Plog: terrasje, boekenwinkel en Flairslippers

Fotodagboeken, Persoonlijk

Plog terrasje, boekhandel en Flairslippers

Gisteren had ik onverwachts een heel fijn dagje – na twee weken lang studeren – dus besloot ik nog eens te gaan ploggen! Ik ging onder andere een terrasje doen met een vriendin, ging naar de bib en de boekhandel, ging Flairslippers halen bij de Brantano, barbecuede en nam een video op!

foto 1

Ik had dinsdagochtend mijn eerste examen gehad, dus nam ik de rest van de dag vrij. Woensdag besloot ik voor mijn volgende examen (van volgende week vrijdag) te beginnen studeren, maar al snel bleek dat ik er eigenlijk helemaal niet veel voor kan studeren… Dus stopte ik er ook snel weer mee! Ik maakte me klaar voor de dag en deed voor het eerst mijn nieuwe gehaakte poncho van de Primark aan, wat is hij leuk!

foto 2

’s Middags ging ik mijn broertje van school halen, en hij mocht onderweg naar huis meteen even outfitfoto’s maken haha!

foto 3

Mijn mama had lekkere keizerbroodjes gehaald en ik maakte een mini-hamburgertje, haha! Daarna ging ik naar het marktplein want ik had afgesproken met een vriendin om een terrasje te doen. Ons marktplein is sinds kort vernieuwd, het ziet er super mooi uit nu!

foto 4

Ik keek er zo naar uit om mijn eerste mojito van het jaar te drinken, maar helaas hadden ze nog geen mojito Dan maar een sangria, ook heel lekker! Het was heerlijk weer en we hebben heel gezellig gekletst! Helaas zat er wel een duif op het terras die ik voortdurend in het oog moest houden

foto 5

Nadien ging ik snel even naar de bib om wat boeken te lenen voor op vakantie! Ik nam ‘Single op de sofa’ en ‘Verbroken belofte’ mee. Het ‘nieuwe’ systeem in de bib is trouwens supercool, je legt gewoon het boek op een plaat en dan wordt het vanzelf gescand! Nadien nog even langs de Standaard Boekhandel want ik had op mijn laatste stagedag een boekenbon gekregen. Ik kocht het boek ‘Kortsluiting in mijn hoofd’ van Brenda Froyen, een getuigenis over het hebben van een psychose en opgenomen worden in de psychiatrie. Als jullie dat leuk vinden zal ik hier later nog een review over schrijven! Ook kocht ik de nieuwe Flair, want ik wilde graag een paar Flairslippers voor maar €7,50!

flairslippers

Dan naar de Brantano om een paar slippers uit te gaan kiezen voor ze uitverkocht waren! Gelukkig was er nog heel veel keuze, iets te veel haha! Ik twijfelde lang tussen de zilvere, bruine, zwarte en witte, maar nam uiteindelijk de bruine met glitters mee naar huis! Ik vind ze super leuk en ze zitten ook heel goed!

foto 6

Toen ik thuiskwam vroeg m’n broertje of we milkshake gingen maken. Geen slecht plan! I love vanillemilkshake! Nadien aten we lekker buiten barbecue, jummie!

foto 7

Nadien nog even een video opnemen over mijn ervaringen met Sensationails. Deze komt normaal gezien zondag online.

foto 8

Ondertussen was het al laat en tijd om te ontspannen! Ik ging even in bad met een aflevering van Pretty Little Liars en kroop nadien in bed met nog twee afleveringen van Thuis, heerlijk relaxen na een vermoeiende dag!

Welke Flairslippers vond jij het leukst? En ik ben benieuwd: hoe werkt het systeem in de bib bij jullie?

Dit vind je misschien ook leuk:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

CommentLuv badge

8 reacties op “Plog: terrasje, boekenwinkel en Flairslippers

  1. Onze bib heeft al enkele jaren dat nieuwe systeem ik vind het ook handig maar vind dat daardoor wel het menselijke contact en het praatje slaan over boeken verloren gaat! Ik zou graag een review zien over je nieuwe boek. Die getuigenis lijkt me erg boeiend, heb hem al in de winkel zien liggen maar twijfelde of ik hem zou meenemen
    Lees het vorige artikel van Anneleen: No Words TagMy Profile

  2. Wauw, wat een prachtige slippers! Op de foto’s vind ik de bruine er ook het leukst uitzien en wat heerlijk zo een mini-hamburgertje, haha.