Persoonlijke update: gesetteld in ons nieuwe huisje

Persoonlijk

gesetteld
Hier ben ik weer! Ik ben een tijdje afwezig geweest op mijn blog en ook wel op sociale media. (Mijn blog is ook even offline geweest door technische problemen maar dat is nu gelukkig opgelost!) Zoals jullie waarschijnlijk wel weten ben ik begin september gaan samenwonen met mijn vriend. Tijdens onze verhuis heb ik nog wel gevlogd voor jullie, én ik deelde een lijstje met dingen die je in orde moet brengen wanneer je gaat samenwonen (of verhuizen). Maar verder ben ik de afgelopen maand eigenlijk niet echt aan bloggen toe gekomen. Dat heeft vooral met onze verhuis te maken. Het verhuizen zelf heeft veel tijd en energie gekost, maar ook de weken nadien hadden we nog allerlei klusjes te doen. En daar komt natuurlijk ook nog het huishouden bij, wat toch ook wel heel wat tijd in beslag neemt: boodschappen doen, koken, de was doen, poetsen, opruimen,… Daarenboven heb ik natuurlijk ook nog mijn werk als thuisbegeleider en mijn werk als zelfstandige, en ben ik afgelopen week weer gestart met sporten. Heel veel tijd om te bloggen blijft er dan helaas niet meer over.

Enerzijds vind ik het heel jammer dat ik niet vaak aan bloggen toe kom, want wanneer ik dan eens een blogpost schrijf – zoals nu – word ik er weer helemaal blij van. Anderzijds merk ik dat ik de laatste maanden wat minder inspiratie heb omdat ik over zoveel dingen al geschreven heb, en wil ik ook niet dat het bloggen als een verplichting gaat voelen. Soms gaat het dagelijkse leven gewoon even voor, en wil ik na een dag vol ‘verplichtingen’ zoals gaan werken en het huishouden doen gewoon even volledig ontspannen met een nutteloos televisieprogramma. Begrijp me niet verkeerd, hoewel het soms wel als verplichtingen voelen ben ik wel heel blij met mijn jobs en vind ik het ontzettend fijn om eindelijk samen te wonen met mijn vriend. Het zou gewoon fijn zijn als er wat meer tijd in een dag zou zitten zodat ik alles zou kunnen doen wat ik zou willen, waaronder ook bloggen.

Voorlopig ga ik mezelf dus ook niets opleggen wat betreft het bloggen. Ik weet dat het voor mij over het algemeen beter werkt wanneer ik regelmatig en op vaste dagen een blogpost online zet. Dan zit ik in een vast ritme en zet ik me er makkelijker aan, en eens ik in de flow zit komt de inspiratie vaak ook weer vanzelf. Maar soms wordt het dan ook weer even te veel allemaal, en dan krijg ik een blogdip. Niet eenvoudig hoor, dat bloggen, haha! Alleszins, ik denk dat ik voor nu ga proberen me weer iets vaker tot bloggen aan te zetten, omdat ik het nog steeds heel erg graag doe en het me nog steeds gelukkig maakt wanneer ik een blogpost klaar heb, maar ik ga mezelf geen druk opleggen en wanneer ik geen zin of tijd heb komt er gewoon niets online. Jullie kunnen dus af en toe een artikel of misschien zelfs een video verwachten, de ene week misschien wel twee of drie en dan misschien eens twee weken niets. Ik ga gewoon mijn eigen ritme en gevoel volgen. Als je op de hoogte wil blijven van mijn artikelen kan je me dus best even op Bloglovin’ of Facebook volgen, want daar zullen mijn artikels als het goed is wel telkens verschijnen

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

9 reacties op “Persoonlijke update: gesetteld in ons nieuwe huisje

  1. Neem zeker je tijd. Wij krijgen straks ook te maken met een drukke periode qua verhuizen. Ik neem dan ook even zeker tijd voor mezelf en mijn blog zal dan ook op een laag pitje staan Even andere prioriteiten en goed voor mezelf zorgen!
    Lees het vorige artikel van Saskia: Life as Sas #16My Profile

  2. Helemaal te begrijpen hoor Kim, dat je het nu druk hebt! Doe vooral waar jij je goed bij voelt! Ik ben in ieder geval wel blij weer even iets van jouw kant gehoord te hebben

  3. Ik had het op vakantie gezien dat je blog offline was en dacht al ff dat je er helemaal mee gestopt was Ben blij dat het maar een technisch probleem was! You go Kimmie!