ik terugkom van het werk maar zo geraak ik niet zoveel vooruit…

♦ Nadien ging ik nog even langs bij Kruidvat, en dan reed ik samen met mijn vriend door naar Cameleon, een grote outlet-winkel in Brussel waar ze allerlei merken verkopen. We keken eerst lang voor mijn vriend, die uiteindelijk maar één trui kocht, en dan gingen we ook nog even langs de vrouwenafdeling… waar ik uiteindelijk ook weer met vier items naar buiten ging, oeps! Ik laat het jullie zondag in een shoplog zien Zaterdagavond keken we nog naar Scandal, waar het volgende seizoen eindelijk weer van begonnen is op VIJF! En wauw, wat waren de eerste twee afleveringen meteen spannend! Scandal is echt een aanrader om te kijken!

♦ Zondag sliep ik lekker uit met mijn vriend en keken we nog wat series. In de namiddag was het weer tijd om lekker te bloggen en wat dingen in orde te brengen. Ook kreeg ik de laatste ronde aan logo’s voor mijn nieuwe lay-out binnen, nu moet ik dus echt gaan beslissen! Ik vind het zo spannend, haha!

♦ Mijn vriend vertelde me trouwens deze week ook dat hij een verrassing geregeld heeft voor mij voor volgend weekend… We gaan de hele dag ergens heen, maar ik weet dus niet waar Wel superleuk en spannend natuurlijk, hihi!

Hoe was jouw week?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

10 reacties op “Minidagboek #15: naar de outlet en lekkere pannenkoeken!